» »

Gafična kartica preglasna.

Gafična kartica preglasna.

DT232 ::

Pozdravljeni,

Imam grafično kartico Palit GTX260 in mi malo gre na živce njeni ventilatorji, ki so zame mmalce preglasni. Zanima me, če ima kdo izkušnje z menjavo hladilnih sistemov na grafični in kaj se najbol splača vzeti. Malce sem gledal na internetu za Xigmatek BiFrost in Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX Pro. prosim za mnenje.

Hvala in lep pozdrav.

kuglvinkl ::

Jest mam Xigmatek BiFrost. Ztniža temperature in hrup. Res v redu. Kljub temu pa še nisem zadovoljen, tako da bom vvente zamenjal za res 2x92mm. Stock so gor zelo tanki venti, ki se morajo vrtet precej hitro (1.3k RPM), da karto - GeF260 216, ohladijo v idle na 45 stopinj.

Traja pa kakšni dve uri da vse dol vzameš, spucaš in namontiraš. HS za RAMe se lepijo - pomeni,da daš lim najprej dol, potem pa na sredino TIM o okol sekundo lepilo. Al ap od AS ceramique, al neki tazga.

Če se boš odloču, ti lahko še kej več povem.

pinctinc ::

oi

imam na OC Nvidii 250 gts Accelero TWIN TURBO Pro(idlle 35,load 50,fani pa se vrtijo na 80%)vsekakor priporocam Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX Pro ,ker fani odlicno hladijo in niso glasni;)

PS:poglej malo mere(da ti ne bo prevelik) ,ker je montaza na milimetre:))poglej se na youtubu za kao namestitev vsega tega;)

http://www.mimovrste.com/artikel/218001...

http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/2...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pinctinc ()

kuglvinkl ::

trije fani so to much. Ajd ne rečem za kakšno zver, ne pa za 260. Al je tvoja 260 še na 65 nm?

PS. na GeF 250 sem sam imel Accelero L2 Plus. je blo čist dovolj. Za nekih 10 evrov sem jo pa dobil.

Zgodovina sprememb…

pinctinc ::

kuglvinkl je izjavil:

trije fani so to much. Ajd ne rečem za kakšno zver, ne pa za 260. Al je tvoja 260 še na 65 nm?

PS. na GeF 250 sem sam imel Accelero L2 Plus. je blo čist dovolj. Za nekih 10 evrov sem jo pa dobil.

to pa je tudi res:)nekaj naj najde za mali dnar in varcuje za gtx nad 400 recimo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hladilnik za grafično kartico

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
294160 (1271) dolenc
»

Sapphire Radeon HD7970 - hlajenje

Oddelek: Pomoč in nasveti
211960 (1617) Navje
»