Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
mihco ::
Malček pretirava: http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...
na bolhi ni ta trenutek niti ene rabljene graficne kartice vredne nakupa.
Seveda so...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...
nisi resn
in kaj fali tej 280x?
kaj ji "fali" lahko samo ugibas, ker gre za rabljen izdelek...
je pa cena za vsaj 40EUR previsoka.
on bi jo rad za 100EUR no...
120... ce ma se garancijo...in ce placa postnino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihco ()
SuperVeloce ::
Ne ni. Navala od minanja je konec, so se cene stabilizirale.
Janac ::
SuperVeloce je izjavil:
Pa tudi takrat, jaz sem jo junija dobil za 140, to je bila takrat 'najnižja cena'...
Zelo smešno je, da bi jo rad mel za 120Eur. Verjetno bo pri želji tudi ostalo...
SuperVeloce je izjavil:
seveda...ker presezek ponudbe je ze od nekdaj dvigoval ceno :S
SuperVeloce je izjavil:
Pa tudi takrat, jaz sem jo junija dobil za 140, to je bila takrat 'najnižja cena'...
Zelo smešno je, da bi jo rad mel za 120Eur. Verjetno bo pri želji tudi ostalo...
aja, ko je bilo povprasevanje na visku si jo dobil za 140EUR in sedaj po pol leta je vredna 20eur vec?
hojnikb ::
Preveč ste se razvadl z temi post minerskimi cenami, to je to...
evo ti 140€
SuperVeloce je izjavil:
aja, ko je bilo povprasevanje na visku si jo dobil za 140EUR in sedaj po pol leta je vredna 20eur vec?
evo ti 140€
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
SuperVeloce je izjavil:
A 160 je kar naenkrat končna cena?
Poglej si na ebayu cene... sicer pa nevem zakaj bi jo tebi prodal za 100, če pa jo bo nekdo vesel za 160?
SuperVeloce ::
SuperVeloce je izjavil:
Ne, povpraševanje je bilo premalo glede na ponudbo, ker ko se je mining vse manj splačal, je folk po 4 kartice na bolho ruknal. Kakšno leto prej si pa komaj novo dobil, ker so vsi kupovali kartice za minanje.
"minerske cene"? nevem po kaki teoriji je cena zdaj, ko je poplava zjahanih 280x na bolhi vrednost narastla?
Cez pol leta bo ta graficna dobra le se za utez za papir in tudi zato bi se jih radi nadebudnezi znebili. Ampak za 20% manj kot so cene novih pac ne bo slo.
SuperVeloce je izjavil:
Poglej si na ebayu cene... sicer pa nevem zakaj bi jo tebi prodal za 100, če pa jo bo nekdo vesel za 160?
seveda...vso sreco.
SuperVeloce je izjavil:
evo ti 140€
140?? Preberi zgoraj koliko sam cenim tako graficno.
Zgodovina sprememb…
kolk ceniš ti je irelavantno. Važno je samo to, kako ceno trg diktira in za kolk jo nakoncu kupiš. Tudi jst bi mel 970GTX za 50€, pa nebo šlo :)
"minerske cene"? nevem po kaki teoriji je cena zdaj, ko je poplava zjahanih 280x na bolhi vrednost narastla?
ko je blo konec minanja, je bla poplava še večja in manj demanda za njih...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
gddr85 ::
Cez pol leta bo ta graficna dobra le se za utez za papir in tudi zato bi se jih radi nadebudnezi znebili. Ampak za 20% manj kot so cene novih pac ne bo slo.
SuperVeloce je izjavil:
seveda...vso sreco.
SuperVeloce je izjavil:
evo ti 140€
Ceniš lahko, kupu jo bo pa pač nekdo drug.
kolk ceniš ti je irelavantno. Važno je samo to, kako ceno trg diktira in za kolk jo nakoncu kupiš. Tudi jst bi mel 970GTX za 50€, pa nebo šlo :)
dokler mi da nemec rabljeno gtx770 za 159EUR( https://www.alternate.de/MSI/GTX770-Twi...? ) nima smisla prevzemati rizika, da mi bo 15letni mozolar poslal cigl v skatli za cevlje namesto ze v startu zasoljeno cenjene graficne.
Ceniš lahko, kupu jo bo pa pač nekdo drug.
kupil je ne bo nihce...mogoce pa bo kdo napizdil samega sebe
ko je blo konec minanja, je bla poplava še večja in manj demanda za njih...
ta cas je ZDAJ!
