Forum » Zvok in slika » Monitor na desni bolj osvetljen kot na levi
Monitor na desni bolj osvetljen kot na levi
deejay2 ::
Od očeta sem dobil začasno njegov 23 palčni IPS Dellov monitor, ki ima eno težavo. Desna polovica monitorja (še posebej ob desnem robu) je dosti bolj osvetljena od leve. Je to tip napake, ki se jo lahko reklamira?
Vedno bolj sem razočaran nad Dell monitorji. Namreč ravno včeraj sem odpeljal svojega Della 2209WA na servis, ker imam že nekaj mesecev temnejšo liso ob levem delu zaslona, sedaj pa ugotavljam, da ima tudi od fotra Dell težavo. Pred tem sem imel kake 4 leta Samsungov monitor 193p+, ki je delal brez težav, po temu sem pa torej dobil v roke dva Dell monitorja in oba ne delujeta tako, kot bi morala.
Vedno bolj sem razočaran nad Dell monitorji. Namreč ravno včeraj sem odpeljal svojega Della 2209WA na servis, ker imam že nekaj mesecev temnejšo liso ob levem delu zaslona, sedaj pa ugotavljam, da ima tudi od fotra Dell težavo. Pred tem sem imel kake 4 leta Samsungov monitor 193p+, ki je delal brez težav, po temu sem pa torej dobil v roke dva Dell monitorja in oba ne delujeta tako, kot bi morala.
Nagi Bator ::
Taprvi u2311h, ki so prisli ven, so znali imeti to tezavo.
Verjetno gre za ta monitor, ne? Reklamiraj.
Verjetno gre za ta monitor, ne? Reklamiraj.
Za tega gre ja. Kdaj naj bi pa hodili ven te monitorji? On ga je kupil tri mesece nazaj u Big Bangu.
zagi123 ::
Uveljavi stvarno napako, mislim da imaš pol leta časa. Ni stara zaloga, le Dell ima gnil QC in je treba par monitorjev zamenjat, preden dobiš spodobnega brez napak.
matonson ::
Mel U2311H A01 s to napako. So zamenjali za A03, napaka še vedno ostaja. Prej je bilo svetlo zgoraj, sedaj je pa spodaj. Jst sem se sprijaznil s tem. Opazno je samo v čisti temi.
Mah ne vem če se je to za sprijaznit. Ma da dela monitor optimalno!
Vedno bolj sem nezadovoljen s firmo Dell. Sedaj so mi zamenjali moj tastari monitor 2209WA z novim (vsaj vizuelno je zgledal kot nov). Včeraj je delal normalno, danes pa mi je po po eni uri uporabe začel zgornji del slike utripati (vidi se kot nekakšno utripanje črt). Katastrofa! Kako ti lahko serviserji puturijo nazaj monitor, ki je še bolj pokvarjen kot je bil tisti, ki ga prineseš popravit.
Vedno bolj sem nezadovoljen s firmo Dell. Sedaj so mi zamenjali moj tastari monitor 2209WA z novim (vsaj vizuelno je zgledal kot nov). Včeraj je delal normalno, danes pa mi je po po eni uri uporabe začel zgornji del slike utripati (vidi se kot nekakšno utripanje črt). Katastrofa! Kako ti lahko serviserji puturijo nazaj monitor, ki je še bolj pokvarjen kot je bil tisti, ki ga prineseš popravit.
celebro ::
Če ga imaš priklopljenega preko VGA kabla, je lahko problem tudi v slabo pritrjenem priključku ali slabem kablu.
Ni to problem. Sem monitor priklopil samo na napajalni kabel in se je prav tako pojavilo to utripanje. Napajalni kabel je bil pa dobro vtaknjen v monitor.
Nagi Bator ::
Backlight bleeding je na teh e-IPS Dell-ih pogost pojav. Vec tukaj.
Samo ti si prej mel problem, da so barve na eni strani izgledale "tople" na drugi pa "hladne", kar pa je nedvomno precej vecji problem. Sem zasledil enak primer, mislim da nekje na youtubu, ko sem se odlocal za nakup. Nakup teh Dellov je kot neka loterija, ce zadenes, imas precej dober monitor za najhen denar, ce ne pa...
Sploh se ne obotavljaj, takoj jim vrni ta monitor. Lahko poves kje si to menjal, da se tudi sam ne zafrknem - se vedno imam namen nekje izkopat nov 2209wa, ker mi je uporabnejsi od u2311h.
Samo ti si prej mel problem, da so barve na eni strani izgledale "tople" na drugi pa "hladne", kar pa je nedvomno precej vecji problem. Sem zasledil enak primer, mislim da nekje na youtubu, ko sem se odlocal za nakup. Nakup teh Dellov je kot neka loterija, ce zadenes, imas precej dober monitor za najhen denar, ce ne pa...
Sploh se ne obotavljaj, takoj jim vrni ta monitor. Lahko poves kje si to menjal, da se tudi sam ne zafrknem - se vedno imam namen nekje izkopat nov 2209wa, ker mi je uporabnejsi od u2311h.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
Ta backlight bleeding imam na tem fotrovem monitorju U2311H, ki mi ga je posodil, na tem iz servisa 2209WA, ki so mi ga dali par dni nazaj, pa ne gre za ta problem. Pri tem pa slika utripa (nekašne utripajoče črte se vidijo).
Ja, saj jim monitor seveda mislim spet vrnit. Nesti ga pa mislim na Pro servis v Ljubljano, kamor sem ga nesel že v prvo.
Ja, saj jim monitor seveda mislim spet vrnit. Nesti ga pa mislim na Pro servis v Ljubljano, kamor sem ga nesel že v prvo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija Dell monitorjevOddelek: Zvok in slika | 3460 (2996) | deejay2 |
» | Dell U2311H EyefinityOddelek: Zvok in slika | 3368 (2861) | krho |
» | Kateri monitor kupiti za delo s tekstom???Oddelek: Kaj kupiti | 2513 (1649) | T-Majo |
» | Ali je DELL U2311 primeren?Oddelek: Kaj kupiti | 2508 (1838) | opeter |
» | Zapletena izbira IPS monitorja...Oddelek: Zvok in slika | 2268 (1513) | Brane2 |