Forum » Igre » Problem Port royale 2
Problem Port royale 2
Mihci ::
Zivjo!
Imam problem, namreč, ko instaliram igro Port Royale 2, jo upgratam in crackam, pac vse naredim tako kot pise v Readme filu, vendar, ko zaženem igro, mi deluje samo uvodni meni klikanje po njem. Dobesedno po meniju se dela vse vredu, vendar ko se mi zacne nalagat za igranje, pa se ustavi, oziroma zatrokira takoj ko se naloži in me tako ne spusti niti v igro. Sedaj pa ne vem, kaj bi lahko bilo. Sem poskušal tudi z ponovno instalacijo in drugim crackom, ampak je isto:S
Če je kdo se srečal s podobnim težavam ali ima rešitev, mi naj prosim odgovori:)
Hvala za Vaš čas:)
Imam problem, namreč, ko instaliram igro Port Royale 2, jo upgratam in crackam, pac vse naredim tako kot pise v Readme filu, vendar, ko zaženem igro, mi deluje samo uvodni meni klikanje po njem. Dobesedno po meniju se dela vse vredu, vendar ko se mi zacne nalagat za igranje, pa se ustavi, oziroma zatrokira takoj ko se naloži in me tako ne spusti niti v igro. Sedaj pa ne vem, kaj bi lahko bilo. Sem poskušal tudi z ponovno instalacijo in drugim crackom, ampak je isto:S
Če je kdo se srečal s podobnim težavam ali ima rešitev, mi naj prosim odgovori:)
Hvala za Vaš čas:)
- zaklenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top horror igre ?Oddelek: Igre | 1882 (1467) | next3steps |
» | cpu tempOddelek: Programska oprema | 2651 (2505) | cokipoki |
» | 18 Wheels of Steel: Haulin' VprašanjeOddelek: Igre | 1416 (1269) | Gray_Warden |
» | Razvijalci iger sami nalagajo torrenteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5212 (3414) | 49106 |
» | Iptables in C&C GeneralsOddelek: Igre | 1975 (1744) | Tito |