Zgodovina sprememb…
dokler mi da nemec rabljeno gtx770 za 159EUR( https://www.alternate.de/MSI/GTX770-Twi...? ) nima smisla prevzemati rizika, da mi bo 15letni mozolar poslal cigl v skatli za cevlje namesto ze v startu zasoljeno cenjene graficne.
na koga pa leti to?
na koga pa leti to?
ce si prodajalec ti potem nate...drugace pa na vsakega potencialnega napizdovalca na bolhi.
na koga pa leti to?
ce si prodajalec ti potem nate...drugace pa na vsakega potencialnega napizdovalca na bolhi.
Ker imam 15 let?
amacar ::
Ja pol pa kupi uno za 160€ pa je problem rešen.
Za 100€ sem kot keks prodal R9 270, zakaj bi kdo prodajal 280x za 120€+njegova poštnina?
Za 100€ sem kot keks prodal R9 270, zakaj bi kdo prodajal 280x za 120€+njegova poštnina?
tvoje stokanje nebo naredilo kartice nič ceneje. Bi pograbil, ko so ble po ~120€, ne pa da zdaj jamraš :)
#brezpodpisa
tvoje stokanje nebo naredilo kartice nič ceneje. Bi pograbil, ko so ble po ~120€, ne pa da zdaj jamraš :)
Nimam potrebe po zgonjenih 280x. Je pa treba (ker tako narekuje naslov teme) opozoriti na predrago/smešno ponudbo graficnih kartic na bolhi....seveda pa je za vas lastnike teh "nepremicnin" pac tezko sprejeti realnost.
seveda pa je za vas lastnike teh "nepremicnin" pac tezko sprejeti realnost.
sori, ampak ne prodajam teh radeonk, ker še vedno furam zvesto 460GTX
#brezpodpisa
Blinder ::
Rabljena 280x z garancijo bo vredna pomoje kake 30% manj kot nova.
In to, da so vse cene previsoke nekak ne gre skupaj s podatkom, da se nakupi vseeno opravijo. Tako da tiste najugodnejše na bolhi bi rekel da imajo pošteno ceno.
In to, da so vse cene previsoke nekak ne gre skupaj s podatkom, da se nakupi vseeno opravijo. Tako da tiste najugodnejše na bolhi bi rekel da imajo pošteno ceno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Buggy ::
@mihco si ti res skregan z realnostjo al samo tako mal iz dolgcasa trolas?
4 mesece stara R9 280X ...nepremicnina...vredna 100€?!?
Rabljena 280x z garancijo bo vredna pomoje kake 30% manj kot nova.
30% manj kot nova je 140EUR, kar je ze blizje pogojno realni ceni. In, ce ponudbe izginjajo po preteklih 30ih dneh se ne pomeni, da se nakupi "opravljajo".
@mihco si ti res skregan z realnostjo al samo tako mal iz dolgcasa trolas?
napisal sem 120EUR...tezave z branjem?
Zgodovina sprememb…
ja res je se oproscam, napisal si 120 s postnino, garancijo...verjetno si pa mislis se da mora biti s 3 venti, spucana nic navita, non mining... cene se 10€ dol...sem zadel?
ja res je se oproscam, napisal si 120 s postnino, garancijo...verjetno si pa mislis se da mora biti s 3 venti, spucana nic navita, non mining... cene se 10€ dol...sem zadel?
za 120 "s postnino, garancijo, s 3 venti" je lahko tudi umazana, navita in uporabljena za 24/7 mining. Za 160 + postnina + postna provizija in za povrhu eden slabsih modelov pa ni vredna omembe kaj sele nakupa...si zadel!
Blinder ::
ow a ste nori, poštnina? Tolk vredno stvar bi preko pošte kupili? naivni much?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
matic492 ::
Pred par dnevi sem sledil Ebay bidanju iz nemčije (poštnina 10€ do Slo) kjer je šla R9 290 referenčna za 180€, pa ena nerferenčna za 210€. Če hoče nekdo prodat 280x za 160€... Tudi na bolhi sem še pred par dnevi gledal en oglas za R9 290 za 190€, pa se še jih najde kaj.
Če je moj prijatelj pred približno 4 mesci kupil 7970 za 100€ potem so 280x lahko maksimalno nekje 120€ ali malo več, zaradi garancije oz. odvisno od garancije.
