» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
103 / 316
»»

hojnikb ::

IDE disk... to doda 3x vrednost :)
apple med diski
#brezpodpisa

_geek_ ::

Seriously 400€? 8-O

Prodam Steam account, na katerem imam igre, ki so na Steamu po redni ceni skupno vredne 1025,81 evrov. Ker so zdaj znižanja, jim pripada nižja cena in so ob znižanju skupno vredne 503,93 evrov.

Link do računa: http://steamdb.info/calculator/?player=...

Račun prodajam po ceni 400 evrov. Cena je več ali manj fiksna, morda bi se še kaj dogovarjal z resnim kupcem.

def0r ::

Hmm po njegovem izracunu bi lahko sel zdajle moj racun prodati za ~600EUR:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

joej970 ::

Zdravo!
moj post ravno ne vsebuje smešnih oglasov, se mi je pa zdela dobra tema, da vas o nečem povprašam :)

Zelo različne cene na ebayu

Zelo različne cene na ebayu

1. zakaj sta Breakthrough verzija (1.) in Season pass (2.) verzija toliko cenejši od klasične (3.)?
2. Je to sploh realna cena? 2.5€ za Breaktrhrough verzijo?

Hvala :)

tist je sam DLC, ne dela igra

cela*
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

joej970 ::

aja.. pa res :)
kaj pa 16 funtov je realna cena? glede na to, da je na uplayu 60€

_Denny_ ::

_geek_ je izjavil:

Seriously 400€? 8-O

Po tem izračunu je moj vreden okoli 10k :))
Je pa tudi pametno, da linka račun preko številčnega id-ja...bomo čez kaki mesec v Steam temi brali "Stem account ded, Volvo unban pls :'("

joej970 je izjavil:

kaj pa 16 funtov je realna cena? glede na to, da je na uplayu 60€

Watch Doge PC free with select Nvidia cards

Še ceneje bi lahko bilo, ker je Uplay kupon; Batman Arkham Origins Steam kupon (bil v Nvidia gpu bundlih pred Watch Doge) se je prodajal za max 10€.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

MatH ::

Zelo slabo ohranjen telefon s sentimentalno vrednostjo 200€ 8-O

http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...

Vejetno je imel nekdo mal preveč cajta
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.

Za predstavnice ženskega spola pa ima tudi močno "vibro", s katero si lahko ženske dosti pomagate. :D

hahahah

tale telefon še nov ni bil tolk..
#brezpodpisa

Shinobi ::

Mene pa zanima, kako je možno, da se RABLJENI Apple računalniki
prodajajo po tako absurnidh cenah? 2006 modeli po 600,- EUR in
vse kar je od 2010 (4 leta staro) od 800,- EUR naprej. Kar je
mlajše od 3 let, po 10% ceneje kot v trgovini.

A je na slo-techu kak tak debilčič, ki je že plačal take cene?
Res me zanima. iMac 2007 totalno outdated pa ma model 600,- EUR
ceno. Eni celo G5 variante po 400,- EUR prodajajo.

Prodajati (beri PONUJATI) in dejansko PRODATI sta dva različna pojma.

mah apple je pr nas tak kot vw golf -- veliko precenjen.
#brezpodpisa

trnvpeti ::

prodajajo se že
ampak samo prodajajo

iBomba ::

Tako kot pravi trnvpeti, prodajajo se ze za tak denar, je pa tako da apple zadevam se kar stoji cena zaradi pristopa, ki ga imajo ljudje do njih. Tako da načeloma se splača kupvat rabljene izdelke od appla. Če se jih kupi za pravo ceno praktično potem ne zgubiš nič. So pa te cene za imac 2006 res pretirane. Za 650e se dobi občasno že imaca 27, 2009. Je pa v glavnem povsod po svetu tako, če gledaš nemški oz angleški ebay so cene apple izdelkov zelo podobne našim.

