» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
60 / 316
»»

opeter ::

SuperVeloce je izjavil:

Ja, če ti crkne disk za 50eur, greš impulzivno kupit nov laptop za 500. :))

Iz tistega linka na bolhi:
Prodam procesor INTEL CORE i5 - 2310 kupljen lani oktobra, rabljen približno 4 mesece ker mi je crknil trdi disk in sem kupil laptopa.

Ja, to je tak kot tista o požigalcu: "Kaj mu bo torba, če je kupu kolo?!"

:D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

shadeX ::

Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace je rootan in ima android od galaxy s3-ke.Je tudi zelo hiter proti drugim galaxy ace-om zaradi androida.Z rootom lažje je zmagat igre itd.Dodam tudi etui.BREZ PRASK IN DRUGIH POKVAR!
Za informacije kličite to številko: 040 652 978

Cena 200 eur

HAHAHAHHHAHAHAHAHAHHHAAH

1. Drugi galaxy ace-i imajo windows mobile ali pa ios po njegovi logiki
2. Ker je rootan, je lažje zmagat igre? WTF
3. Brez prask in drugih POKVAR? - pokvar??
4. Cena 200eur? (WHAT????)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Machete ::

in taki imajo volilno pravico
živela demokracija

Dober dan ::

Machete je izjavil:

in taki imajo volilno pravico
živela demokracija

Še huje pa je, da taki primerki obstajajo tudi v naši vladi...

Dr_M ::

A Gaspar Gaspar? :>

Nisem se mogel upreti in sem mu pisal "po njegovo". Citiram :

Jaz :
hai! katere igre ima galaxy ace naložene?

On:
Jaz imam naložen en programm s katerim lahko plačljive igre naložiš brezplačno ali pa povej katere hoces pa naložim

Jaz:
odlično. zanima me zakaj je tvoja cena 200eur, drugi na bolhi so pa od 50 do 80eur?

On:
Aha ker je nadgrajen na nivo od galaxy s2 do galaxy s3 in tudi je rootan kar pomeni da v igrah naprimer na defenderu ce ves katera je to da ne rabis placat kristale ampak samo das gor brezplacno in pozabil sem omeniti da dodam tudi 16gb sd kartico za etui pa itaq ze ves

hojnikb ::

shadeX je izjavil:

Nisem se mogel upreti in sem mu pisal "po njegovo". Citiram :

Jaz :
hai! katere igre ima galaxy ace naložene?

On:
Jaz imam naložen en programm s katerim lahko plačljive igre naložiš brezplačno ali pa povej katere hoces pa naložim

Jaz:
odlično. zanima me zakaj je tvoja cena 200eur, drugi na bolhi so pa od 50 do 80eur?

On:
Aha ker je nadgrajen na nivo od galaxy s2 do galaxy s3 in tudi je rootan kar pomeni da v igrah naprimer na defenderu ce ves katera je to da ne rabis placat kristale ampak samo das gor brezplacno in pozabil sem omeniti da dodam tudi 16gb sd kartico za etui pa itaq ze ves

hahahahah kaj je z folkom narobe...
#brezpodpisa

nofaith ::

tale je tudi malo smšen i5 3570k 215€, matična 140€
novo 355€ on prodaja za 320€ in procesor nima garancije dafuq
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

Master_X ::

nofaith je izjavil:

tale je tudi malo smšen i5 3570k 215€, matična 140€
novo 355€ on prodaja za 320€ in procesor nima garancije dafuq

To sem tudi jaz gledal ja, ker če ni glih "s tovornjaka padel" bi moral met še kaki dve leti garancije :)

mogoče je delidu ;)
#brezpodpisa

Dober dan ::

130€ za tale AMD phenom?

očitno so stari amd procesorji tut razal zlato.. :))
#brezpodpisa

matic492 ::

Dober dan je izjavil:

130EUR za tale AMD phenom?