Če je moj prijatelj pred približno 4 mesci kupil 7970 za 100€ potem so 280x lahko maksimalno nekje 120€ ali malo več, zaradi garancije oz. odvisno od garancije.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Pred par dnevi sem sledil Ebay bidanju iz nemčije (poštnina 10€ do Slo) kjer je šla R9 290 referenčna za 180€, pa ena nerferenčna za 210€. Če hoče nekdo prodat 280x za 160€... Tudi na bolhi sem še pred par dnevi gledal en oglas za R9 290 za 190€, pa se še jih najde kaj.
koncno nekdo s sirsim pogledom na trg.
skratka, veliko srece vam s sirsim pogledom na trg pri kupovanju HW-ja...najbolj da res ostanete kar na GTx 770 za 200EUR ker je 280x za vas nepremicnina vredna 110EUR brez postnine .... res sem se nasmejal tem par zadnjim postom ..tako prepricani sami vase pa tako v zmoti
aja..pa ne pozabit dat na ST oglas ...K: R9 280X za 100EUR...ponudbe na ZS :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
gddr85 ::
sej imaš tud na bolhi skoraj novo (najnižja cena) gtx 770, sicer ne glih za 100eur...http://www.bolha.com/iskanje?q=gtx+770&...
skratka, veliko srece vam s sirsim pogledom na trg pri kupovanju HW-ja...najbolj da res ostanete kar na GTx 770 za 200EUR ker je 280x za vas nepremicnina vredna 110EUR brez postnine .... res sem se nasmejal tem par zadnjim postom ..tako prepricani sami vase pa tako v zmoti
gtx 770 za 200EUR?? tebi res dela tezave bralno razumevanje. Linkana gtx770 je bila za 159eur. in gre za primerljivo graficno z boljsim hladilnikom in najpomembneje od preverjenega trgovca.
Sicer pa polagam na duso vsem, ki jih zanima nakup graficne kartice, da si naredijo uslugo dajo 20%vec in kupijo nov izdelek v spletni trgovini. Ta trenutek na bolhi ni niti ene rabljene za +120eur vredne nakupa.
aja...pa ne pozabi oddati na bolhi oglasa ... P:R9 280X za 200EUR...cena je fiksna, primerjava cen novih
Zgodovina sprememb…
matic492 ::
GTX 770 je rebrand GTX 680 in je kvečjemu vreden isto ali malo več kot 280x.
(spet odvisno od garancije oz. datuma nakupa)
Ampak NVIDIE so že ob nakupu overpriced in jih tudi potem prodajajo za več, čeprav po performansu je 280x >= 770.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
gtx 770 za 200EUR?? tebi res dela tezave bralno razumevanje. Linkana gtx770 je bila za 159eur. in gre za primerljivo graficno z boljsim hladilnikom in najpomembneje od preverjenega trgovca.
Tezave imas zgolj ti z dojemanjem realnosti. Kar si ti linkal za GTX 770 iz tujine je cisto nepomembno. Trenutno pri nas lahko rabljeno GTX 770 kupis za 220€ ali vec, rabljeno R9 280 pa za 140€ s tem da je eno zate razumna cena (oz se ob njo ne spotikas) pri drugi, ki pa je cenejsa in boljsa pa je zate precenjena nepremicna in to krivo vero prodajas se okoli.
Ce si ze tako razgledan glede trga, ves tudi da se dogaja da razne rabljene cvetke pridejo vsake toliko casa na tuje spletne stacune. Prejsni teden je bila za 179€ recino na computeruniverse rabljena Sapphire triX 290...in to celih dve uri, kar imas ti za referenco in iz cesar potegnes zakljucke...razsirjen pogled na trg my ass
Sicer pa polagam na duso vsem, ki jih zanima nakup graficne kartice, da si naredijo uslugo dajo 20%vec in kupijo nov izdelek v spletni trgovini. Ta trenutek na bolhi ni niti ene rabljene za +120eur vredne nakupa.
Upam da ga res ne bo kdo poslusal s tem trolanjem, ker je to najvecja bedarija. Ce kdo kupuje sedaj zmogljivo grafiko je ravno segment AMD R9 vredno kupiti v kolikor iscete P/P. Po vecini imajo vse tudi garancijo v primerjavi s cenami v stacuni pa so skoraj se enkrat ceneje.
in ja GTX 770 za 220€ je P/P slabsa od R9 280X za 140€...ceprav bi jo eni geniji imeli radi celo za 120€ s postnino, burekom in glasbeno zeljo
BTW: verjetno si si nagrabil kar nekaj 280X s tvojim oglasom...ker pravis da niso vredno 120€ se z veseljem ponudim da ti eno odkupim to nepremicnino za tak denar. Pa se osebno te pridem pogledat
m0LN4r ::
Zanimiva debata. Zanimivo je pa tudi tole:
280x se na bolhi prodajajo za od 80EUR manj, kot nove iz nemčije
Gtx 770 pa samo za 20EUR manj, kot nova iz nemčije
- Zaokroženo na ceno iz iste trgovine, ki pošiljajo v slo.
