Forum » Strojna oprema » Plextor 48/24/48 ne podpira overburninga!?!?!?1
Plextor 48/24/48 ne podpira overburninga!?!?!?1
Hux ::
Kaj se dogaja to zaj? Kupo plextorja ki negre overburnat pa da si jajca vrezes stran. Prej sem mel HP8100 za katerega je blo napisano se v NERO programu samem da ne podpira overburninga ampak ga je vseeno in vedno uspesno. Za tega pa pise da podira vendar rece vendo CD je premali vstavi vecjega. KAj naj naredim.
MSI K7T Raid plata ter ta plexot z topica.
Niti sanja se mi ne kaj je to.
Hvala v naprej.
MSI K7T Raid plata ter ta plexot z topica.
Niti sanja se mi ne kaj je to.
Hvala v naprej.
- spremenilo: Hux ()
Zoidberg ::
z overburningom lahko snemas samo disc at once to se pravi koda s peci moras tm dat na no miltissesion pa pol tm k zberes hitros tm spodi das klukco za disc at once. Ko bos dal pect ti bo cd vrgl vn in ga lepo nazaj notr porines pol pa pece.
icek ::
heh...midva pa imama nekaj skupnega v glavi...imam tudi 48x plexa zaj, prej pa sem imel HP8100. (nekateri vemo kaj je dobro:))
48x plex valda podpira overburning...sem pa sam tudi na zacetku imel bleme, dokler nisem sel raziskovar nastavitve v nerotu.
file/preferences/expert features <- tukaj mores prvo enablat overburn potem pa bo slo
48x plex valda podpira overburning...sem pa sam tudi na zacetku imel bleme, dokler nisem sel raziskovar nastavitve v nerotu.
file/preferences/expert features <- tukaj mores prvo enablat overburn potem pa bo slo
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
ja sej to je to. Enable overburn ne funkcionira. Btw. kaj si ti tudi 8100tko crackno z sony firewerom da si lahko pol peko 700MB cdje?
No zaj bom probo kaj Zoidberg predlaga. Btw malo sem searcha po yahuuju in sem opazo da ma se en probleme z plextorjem sicer ne istim. Skupno pa je da mama oba MSI plosco sicer ne iste ter en plextor writer tudi ne isti. Tip je reko da mu je prej delalo na starem sistemu ko je mel neko drugo plosco pol pa ne vec ko je zamenjo. No grem probat zaj.
Btw. je must instalirat tiste tecne plextor toolse al nerabim?
No zaj bom probo kaj Zoidberg predlaga. Btw malo sem searcha po yahuuju in sem opazo da ma se en probleme z plextorjem sicer ne istim. Skupno pa je da mama oba MSI plosco sicer ne iste ter en plextor writer tudi ne isti. Tip je reko da mu je prej delalo na starem sistemu ko je mel neko drugo plosco pol pa ne vec ko je zamenjo. No grem probat zaj.
Btw. je must instalirat tiste tecne plextor toolse al nerabim?
Jooo thx man dela najreje bi te kusno
Ves kak sem happy zaj jau! Ce nebi to dans delalo vredu nebi dobro spal. Sem ze sistem formatiro ce bi blo kaj z driveri Thx man.
Ves kak sem happy zaj jau! Ce nebi to dans delalo vredu nebi dobro spal. Sem ze sistem formatiro ce bi blo kaj z driveri Thx man.
icek ::
Saj ko enablas Overburn ti tam pise da dela samo pri disc-at-once nacinu. Mores si malo kaj poleg prebrat, pa nebos mel problemov. :)
HP8100 sem fleshno z sony firmwareom ja. Pol sem lahko normalno peko 700MB cdje, prej pa je delal probleme.
HP8100 sem fleshno z sony firmwareom ja. Pol sem lahko normalno peko 700MB cdje, prej pa je delal probleme.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: icek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako zapečeš na cd 875 mbOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (910) | lasse007 |
» | Kateri CD-RW Pekač?Oddelek: Kaj kupiti | 1454 (1329) | mrFREUD |
» | Kako zapect 90 min in 20 sek dolg filmOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1312) | largie |
» | Program za peko CDjev ( overburning )???Oddelek: Programska oprema | 1035 (979) | Predator |
» | kako zapečt 800MB dokument na cd???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1473) | AlienGT |