160EUR sem dal za novega leta 2010... To je sam zato ko ma 6 jeder pa ljudje mislijo da je oh in sploh.

Tisti 1100T so pa zlata vredni, ker so zelo redki :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

listje123 ::

http://www.bolha.com/storitve/racunalni...
24 evrov da odpre kišto in malo poprdka s kompresorjem notr.

GamerBoy ::

Haha kaj so dali za sliko :)) Tolk prahu nism mel v prvem kompu, ki ga nisem 5 let odpiral, ker sem bil še froc, ostali pri hiši pa računalniško nefunkcionalni.

Za ta denar ima, da mi še avto umijejo in posesajo, potem se pa lahko pogovarjamo o tej ceni :P
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Unknown_001 ::

Ma ne me hebat, pa jst bi ceu avto tiptop poštimal za pet evrčkov. Tale majstor pa mal na hojladri s fotrovim kompresorjem pih pih in če je še glih prov v glavi bolan mogoče s kaerherjem butne en ornh curek :))

Master_X ::

Unknown_001 je izjavil:

Ma ne me hebat, pa jst bi ceu avto tiptop poštimal za pet evrčkov. Tale majstor pa mal na hojladri s fotrovim kompresorjem pih pih in če je še glih prov v glavi bolan mogoče s kaerherjem butne en ornh curek :))

Ti si cel fotrov kompresor... malo si poglej kdo ma oglas a ne... Cena je mogoče res malo visoka.
Lahko pa mi prideš za pet evrov poštimat avto kdaj češ, samo hočem met račun (pa prispevkov pa davkov ne pozabi plačat).
Malo manj se pa lahko norca delaš.

dzinks63 ::

Čiščenje ne bo opravljal nek levator pod drevesom, oglas je dala resna firma , pričakuje se usluga na nivoju, vse mora biti pošteno in ja, cena je normalna.

amacar ::

Pa sej vidiš, da mulc še polnoleten ni in nabija v vseh temah. 24EUR za čiščenje prenosnika (če ga razdrejo čisto) je ok, za stacionarca pa bi lahko malo znižali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

amacar je izjavil:

Pa sej vidiš, da mulc še polnoleten ni in nabija v vseh temah. 24EUR za čiščenje prenosnika (če ga razdrejo čisto) je ok, za stacionarca pa bi lahko malo znižali.

Prvo je res, ampak nabijam pa ne glih, opazu sem, da po vaše "nabijam" samo takrat, ko se mi brat ne da (moja napaka tudi tuki trenutno), al pa ste tolk polni samisebe, pa mislte, da mate sam vi prav. Pa ti zdj to razum kot jezikanje al bilokj, je čist tvoj problem če ne razumeš kaj hočem povedat, sem odprt na vprašanja, če so kake nejasnosti, drugače sem pa lahko tudi tolk prf***** da bom vztrajal do kraja, če se kak živc najde.

Lej raptor tale firma oz. človek mora plačati elektriko za 'takompresor', najmenino za prostore kjer ima firmo in ta pc očisti, računovodski servis vsak mesec, sebi ali zaposlenim dati plačo plus vse prispevke, ki jih ni malo, potem je tu zavarovanje prostora, tega kompresorja, enkrat v preteklosti nakup 'kompresorja', regres zaposlenemu, po možnosti božičnico, ko ta človek zboli ali se poškoduje zraven plačevati še nekoga drugega da dela namesto tega na bolniški, plačati zdravniški pregled, mogoče rabi zamenjati okna enkrat v bodoče v poslovnih prostorih, kupiti 'drugi kompresor' za razširitev biznisa, kupiti avto, da bi mogoče to počel še na terenu, garantirati za storitev z lastnim denarjem, če gre kaj narobe...