Glede na to da apple res drži ceno na vseh trgih veš zakaj so take cene, lahko pa pogledate po bolhi malo cene rabljenih tvjev, kjer jih je 70% dražjih kot v trgovini in se prodajajo po leto ali več in še kar vztrajajo:-)

Shinobi ::

Kaj pa vem, mislim, da ga ni bedaka, ki bi plačal za 2011 model Macbook Pro 1200,- EUR ko ma novega za 1450,- v iStylu. Ne vem no. Outdated core 2 duoti, premalo RAMA, marsikje še 2 GB, diski, ki niso niti SSD pa kljub vsemu.

Glede LCD/LED TV pa dam iBomba povsem prav, še če greš v lokalno štacuno,
kot je npr. Jager ali Mercator Tehnika, ko niso nikoli bili ugodni, dobiš
boljšo ceno kot na bolhi za 32" LCD.

shadeX ::

Heh..

Iphone 5s

Ne razumem teh oglasov.

"Gotovina takoj".

Če ima denar zakaj ne gre novega kupiti?

Dr_M ::

Men je to zelo smesno, povdarijo, da imajo gotovino.
A to zato, da ne izpadejo revezi?

dzinks63 ::

Tema je nekaj drugega kot ugotavljanje in redneckovsko lepljenje psiholoških profilov prodajalcev.

d4vid ::

Jaz sem n500 kupil pred 2 mesecema za 100€, ta je enak kot moj, le da ma 320 GB (jaz 160GB).
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Še ena zaloga smešnih cen

He strikes again :))

#brezpodpisa

SuperVeloce ::

In kaj je narobe s ceno intela? Ce je nekdo toliko nor, da hoce na vsak nacin intel 530, mu je tole ugodno, ker so novi drazji.

hja, če primerjaš z ostalimi ssdji istega ranga, je cena smešna (novi vsaj 30EUR cenejši). Se pa strinjam s tem, da kdor je toliko nor, da hoče to outdated sandforce sranje, tole še kr "dober" deal.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Ima pa vsaj 5 letno garancijo.

Hmm..nikol še videl da bi kdo NAJEL računalnik :D

Killermode ::

Tega se bol firme poslužujejo.

Dr_M je izjavil:

Ima pa vsaj 5 letno garancijo.

tisto garancijo si lahko nekam vtakneš, če ti stvar povzroča bsode..
#brezpodpisa

amacar ::

450€ kaki mojster, bo lahk kr z 2 delil ceno.

dottor ::

Gledal sem malo cene C2Q Q6600 na bolhi pa se začnejo pri 40€. Kolko bi bla bolj realna cena? Osebno mi je 30-35€ res tisti maksimum kar bi dal za tak procesor. Do konc leta imam namen nadgradit vse skupaj ampak bi mi do takrat prišla še kako prav 2 dodatna jedra.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

počakaj do konc leta..
#brezpodpisa

DarwiN ::

40€ je bila realna cena pred enim letom, ko sem jaz kupil tak cpu za brata... Dva-trije komadi so na bolhi.. Ponudi vsakomur 30€ in bo gotovo kateri sprejel - če ve, kaj je dobro zanj.. Dva prodajata že več kot 2 meseca, saj je danes to zadevo že precej težko prodat, kmalu pa bodo ti cpuji doživeli popolno razvrednotenje in bodo samo še za v smeti, tako kot so c2duo že lep čas..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zato je bolje, dafura core2duo še do konca in potem menja vse.
#brezpodpisa

Sicer je res da so c2d procesorji že precej stari in tudi upam da bodo zgubili na vrednosti čimprej. Za osnovne uporabnike kot je moj fotr, torej za preverjat e-pošto ter brskanje po spletu so namreč vrh glave. Meni osebno so dovolj zmogljivi, imam c2d prenosnik in ga še nekaj časa ne mislim menjat.

Tudi za vse, kar potrebujem jaz je dovolj c2d 2GHz in 4GB rama. Uporabljam pa večinoma razvojna orodja kot so Arduino, Bascom AVR, codeblocks, eclipse, profilab expert, notepad++ za PHP, HTML, bash, itd, konstantno mi lavfa skype, putty, chrome s 10 zavihki, explorer, občasno mi še glasba špila zraven. Pa deluje brez težav.

s6c-gEL ::

Če dobiš za 49 eur nov Pentium G3220 z igpu, zakaj bi potem kupoval iztrošeno starino z neznano zgodovino za 30 in več eur ?
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ko...