Dejstvo pa je tudi to, ampak ne pri grafičnih,
da oseba A (ki se znajde) proda pri nas rabljene rame 2x4gb kit za 60EUR osebi B in si potem kupi nove 2x8gb kit za 120 iz nemčije. :)
In načeloma sta oba srečna. Info iz druge roke.
Zajebana stvar je tale odprti trg EU, rabljen slovenski in zaprti slovenski.
Kar hočem povedat, nekomu ki pozna samo ceneje.si (mlacom, mimovrste) boš lahko zadevo prodal za konkretno več, kot nekomu, ki gleda tudi izven tega.
Nekateri pa stem zelo fajn skos pridejo. Videl že tudi, ko oseba A prodala komponente cirka 2 leti stare in si s denarjem od prodanega kupila komplet novo "boljšo" kišto iz tujine.
Naprimer: https://slo-tech.com/forum/u26447
Up. Račun izključno za prodajo/nakup in Aktiven od 24.sept. pa še nekaj takih je.
280x se na bolhi prodajajo za od 80EUR manj, kot nove iz nemčije
Gtx 770 pa samo za 20EUR manj, kot nova iz nemčije
- Zaokroženo na ceno iz iste trgovine, ki pošiljajo v slo.
Dejstvo pa je tudi to, ampak ne pri grafičnih,
da oseba A (ki se znajde) proda pri nas rabljene rame 2x4gb kit za 60EUR osebi B in si potem kupi nove 2x8gb kit za 120 iz nemčije. :)
In načeloma sta oba srečna. Info iz druge roke.
Zajebana stvar je tale odprti trg EU, rabljen slovenski in zaprti slovenski.
Kar hočem povedat, nekomu ki pozna samo ceneje.si (mlacom, mimovrste) boš lahko zadevo prodal za konkretno več, kot nekomu, ki gleda tudi izven tega.
Nekateri pa stem zelo fajn skos pridejo. Videl že tudi, ko oseba A prodala komponente cirka 2 leti stare in si s denarjem od prodanega kupila komplet novo "boljšo" kišto iz tujine.
Naprimer: https://slo-tech.com/forum/u26447
Up. Račun izključno za prodajo/nakup in Aktiven od 24.sept. pa še nekaj takih je.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
GTX970 ::
http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...
Po natanko 2 letih (kolikor traja garancija) je dekle ugotovilo, da ne mara telefonov brez fizične tipkovnice .
samsung galaxy...star je 2 leti ampak ni bil rabljen skoraj nikoli ker sem ga dobila za rojstni dan pa ne maram telefonov ki nimajo tipkovnic za dodatne informacije tel 040554429
Po natanko 2 letih (kolikor traja garancija) je dekle ugotovilo, da ne mara telefonov brez fizične tipkovnice .
Tezave imas zgolj ti z dojemanjem realnosti. Kar si ti linkal za GTX 770 iz tujine je cisto nepomembno. Trenutno pri nas lahko rabljeno GTX 770 kupis za 220€ ali vec, rabljeno R9 280 pa za 140€ s tem da je eno zate razumna cena (oz se ob njo ne spotikas) pri drugi, ki pa je cenejsa in boljsa pa je zate precenjena nepremicna in to krivo vero prodajas se okoli.
Ti si retardiran? Naj ti citiram izjavo, ki je sprozila debato..in sem jo ponovil se vsaj 3x:
na bolhi ni ta trenutek niti ene rabljene graficne kartice vredne nakupa.
..sem spadajo VSE graficne. VSE! Tudi gtx770,...
Ce si ze tako razgledan glede trga, ves tudi da se dogaja da razne rabljene cvetke pridejo vsake toliko casa na tuje spletne stacune. Prejsni teden je bila za 179€ recino na computeruniverse rabljena Sapphire triX 290...in to celih dve uri, kar imas ti za referenco in iz cesar potegnes zakljucke...razsirjen pogled na trg my ass
predvidevas neumnosti.
Upam da ga res ne bo kdo poslusal s tem trolanjem, ker je to najvecja bedarija. Ce kdo kupuje sedaj zmogljivo grafiko je ravno segment AMD R9 vredno kupiti v kolikor iscete P/P. Po vecini imajo vse tudi garancijo v primerjavi s cenami v stacuni pa so skoraj se enkrat ceneje.
in ja GTX 770 za 220€ je P/P slabsa od R9 280X za 140€...ceprav bi jo eni geniji imeli radi celo za 120€ s postnino, burekom in glasbeno zeljo
BTW: verjetno si si nagrabil kar nekaj 280X s tvojim oglasom...ker pravis da niso vredno 120€ se z veseljem ponudim da ti eno odkupim to nepremicnino za tak denar. Pa se osebno te pridem pogledat
Kakim oglasom??? Ne kupujem. Sem ze napisal:
...Je pa treba (ker tako narekuje naslov teme) opozoriti na predrago/smešno ponudbo graficnih kartic na bolhi....
evo egotriper, ti se zadnjic repliciram.
