Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
premalo
kdo bi v 2012 sploh se imel integrirano zvocno??
Jaz in še 98% ostalih userjov.
Itk pa ciljna skupina, ki bi kuplna tak komp, ko ga prodajaš, skor ziher ne rabi neke bolše zvočne, tak da to nima niti smisla prodajat v kompletu..
#brezpodpisa
Janac ::
Janac za tolko, ko ti to prodajas, se mi zdi, da si ti novo to kupil.
NOVO:
i5 661: 200EUR
Gigabyte GA-P55A-UD3: 90EUR
ram:25EUR
zvocno pa sem videl, da je nekdo isto prodajal pred 1 letom za 40EUR(pac rabljeno).
Torej novo z rabljeno zvocno recimo 350EUR.
Zvocne 99.9% ljudi ne bo hotlo zraven tako, da se jaz nebi skliceval nanjo. Lahko ti je le dodana vrednost. To pa se ti ne splaca.
Tale cena je tako smesno visoka, da je ze zalostno. Raje kupim tistega iphona 4s na bolhi za 300EUR.
no, no. Novo je bilo:
ram je bil pa 100EUR! Drugo sm pac kupo pri dinokompu...
Jaz sem imel audigy2 in sem prešaltal na integrirano pa nisem opazil, da bi bilo kaj slabše.
Realna cena janac za tole tvoje je dobrih 100-150€. Priporocam ti, da prodas ram+plato+procesor loceno od zvocne. Boš več dobil.
seveda nisi slisal, me sploh ne cudi.
premalo
kdo bi v 2012 sploh se imel integrirano zvocno??
Jaz in še 98% ostalih userjov.
Itk pa ciljna skupina, ki bi kuplna tak komp, ko ga prodajaš, skor ziher ne rabi neke bolše zvočne, tak da to nima niti smisla prodajat v kompletu..
tale zagotovo nima integrirane.
http://www.audio-kontakt.com/index.php?...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
Janac za tolko, ko ti to prodajas, se mi zdi, da si ti novo to kupil.
NOVO:
i5 661: 200EUR
Gigabyte GA-P55A-UD3: 90EUR
ram:25EUR
zvocno pa sem videl, da je nekdo isto prodajal pred 1 letom za 40EUR(pac rabljeno).
Torej novo z rabljeno zvocno recimo 350EUR.
Zvocne 99.9% ljudi ne bo hotlo zraven tako, da se jaz nebi skliceval nanjo. Lahko ti je le dodana vrednost. To pa se ti ne splaca.
Tale cena je tako smesno visoka, da je ze zalostno. Raje kupim tistega iphona 4s na bolhi za 300EUR.
no, no. Novo je bilo:
ram je bil pa 100EUR! Drugo sm pac kupo pri dinokompu...
Jaz sem imel audigy2 in sem prešaltal na integrirano pa nisem opazil, da bi bilo kaj slabše.
Realna cena janac za tole tvoje je dobrih 100-150€. Priporocam ti, da prodas ram+plato+procesor loceno od zvocne. Boš več dobil.
seveda nisi slisal, me sploh ne cudi.
Nobody cares kulk je to stal 2leti nazaj... Pomebno je samo dejstvo da je roba rablena in da morš postavi tržno ceno; takrat še maš šanse da ti bo kdo to dejansko kupo.
And for the last time... Prodaji zvočno posebaj..
#brezpodpisa
freesty ::
Ja bilo! Sem sel iskat in sem ti povedal kaksne cene sem nasel.
Da ne omenjam, da je to zastarela tehnologija in tudi nov i5 661 ni vreden 200€, ker dobis za ta denar 2500k, ki ga poje za malco. Pac te spletne trgovine se imajo gor, da se koga nategnejo, ki se ne spozna.
Ram pa mi deluje navaden 4GB 1600mhz, ne vem zakaj bi stal 100€?
Pa se to: NOBENEGA ne zanima koliko si ti dal. Ampak koliko je vredno.
Da ne omenjam, da je to zastarela tehnologija in tudi nov i5 661 ni vreden 200€, ker dobis za ta denar 2500k, ki ga poje za malco. Pac te spletne trgovine se imajo gor, da se koga nategnejo, ki se ne spozna.
Ram pa mi deluje navaden 4GB 1600mhz, ne vem zakaj bi stal 100€?
Pa se to: NOBENEGA ne zanima koliko si ti dal. Ampak koliko je vredno.
tale zagotovo nima integrirane.
http://www.audio-kontakt.com/index.php?...
