Forum » Loža » Pohodna oblacila
Pohodna oblacila
McAjvar ::
Zadnje case se pogosteje odpravim na krajse izlete in razmisljam o nakupu ustreznejsih oblacil. Zanima me, kaj predlagate za obcasne nekajurne sprehode po hosti ali v kak hrib? Predvsem gre za obdobje pomlad-jesen-zima, torej nekaj udobnega, zracnega in tankega/lahkega ter da lepo odvaja pot. Na kaj je dobro biti pri nakupu hlac ali majice pozoren? Kroj, material, sivi, proizvajalec in kje predlagate nakup (cena je faktor).
Konkretno za hlace sem gledal recimo Warmpeace Relax, za majico pa nekaj taksnega. Kje vse se splaca pogledat ponudbo? Intersport ali kaj podobnega?
Konkretno za hlace sem gledal recimo Warmpeace Relax, za majico pa nekaj taksnega. Kje vse se splaca pogledat ponudbo? Intersport ali kaj podobnega?
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
dmi ::
Najbolje da se kar sprehodiš v kibubo, mogoče kar najbolje v BTC Lj v kolikor ti ni predaleč, delajo vredu trgovci, ki ti bodo znali pravilno svetovat, sicer pa tudi kak sprehod v Anapurno ni odveč, vse ostalo je ali predrago ali pa ni dobre ponudbe
videc ::
Kibuba ima kar solidno ponudbo, tudi ljudje tam so normalni. Za majice bi se mogoče splačalo pogledati v Sportdirect (bivši Šport 2000), na zgornji etaži BTCja (Kibuba je v spodnji). Premisli še o spodnjem perilu, včasih imajo kakšno akcijo v Promontani (www.promontana.si).
V poštev pride tudi kakšna vetrovka ali softshell, pa rokavice in trak za ušesa. Trak sem jaz kupil v promontani za 8€, odličen.
V poštev pride tudi kakšna vetrovka ali softshell, pa rokavice in trak za ušesa. Trak sem jaz kupil v promontani za 8€, odličen.
McAjvar ::
V Kibubo sem mislil it malo pogledat. Hvala za info o Anapurni in Promontani. Bom skocil se tja.
"[...] the advance of civilization is nothing
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov

gruntfürmich ::
jst ne bi preveč kompliciral s high-teck zadevami, poleg standardnih zahtev glede udobnosti, funkcionalnosti, ki pa jih ima praktično vsaka trenirka.
polagal bi pa edino veliko pozornost na spodnje perilo, če se tudi znojiš. ker ni ga slabšega kot z mokrim spodnjim perilom par ur hoditi po vetru, pa čeprav imaš wind stop jakno.
polagal bi pa edino veliko pozornost na spodnje perilo, če se tudi znojiš. ker ni ga slabšega kot z mokrim spodnjim perilom par ur hoditi po vetru, pa čeprav imaš wind stop jakno.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Outdoor oblačila (planinarjenje, tek v naravi) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16128 (1759) | gruntfürmich |
| » | aktivna oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26270 (17949) | slomakita |
| » | pohodniška oprema (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26010 (19475) | Okapi |
| » | Dvometraši, kje kupujete hlače?Oddelek: Loža | 1481 (1307) | jype |
| » | Zimska znižanjaOddelek: Loža | 2973 (2164) | Ganon |