Kje se za tebe zacne debata sam ti ves, ce sploh in mene ne zanima kaj si ti mislil ali pa ne pa ce se 5x ponovis besede iz konteksta. Gre zgolj za to, da me je podzgala tvoja arogantna izjava ko je nek drug uporabik povedal da na bolhi pa vseeno dobis dobro performance karto za normalen denar in linkal R9 280x za 160€. Ti si seveda vehamentno v svojem slogu vse oklical za neresneze ker o tem sploh razmisljamo in sicer:
https://slo-tech.com/forum/t478106/p460...
in naprej:
...in ko smo ostali razlagali, da se nam ta cena za R9 280x ne zdi ne smesna ne predraga, si zacel z nekimi referencami na GTX 770 iz tujine. Torej nisi nic posploseval si kar konkretno zapel ob precenjeno nepremicnino R9 280X, ki se za 120€+ ni vredna trenutno, ter nas seveda o tem tudi vzviseno poducil
Kje se za tebe zacne debata sam ti ves, ce sploh in mene ne zanima kaj si ti mislil ali pa ne pa ce se 5x ponovis besede iz konteksta. Gre zgolj za to, da me je podzgala tvoja arogantna izjava ko je nek drug uporabik povedal da na bolhi pa vseeno dobis dobro performance karto za normalen denar in linkal R9 280x za 160€. Ti si seveda vehamentno v svojem slogu vse oklical za neresneze ker o tem sploh razmisljamo in sicer:
in naprej:
mihco :: včeraj, 19:18:50
citiraj
#
gddr85 je včeraj ob 19:16:07 izjavil:
in kaj fali tej 280x?
kaj ji "fali" lahko samo ugibas, ker gre za rabljen izdelek...
hojnikb je včeraj ob 19:17:21 izjavil:
on bi jo rad za 100EUR no...
120... ce ma se garancijo...in ce placa postnino.
...in ko smo ostali razlagali, da se nam ta cena za R9 280x ne zdi ne smesna ne predraga, si zacel z nekimi referencami na GTX 770 iz tujine. Torej nisi nic posploseval si kar konkretno zapel ob precenjeno nepremicnino R9 280X, ki se za 120€+ ni vredna trenutno, ter nas seveda o tem tudi vzviseno poducil
mihco :: včeraj, 20:00:13
citiraj
#...seveda pa je za vas lastnike teh "nepremicnin" pac tezko sprejeti realnost.
Dr_M ::
Ze sam naslov je dovolj zgovoren.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
111111111111 ::
HTC One SV screen (74,89 EUR), Klik
Medtem ko pri kitajcu iz ene od bolje ocenjenih štarcun vključuje poštnino (EUR 28,58), klik
Neocenjena štarcuna (EUR 20,91), klik
Ok da mi ponudi za 45EUR - 50EUR bi še rekel ampak 74EUR je pa malo huda.
Medtem ko pri kitajcu iz ene od bolje ocenjenih štarcun vključuje poštnino (EUR 28,58), klik
Neocenjena štarcuna (EUR 20,91), klik
Ok da mi ponudi za 45EUR - 50EUR bi še rekel ampak 74EUR je pa malo huda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
GTX970 ::
http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...
Kaj lahko s takim telefonom počneš ?
Prodam Samsung Galaxy S2, ki je odlično ohranjen vendar ima napako da nedela Wi-Fi in pa ne zazna SIM kartice. Poleg tega telefon deluje brezhibno. Ima 8MP kamero in pa 16Gb vgrajenega prostora. Naložen ima zadnji originalni Android. Zraven dodam vse kar pripada telefonu (polnilec, usb kabel, slusalke) in pa dodaten etui. Cena ni zadnja. Info: 040293319
Kaj lahko s takim telefonom počneš ?
111111111111 ::
Lahko slikaš telefone, ki delujejo in igraš igrice, ki jih pretočiš preko kabla. To je najnovejša tehnologija in je v bistvu zadeva smešno poceni. :)
BlueKnight ::
Hehe, lahko bi bil dražji, ker je eden redkih telefonov, ki spoštuje zasebnost in je odporen na večino trojancev :)
Assumption is the mother of all fuckups!
"Under Siege 2:Dark Territory"
"Under Siege 2:Dark Territory"