And i should care ?
#brezpodpisa
Architect ::
haha janac je tako kritiziral tle bedne oglase, potem pa sam naredi neumen in smešen oglas.
procesor je star in navijal si ga. Ni vreden več kot 100 eur.
Ram je danes poceni, tvoj je vreden max 20 eur.
tvoja zvočna se rabljena dobi za 20 eur.
matična je vredna max 60 eur
Tvoj komplet je torej vreden 200 eur.
v končni fazi pa: tudi najboljše zvočne kartice nimajo niti 1 stvari boljše od integrirane, če zvok prenašaš digitalno iz računalnika v receiver.
procesor je star in navijal si ga. Ni vreden več kot 100 eur.
Ram je danes poceni, tvoj je vreden max 20 eur.
tvoja zvočna se rabljena dobi za 20 eur.
matična je vredna max 60 eur
Tvoj komplet je torej vreden 200 eur.
v končni fazi pa: tudi najboljše zvočne kartice nimajo niti 1 stvari boljše od integrirane, če zvok prenašaš digitalno iz računalnika v receiver.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Architect ()
Procesor ni vreden vec kot 50€. Recimo, da je isto zmogliv kot i3 2100, ki stane 100€ nov in se 2 leti v garanciji. Njegov je na starejsem podnozju in nima vec garancije. Pa se navit je laufal 2 leti.
Plata tudi nima garancije. Na njej je laufal navit procesor 2 leti. Nova stane 90€. Torej tale max 50€.
Ram dobis isto nov za 25€ z garancijo. Ta je 2 leti rabljen. Vreden max 15€.
Za zvocno pa bom vzel arhitekta nna besedo in je vredna 20€ ajd 25€ naj ti bo:)
Torej komplet 140€.
Plata tudi nima garancije. Na njej je laufal navit procesor 2 leti. Nova stane 90€. Torej tale max 50€.
Ram dobis isto nov za 25€ z garancijo. Ta je 2 leti rabljen. Vreden max 15€.
Za zvocno pa bom vzel arhitekta nna besedo in je vredna 20€ ajd 25€ naj ti bo:)
Torej komplet 140€.
RejZoR ::
Digitalno mogoče, ampak pri analognem pa je še kako pomembno. Če pa si gamer pa še tolk bolj. Sem imel vse mogoče kartice in daleč najboljše za gaming so bile tiste z Aureal Vortex čipom in Creative Labs zvočne. Predvsem 3D pozicioniranje je kot dan in noč proti vsem ostalim. Xonar Essence je sicer imel najboljši zvok za glasbo ampak je imel obupno 3D pozicioniranje in je bilo nemogoče koristit zvok kot pomoč k vizualnemu delu. Pa še EAX emulator je ves čas crashal.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Se strinjam s tabo, rejzor. Če poslušaš preko analognega signala, je izjemno pomembno kakšno zvočno imaš. Sam imam sicer rajši digitalno povezavo, tako da receiver procesira 3d pozicioniranje in ustvarja stereo sliko.
Glede cene zvočne:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=...
Glede cene zvočne:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Architect ()
sicer vse kaže, da bo matična vredna še malo manj od naših ocen:
https://slo-tech.com/forum/t529664/kone...
Dr_M ::
sicer vse kaže, da bo matična vredna še malo manj od naših ocen:
Haha, huda
Kar se zvocne tice, Asus ROG plate imajo kar dobre integrirane, sicer Realtek ALC898, ampak se lahko primerjajo z boljsimi diskretnimi
AvtoR ::
Prodam računalnik - silent PC z dual view grafično. Računalnik je zelo tih in ima vgrajene kakovostne komponente.
Sestav:
1 x Ohišje Antec P182
1 x Napajalnik Corsair VX-450W
1 x Matična plošča Asus P5Q, 775
1 x Procesor Intel Core2 Duo E8400 3GHz, 775
1 x Trdi disk WD Caviar Blue 500 GB, 7200 rpm, 16 MB, SATAII (WD5000AAKS)
1 x Pomnilnik (RAM) Mushkin Redline DDR2 2x2GB 1000MHz (996593)
1 x Samsung DVD-RW SH-S223F/BEBE ČRN
1x Grafična kartica NVIDIA 9600 GT 512 MB pasivno hlajena
Cena: 350 €
Ha, tale je res malo drag. Dve leti nazaj sem dal sem dal za tak računalnik v Leclercu 230€.
