Forum » Loža » Programi za povečanje odriva
Programi za povečanje odriva
i33a ::
Pozdravljeni, zanima me če kdo ve kateri je najboljši program za povečanje odriva? Ima kdo kaj izkušenj z temi programi? Zanima me tudi kje jih dobti? Zaenkrat imam Air Alert 4 in me zanima če obstaja še kaj boljšega, ali se naj lotim kar tega. Na kaj moram biti posebej pozoren? Kako je z prehrano, kaj je dobro jesti v dneh ko se izvaja program?
Lp
Lp
- spremenil: i33a ()
jrtjtejtt ::
nisem probal programov in ne vem...ampak verjetno gre za pliometrične vaje, ki so zelo zahtevne in nevarne, če se jih lotevaš kar tako, obremenitev kolen in gležnjev je znatna. Zato priporočam, da to delaš pod nadzorom nekoga, ki se spozna. Verjetno to rabiš za kak šport, košarko, odbojko ali s čem se pač ukvarjaš. Povprašaj trenerja za nasvet.
Drugače je pa na spletu malo morje vaj, ki segajo od začetniških/lahkih do zelo zahtevnih/naprednih. Sploh so koristni videoposnetki pravilno izvedenih vaj.
Je pa dobro, da nabiješ moč preden se lotiš pliometrike. Recimo 1,5x teže na počepu je priporočljivo.
Drugače je pa na spletu malo morje vaj, ki segajo od začetniških/lahkih do zelo zahtevnih/naprednih. Sploh so koristni videoposnetki pravilno izvedenih vaj.
Je pa dobro, da nabiješ moč preden se lotiš pliometrike. Recimo 1,5x teže na počepu je priporočljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konstrukterski programiOddelek: Programska oprema | 7278 (4864) | Machete |
» | Nore zahteve za službo ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27856 (23076) | Relanium |
» | FERI-nasveti!Oddelek: Šola | 11820 (10365) | tony1 |
» | Srednja strojna šola ali Gimnazija?Oddelek: Šola | 6109 (5460) | Mateja987 |