Forum » Programiranje » VB6 + HTML
VB6 + HTML
urkoman ::
Najprej en lep pozdrav vsem, ki pridno zalagate tale forum z informacijami in upam da bo kdo nasel tudi odgovor na moje vprasanje.
V VB6 uporabaim Komponento : MS Internet Control. Nalozim URL in preberem vse potrebne podatke iz zeljenega page-a, podatke nato azuriram, jih nalozim nazaj na Page. Sedaj pa vprasanje za znalce: Kako zdaj potrdim gumb "OK" na tem Pagu za katerim se ne skriva link ampak
input TYPE = "SUBMIT" VALUE = "OK"
V igri je Javanska Procedura ali funkcija, ki je ne znam startati v VB6, zaenkrat se ne!
Ce kdo ve karkoli, ni nujno v tem jeziku naj sporoci.
Najlepsa Hvala URKO
V VB6 uporabaim Komponento : MS Internet Control. Nalozim URL in preberem vse potrebne podatke iz zeljenega page-a, podatke nato azuriram, jih nalozim nazaj na Page. Sedaj pa vprasanje za znalce: Kako zdaj potrdim gumb "OK" na tem Pagu za katerim se ne skriva link ampak
input TYPE = "SUBMIT" VALUE = "OK"
V igri je Javanska Procedura ali funkcija, ki je ne znam startati v VB6, zaenkrat se ne!
Ce kdo ve karkoli, ni nujno v tem jeziku naj sporoci.
Najlepsa Hvala URKO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VB6 in mrežna aplikacijaOddelek: Programiranje | 797 (611) | robinson33 |
» | Rabim mnenje programerjev VB 6.0 oz. VS.netOddelek: Programiranje | 1385 (1385) | sverde21 |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4794 (3913) | mHook |
» | [VB6] Program Odštevalnik - verjetno preprosta rešitev ampak jest je ne najdem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5269 (4743) | Nerdor |
» | Dostop do access-ove baze na oddaljenem racunalnikuOddelek: Programiranje | 1288 (1151) | noraguta |