Res da je bila akcija (50%), ampak to je bilo 2 leti nazaj in računalnik ima še dva meseca garancije... Moj procesor je sicer samo E7500 (dual core 3gh) sem pa zato dobil zraven 1Tb disk...
Sestav:
1 x Ohišje Antec P182
1 x Napajalnik Corsair VX-450W
1 x Matična plošča Asus P5Q, 775
1 x Procesor Intel Core2 Duo E8400 3GHz, 775
1 x Trdi disk WD Caviar Blue 500 GB, 7200 rpm, 16 MB, SATAII (WD5000AAKS)
1 x Pomnilnik (RAM) Mushkin Redline DDR2 2x2GB 1000MHz (996593)
1 x Samsung DVD-RW SH-S223F/BEBE ČRN
1x Grafična kartica NVIDIA 9600 GT 512 MB pasivno hlajena
Cena: 350 €
Ha, tale je res malo drag. Dve leti nazaj sem dal sem dal za tak računalnik v Leclercu 230€.
Res da je bila akcija (50%), ampak to je bilo 2 leti nazaj in računalnik ima še dva meseca garancije... Moj procesor je sicer samo E7500 (dual core 3gh) sem pa zato dobil zraven 1Tb disk...
Še ena od Janaca.
Pol pa da zraven še link, ki dokazuje, da je on to zadevo kupil NOVO za 50€.
https://slo-tech.com/forum/t501978/0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freesty ()
listje123 ::
CENA, jaz za tegale nebi dal 50 evrov.
Za 40 pa ga takoj kupim, če si za me kontaktiraj.
amigo_no1 ::
Računalnik kupljen 13.1.2011, pri funtechu...garancija na posamezne komponente, vsa ostala oprema. Cena 280eu, oz. po dogovoru.
Specifikacije:
Procesor AMD Phenom II X2 560
-(3.3GHz,7MB,80W,AM3) box Black Edition
-Matična plošča ASUS M4A78LT-M, AMD, AM3, 760G
RAM Kingston DDR3 4GB HyperX 1600Mhz 2x2
Trdi disk WD 500GB SATA2 3GB/s 64MB
Grafična kartica GIGABYTE NV 460GTX, 1 GB
DVDRW SAMSUNG S223C/BEBE črn
Ohišje LC PRO914BII LC600H-12 črn
Računalnik praktično nov!
Jep, bi rad videl praktično nov 20 mesecev star pc.
kupim9 ::
CENA, jaz za tegale nebi dal 50 evrov.
A za 110 ni dobr, za 40 bi pa kr naenkrat bil dober ??
Al kuko ?
Aja še tole, ta laptop sem kupil od slo-tech člana in sicer za 20 + poštnina 13 evrov, mel je sfukano plato, zanič RAM in zanič zaslon, popravil sem plato, menjal ram in zaslon, zdej ga nej pa teb dam za 40 ?
Mal seštej, sej sam veš kok so ekrani če računam samo ekran smo na 80-100 kje je šele ostalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kupim9 ()
Kenpachi ::
Heh, semprona s 512 rama, brez diska in fuč baterijo bi rad prodal za več kot 100€. Lulz have been had.
Zaraki Kenpachi.
kupim9 ::
No ja pač ga ne boš kupil ane, ti boš kupil raje enga iz enwy serije za ene 130 ane :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kupim9 ()
oemdzi ::
Aja še tole, ta laptop sem kupil od slo-tech člana in sicer za 20 + poštnina 13 evrov, mel je sfukano plato, zanič RAM in zanič zaslon, popravil sem plato, menjal ram in zaslon, zdej ga nej pa teb dam za 40 ?
Mal seštej, sej sam veš kok so ekrani če računam samo ekran smo na 80-100 kje je šele ostalo.
Ja dej zacni se zrjavele razpadle karjole popravljat ... Enih stvari se pac ne splaca popravljat ... No mogoce pa le najdes revnega bogatasa ki ti bo to kupil
DOOM_er ::
moj laptop z core2duo 1.8 in 2 GB rama, GMA945 in 80 GB diska ni vreden 100. Pa je popolnoma funkcionalen
Robots will steal your job. But that's OK
Kenpachi ::
No ja pač ga ne boš kupil ane, ti boš kupil raje enga iz enwy serije za ene 130 ane :)
Ne kupujem rabljene robe. Če bi pa jo kupoval, je ne bi 7x preplačal. Ane. :)
Zaraki Kenpachi.
