Forum » Pomoč in nasveti » HP Touchpad
HP Touchpad
Cancer ::
Ga je možno dobiti kje novega za ceno 99$? Zaradi velikega navala me zanima če ima kdo kakšno informacijo, če se bi dalo tablet še dobiti.
djordjevic ::
Danes smo tisti, ki smo se naročili na info o dobavljivosti pri HP, dobili mejl, da bodo naredili še en batch in da nas bodo obvestili, ko bo na voljo. Držim pesti, da mi uspe kakšnega vjagati.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Ne moreš se več. Že lep čas ne. Sem ujel zadnji vlak.
Cancer ::
Vidim ja. Čeprav kolikor gledam komentarje, jih veliko ne dobi mejlov od hp. Mah, bomo vidli kaj bo.
Oxford ::
Hehe, dobil sem ga včeraj!
Za enkrat zelo zadovoljen, če vzamem v zakup, da pač ni tako odziven kot moj iPad.
Za enkrat zelo zadovoljen, če vzamem v zakup, da pač ni tako odziven kot moj iPad.
Čestitke! Ko ga boš dodobra stestiral, se priporočam za kak krajši review. ;)
djordjevic je izjavil:
Čestitke! Ko ga boš dodobra stestiral, se priporočam za kak krajši review. ;)
Živjo! Bom na kratko opisal svoje prve pozitivne izkušnje:
- sistem kartic in upravljanje s programi je odličen,
- printanje na mojem mrežnem printerju dela BP (sam ga je našel v mreži, medtem ko na iPadu tudi z jaibreakom ne dela kot bi moral),
- mail aplikacija je super
- od včeraj deluje tudi urejanje dokumentov v Quick Office,
- kot uporabniku TouchPada naj bi ti pripadalo 50 GB (!) prostora zastonj (!) pri box.net (preko aplikacije BOX). To moram še preveriti.
- prijeten uporabniški vmesnik
- na PC ga "privežeš" kot USB mass storage in kopiraš gor in dol kakor želiš
- predvaja .mp4
... in še negativne izkušnje:
- za reboot potrebuje precej (preveč) časa
- dolgo zaganjanje nekaterih aplikacij
- ogledovanje fotografij je skoraj neuporabno počasno
- nimam še ovitka ;-)
Takole bom rekel - za 499 evrov ga zagotovo ne bi kupil (ta trenutek v bistvu za nobeno tablico nisem pripravljen toliko odšteti), če ga pa dobim za kakšnih dobrih 100 evrov po tej promociji (priti pliz HP :)), ga pa takoj vzamem. Mimogrede, koliko te je prišel na koncu - z davkom in poštnino vred? Aja, pa amazon app za branje knjig si že kaj testiral?
Kupil sem ga preko Borderlinx-a (virtualni naslov v USA). Neka "brihta" pri BestBuy.com ga je zapakirala v škatlo, ki je bila 10x prevelika in zato je bil strošek poštnine + express dostava + zavarovanje pošiljke kar 90 evrov. Če to dodamo k 80 evrom kupnine (sem je vštet USA davek + poštnina do Borderlinx naslova) je bilo vse skupaj 170 EUR.
To je precej več kot 100 dolarjev, vendar je, kar je. Za ta denar dobiš najbolj gnilo kitajsko tablico z Androidom 2.1 in uporovnim zaslonom.
To je precej več kot 100 dolarjev, vendar je, kar je. Za ta denar dobiš najbolj gnilo kitajsko tablico z Androidom 2.1 in uporovnim zaslonom.
Malo outdated mogoče, a vseeno. Si namestil WebOS update 3.0.4? Kakšne so kaj izkušnje po dobrih dveh mesecih rabe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalnik google android (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13320 (9984) | M-XXXX |
» | Novi Kindli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 39417 (34168) | bojsi |
» | apple ipad 16GB - kje najceneje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9520 (3257) | IIIman |