» »

Brezžični router

Brezžični router

Grega_K ::

Pozdravljeni!

Zaradi slabega delovanja Amisovega modema, sem se odločil za nakup routerja.

Trenutno imam LINKSYS WRT110, ampak bi želel router, ki ima podporo za zunanje trde diske, Torrent odjemalec (bi bilo zaželeno, ampak če ne, pač ne) ter, da je možno do vsebin na trdem disku dostopati preko konzole Xbox 360 in stane 100€ ali manj.

Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč.
Lp

Ganon ::

Samo na prvi strani je šest topicov o routerjih. Kaj šele, če uporabiš iskanje, najdeš jih celo morje. Je res tako težko? :|

Pa ni nikjer govora o vsem, kar je napisano zgoraj, torej: podpora za zunanje trde diske, Torrent odjemalec ter dostop do vsebin preko Xbox-a 360.

:))
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grega_K ()

Kupil sem Brezžični router Buffalo WZR-HP-G300NH, ampak je navadno s*****. Sploh ne dela kot bi moral, povezavo prekinja, hitrost se zmanjša na nekaj kb/s, torej v pravem pomenu besede. Danes sem ga dobil, jutri ga bom vrnil.

Ali morda kdo pozna kakšen router, ki ni Buffalo in ki ima vgrajen torrent odjemalec ter omogoča priklop zunanjih diskov?
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grega_K ()

Midnas ::

Meni pa ta router deluje brez problemov. Ima tvoj prednaložen DD-WRT? Ker tista verzija je en krep. Poskusi naložiti firmware 1.76 ali 1.74. Dela nepredstavljivo bolje. Sicer pa ima prešibek procesor za torrente. Če že, bi kupil močnejšo verzijo tega routerja in sicer WZR-HP-AG300H.

Ostalih firm pa ne poznam iz prve roke :D

D3m ::

Grega_K je izjavil:

Kupil sem Brezžični router Buffalo WZR-HP-G300NH, ampak je navadno s*****. Sploh ne dela kot bi moral, povezavo prekinja, hitrost se zmanjša na nekaj kb/s, torej v pravem pomenu besede. Danes sem ga dobil, jutri ga bom vrnil.

Ali morda kdo pozna kakšen router, ki ni Buffalo in ki ima vgrajen torrent odjemalec ter omogoča priklop zunanjih diskov?

Posodobi DD-WRT

Tukaj imaš najnovejši release

ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2011/06-14-11-r17201/buffalo_wzr-hp-g300nh/
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Bom posodobil, ampak ne verjamem, da bi posodobitev izboljšala moč signala.
Če primerjam:
-Amisov Thomson (je na istem mestu kot Buffalo) - v pritličju 4/5 signala
-Buffalo - v pritličju 1/5 (komaj); deset metrov stran, na istem nadstropju kot router se moč signala zmanjša na "srednje"

Ali sem morda od Mimovrste dobil "škart" izdelek in drugi Buffaloti (isti model) niso takšni?
Lp

D3m ::

Da ali pa ne. To se bo pokazalo, ko boš posodobil.
|HP EliteBook|R5 6650U|

RuskiSnajper ::

Ravnokar se odločam za testni poizkus tega routerja v dd-wrt kot AP za eduroam.

Sicer ima Grega prav ... da je nažalost slab range. Kar pomeni da tako dober kot ta res je, ne izgleda trenutno "the ball"

Upam da ima močnejša verzija ima res bolši doseg.

Te antene zgledajo tako na sliki kot da so ne-nadgradljive, to res ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

best buy router za TOMATO / dd-wrt firmware

Oddelek: Pomoč in nasveti
141264 (893) SplitCookie
»

keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7415561 (13308) neres
»

Razlika med dvema buffalo routerjema

Oddelek: Kaj kupiti
61283 (1166) Tomay
»

Kupujem nov WLAN router

Oddelek: Kaj kupiti
71933 (1631) neres
»

Nakup routerja.