Forum » Operacijski sistemi » Sony HMZ-T1 3d očala
Sony HMZ-T1 3d očala
LordTado ::
Končno nekaj boljšega brez monitorja...
Nekje sem prebral da bi bila cena od 800-1000 $,tako da bo se bolj splačalo kupit tole kot predrag monitor za gejming.
Nekje sem prebral da bi bila cena od 800-1000 $,tako da bo se bolj splačalo kupit tole kot predrag monitor za gejming.
- spremenil: LordTado ()
St235 ::
Ne gre ravno za izumljanje tople vode:
do sedaj so vse te zadeve potonile kot albanska podmornica, ko jo najdejo termiti.
Problem tega, je da je za daljše gaming seanse ali delo za računalnikom popolnoma neprimerno.
Ja, ql gadget za impresionirat soseda, sam pol pa nazaj monitor priklopiš ko hočeš igrat.
do sedaj so vse te zadeve potonile kot albanska podmornica, ko jo najdejo termiti.
Problem tega, je da je za daljše gaming seanse ali delo za računalnikom popolnoma neprimerno.
Ja, ql gadget za impresionirat soseda, sam pol pa nazaj monitor priklopiš ko hočeš igrat.
Ja verjetno bojo taki izdelki rasli kot gobe po dežju.
Mislim da bi lahk nardili že kaki kvaliteten izdelek ampak tako se služi na zanesnjakih ki kupijo ime kot tale na videu...
Mislim da bi lahk nardili že kaki kvaliteten izdelek ampak tako se služi na zanesnjakih ki kupijo ime kot tale na videu...
Spc ::
Končno nekaj boljšega brez monitorja...
Kakšno resolucijo pa bo naj to imelo ?
Kot bi gledal 750 inch tv iz 20 metrov.Resolucija je 1280 nekje tu ,tako da za word verjetno ni:)
Je pa baje 3d efekt boljši zaradi tega ker se na vsako oko projecira svoja slika.Not sta dva monitorčka...
Je pa baje 3d efekt boljši zaradi tega ker se na vsako oko projecira svoja slika.Not sta dva monitorčka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | I5 4690K + R9 290 ali i7 4770K + 770 GTXOddelek: Kaj kupiti | 4294 (3551) | next3steps |
» | Gaming LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 4128 (3711) | LikeNothing |
» | Trailerji, teaserji ipd. prihajajočih igerOddelek: Igre | 1726 (1179) | yayo |
» | Novosti iz tovarne jabolk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 8553 (5952) | borchi |
» | S.T.A.L.K.E.R.: Clear SkyOddelek: Igre | 940 (940) | Meizu |