Prodam drojedrni procesor AMD Athlon 64 X2 4200+ za podnožje 939.
Tehnične lastnosti procesorja so:
- proizvajalec in model: AMD Athlon 64 X2 4200+ (ADA4200DAA5BV)
- podnožje: 939
- 2 jedra
- ferkvenca jedra: 2.2 GHz
- L2 cache: 2 x 512 KB
Procesor deluje brezhibno in ni bil nikoli navit. Zraven procesorja je priložena nova tuba termalne paste. Možno doplačilo za hladilnik.
Cena: 35 EUR
Tale mora biti najmanj platinast.
Jaz pa mislim, da je kar realna cena. Sem imel tudi sam 939 podnozje in dual core na tem podnozju je zelo zelo tezko dobit. Pa se termalno pasto, da zram. Pa verjetno se ceno mal spusti.
Blinder ::
15-20€
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Najbolj realna cena. Folk navalite..
Zanimivo je, da so generacijo novejši clioti, tut športna verzija, cenejši kot tale primerek. Tole je 800€ vredno, že ki tej športni stari renaulti so cenjeni.
18 let star R Clio in samo 135 k km ? Še 800 je preveč glede na Renaultov pleh.
In take športne avto ponavadi nimajo dedki, ki se vozijo max 2 km po mleko...
In take športne avto ponavadi nimajo dedki, ki se vozijo max 2 km po mleko...
draciel ::
Če bi bil tapravi Williams bi bil vreden pomoje tudi 2 jurja. Za tega nebi dal niti 600 jaz.
#000000 ::
Po malo bolj detaljnem ogledu bi se skor upal stavit da je original. Zakaj bi bil po tvoje vreden samo 2 jurja, si kak avto handler ipd
Po zadnjih blatnikih bi skor lahko bil.
ni williams že zaradi motorja ne. williams je bil 2.0
stock ::
Tele je navaden Clio 16V. Tale ima z Williamsom ima skupno samo feltne in nič drugega. Če bi bil pravi Williams bi bil vreden tudi kak € več. Ker pa ni pa 4ooo res ni vreden. Dobro ohranjeni "ventilarji" grejo za preko 2ooo€. Maš pa tudi take, ki za 600€ teško dobijo kupca, ker je stanje avta porazno.
Williams ima 3/4 podvozja drugačnega, pa motor, verjetno še kaj.
Williams ima 3/4 podvozja drugačnega, pa motor, verjetno še kaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stock ()
IvoJan ::
no ko se smejite cenam prenosnikov.
kaj pravite na to:
V SWEDATA sem nesel prenosnik(nx9420,dual core pentium, 3gb rama, x1600 mobillity, baterija skoraj nic rabljena, drzi kake 3 ure normalne uporabe, stara 1 leto, polnilec pravtako, 17" zaslon 1680x1050, na tipkovnici manjka par tipk in prenosnik je brez diska) ker jih baje odkupujejo me je zanimalo koliko so pripravljeni placat, tip mi je ponudil 20€ in zabil da je ogromno dela z vgradnjo diska. malo je manjkalo da ga nisem pljunil v ksiht.
kaj pravite na to:
V SWEDATA sem nesel prenosnik(nx9420,dual core pentium, 3gb rama, x1600 mobillity, baterija skoraj nic rabljena, drzi kake 3 ure normalne uporabe, stara 1 leto, polnilec pravtako, 17" zaslon 1680x1050, na tipkovnici manjka par tipk in prenosnik je brez diska) ker jih baje odkupujejo me je zanimalo koliko so pripravljeni placat, tip mi je ponudil 20€ in zabil da je ogromno dela z vgradnjo diska. malo je manjkalo da ga nisem pljunil v ksiht.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Dobro ohranjeni "ventilarji" grejo za preko 2ooo€.
Zakaj so tej ventilarji(1.8 16V) toliko vredni? In zakaj so lahko vredni kolkor en cenejši '00 rs? Rs je ja drug svet, velik močnejši(+34hp), novejiš, varnejši, ima opremo...
stock ::
Ja sej, navaden 16V, vsi ostali motorji so imeli le 8 ventilov. Sigurno igra veliko vlogo 1/4T ki je ima RS več, kar konje hitro postavi na glavo. Kar se samega vzdušja tiče ga čez prvega Clia ni. Vredni so tolko preprosto zato ker so tako priljubljeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stock ()