Skratka primer je malo karikiran ampak upam da vidiš razliko od očistiti očiju v soboto avto z njegovim čistilom in sesalcem in resno poslovno prakso.

glede na ostale cene rablenih ssdjev, toli niti ni tolk pretirano..
#brezpodpisa

Sata2, pa še rabljen kdo ve koliko časa + slabe ocene na newegg.com

Nov samsung 840 je 150€, pa ga poje za malico...

to je tudi res :D

pa še phison kontroler.... več kot 100€ ni vredno :))
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Machete je izjavil:

Lej raptor tale firma oz. človek mora plačati elektriko za 'takompresor', najmenino za prostore kjer ima firmo in ta pc očisti, računovodski servis vsak mesec, sebi ali zaposlenim dati plačo plus vse prispevke, ki jih ni malo, potem je tu zavarovanje prostora, tega kompresorja, enkrat v preteklosti nakup 'kompresorja', regres zaposlenemu, po možnosti božičnico, ko ta človek zboli ali se poškoduje zraven plačevati še nekoga drugega da dela namesto tega na bolniški, plačati zdravniški pregled, mogoče rabi zamenjati okna enkrat v bodoče v poslovnih prostorih, kupiti 'drugi kompresor' za razširitev biznisa, kupiti avto, da bi mogoče to počel še na terenu, garantirati za storitev z lastnim denarjem, če gre kaj narobe...

Skratka primer je malo karikiran ampak upam da vidiš razliko od očistiti očiju v soboto avto z njegovim čistilom in sesalcem in resno poslovno prakso.

Malo sem pozen sam to morm nazaj odpisat.

Ti bi lahk bolj natančno prebral in vidu, da sem napisu, da se mi ni dalo brat oglasa, sem se pač zafrknil in kaj je treba zdj prec it pljuvat po men?

Pardoniram sem opazil, da je avtor oglasa popravil iz 180EUR na 120.

Zgodovina sprememb…

galu ::

Avtor oglasa ni popravil (btw).
Tako to gre.

dobr no, vem, sem se zasral

Tako to gre.

galu je izjavil:

In svet je lepši :D

Nedvomno.
Tako to gre.

Nihče ne pljuva po tebi. Malo si razjasni pojme.
Pljuvanje je bilo tvoje zasmehovanje cene, katere skozi otroške oči ne razumeš in kar je nekako razumljivo.
Pa ne sekiraj se preveč za vsak post. It's only internet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

dzinks63 ::

Venum ::

haha, talenti.. Js sm prodau podobnega se-ja pred dvema letoma za 30e s tem da sm se nacaku..

ziga1990 ::

shadex prodajalec se je zmotu v resnici želi 10e
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

BorutK-73 ::

Računalnik je Hackintosh:D
deluje vse razen WiFi, tudi to se da popravit ampak sem izgubil živce:))

Računalnik podpira najnovejše igre kot so Crysis 3 - z Intel4000?:))

Zgodovina sprememb…

SuperVeloce ::

Osx očitno ni velikokrat poganjal... moutin lion :))

Ni mi jasno kako laho bivaš v sobi z takimi stenami, razen če nisi čebela.

gazibo ::

odstranjen oglas..

kmetek ::

A se meni samo zdi ali so cene PS3 konzol na Bolhi, previsoke?

Sploh ne najdem ene normalne cene, hudimana.

In kaj je zate dobra cena? Ravno par postov gor sem napisal kako so cene PS3 padle :D

klik, men se zdi vredu cena. Pomoje bi še zbil na 150 eur.

kmetek ::

Želja je Gorenjska, ne po prevzemu.

nofaith ::

Okej bo. kolk je dau pa za novga? 901€
nori folk...
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

SIMATIC ::

SuperVeloce ::

8gb ddr2? je to izven server ecc ramov kdaj obstajalo? verjetno ne. Pa tudi osn plošče z več kot 4gb na ploščico nisem zasledil...

Zgodovina sprememb…

Blinder ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...

je kot nova. a tip ji je odmontiral proč ventilator :))
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

SIMATIC ::

http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...

Nova lumia 710 je v big bangu stala 149EUR, preden so jo umaknili s prodaje.
««
60 / 316
»»