Forum » Strojna oprema » logitech mx revolution - akumulator
logitech mx revolution - akumulator
sennheiser ::
Zdravo
A mogoče ve kdo, kje bi lahko dobil nadomesten akumulator za mx revolution? Pač počasi baterija ne drži več dosti, za normalno uporabo.
A mogoče ve kdo, kje bi lahko dobil nadomesten akumulator za mx revolution? Pač počasi baterija ne drži več dosti, za normalno uporabo.
DrSergioDJ ::
hmm..lahko ti jaz mojega razkopljem, ker mi je začela nagajati leva tipka in bo miš v naslednjih dnevih romala v predal...
če mi ne rata popravit tipke, dam baterijo recimo za 10eur
...
blackmack ::
Naroči preko ebaya, samo prej preveri kateri tip baterije maš not. oni z kablom ali brez. V moji mam brez in ta baterija z ebaya dela tipitopi.
floyd1 ::
DrSergioDJ je izjavil:
hmm..lahko ti jaz mojega razkopljem, ker mi je začela nagajati leva tipka in bo miš v naslednjih dnevih romala v predal...
Tudi pri moji MX 1000 je šel po gobe levi knof. Nekaj časa dela, potem prekinja. Poročaj, če si uspel zrihtat (mogoče še narediš kako fotko?).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
DrSergioDJ je izjavil:
Tudi pri moji MX 1000 je šel po gobe levi knof. Nekaj časa dela, potem prekinja. Poročaj, če si uspel zrihtat (mogoče še narediš kako fotko?).
tole sem naredil, čeprav pri meni ni bil problem v tem, da ni klikalo
http://www.overclockers.com/mouse-click...
5er: super za tole stikalo, cim spet zacne zafrkavati, naročim :D
...
DrSergioDJ res hvala za tole. Meni dela točno to, kar je na tem linku opisano - prekinja (kot bi non stop klikal, a v resnici samo držim knof stisnjen). Poskusim narediti (novo stikalo pa lahko še vedno naročim, če spodleti), pa javim.
EDIT: Zrihtal in dela. Ampak za oni pleh gor nazaj dobit pa moraš imeti živce...
EDIT: Zrihtal in dela. Ampak za oni pleh gor nazaj dobit pa moraš imeti živce...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
kr ja, meni je vzelo nekih 10minutk zafrkavanja :)
...
Jaz pa enih 20 min sigurno. Ko je že bilo OK (?) in vse gor, sem ob zapiranju (natikanju plastike) stikala vrgel ploščico spet dol. Pa sem moral ponoviti celo vajo. Glavno da zdaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26355 (12912) | scipascapa |
» | Miška Gamer!! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7048 (5752) | Drmr |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98558 (55454) | Kr_Edn |
» | Microsoftov telefon za 20 evrovOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11822 (9630) | matobeli |