Sami procesorji niso problem, problem so stare plate.

s6c-gEL ::

Problem je v tem, da so plate ovrednotene na enak nivo kot cpu.

Glede na to da dobiš celly+h81 combo za manj kot 70€, morš bit res smotan da kupuješ te precenjene 775 jajce.
Pa verjetno ni odveč omenit, da dobiš zram NOVEGA garancijo, usb3.0, pci-e 3.0, boljši procesor, boljšo onboard grafo...
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

Glede na to da dobiš celly+h81 combo za manj kot 70€, morš bit res smotan da kupuješ te precenjene 775 jajce.
Pa verjetno ni odveč omenit, da dobiš zram NOVEGA garancijo, usb3.0, pci-e 3.0, boljši procesor, boljšo onboard grafo...

+1

Ampak jaz kot sem že rekel, imam prenosca, kupil sem ga za 100€ in dvomim da bi lahko dobil kaj boljšega za ta denar.

Po delih pa normalno da bi vzel novo, ne pa 5+ let staro konfiguracijo.

Če bi ravno mel možnost dobit ugodno, bi vzel 775. Ugodno pa je zame 20€ za plato in procesor.

Še to je drago, ker te potem ram pride več pri isti količini (4GB ddr2 zna bit več kot ddr3)...
#brezpodpisa

kratos ::

Je tale rabljen nettop ki ga prodaja nekdo na Slo-techu res dražji od novega?
Pa kaj je z folkom, so res tako glupi ? Meni na kraj pameti nebi padlo da bi neko rabljeno stvar prodajal za dražje oz. enako drago kot novo.
Acer rabljen
Acer nov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

Pa ga naroci iz amerike, pa povej, koliko te je vse skupaj prislo.

_Denny_ ::

Cena pri nas - 382,85€
Cena v DE/AT - od 349 do 382€
Njegova cena - 270€

Pol leta staro stvar 1/3 (oz. več, ker so verjetno cene vmes padle) ceneje od nove se mi zdi čisto ok...sam bi celo dal ceno 300€ in bi jo potem spuščal.

"Pa kaj je z evropskimi trgovinami, so res tako glupe? Meni na kraj pameti ne pade, da bi neko čisto isto novo stvar prodajal za 300€/$410, ko pa je enaka nova stvar v Neweggu 249€/$340."
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

A se eni res trudite cim bolj butasti izpast?
On ma se win8 zraven.
Podoben model z win8 pride 450e najceneje na geizhalsu (res pa je z 1TB diskom, 500GB pa nima cene).

amacar ::

45€ +
95€ = 140€

Če pa obe skupaj vzameš ( )je pa 150€. Od kod takšna logika :))

DarwiN ::

Če vzameš obe skupaj, plačaš samo eno poštnino. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

amacar je izjavil:

45EUR +
95EUR = 140EUR

Če pa obe skupaj vzameš ( )je pa 150EUR. Od kod takšna logika :))

Temu se reče, trgovanje.

Nedolgo nazaj sem v reklami ki je bila od BigBanga videl da prodajajo Galaxy S2 (najbrž praznijo zaloge), za 270EUR. Če vzameš dva(!), je cena 270,01EUR (1 cent dražje) :))

Torej kaj boš vzel?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

menjalnik ::

Kaj pravite na tole, predrago?

http://www.bolha.com/racunalnistvo/osta...

Janac ::

50-70eur preveč

matic492 ::

Ma celi kit za vodno hlajenje (razen pumpe, resa in hladilnikov) na starih socketih ti je itak samo še za v koš, tole je vredno cca 200EUR
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

matic492 je izjavil:

Ma celi kit za vodno hlajenje (razen pumpe, resa in hladilnikov) na starih socketih ti je itak samo še za v koš, tole je vredno cca 200EUR

not true

Kaj pa fali bloku za cpu?

Jst sm mel na grafi več kot 10 let star EK New Wave, s kaj novejšim razlike verjetno ne bi blo. Pa še dobil sem ga za smešen denar:P

http://www.ekwb.com/company/history/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()
««
103 / 316
»»