Forum » Igre » težave pri Hitmanu 2
težave pri Hitmanu 2
Frgazor ::
pa ta zadeva sploh dela na voodoo-ju 3 3000? jst sm že 5 ur lastnik enga tacga vuduja, pa opažam da na njemu bol švoh delajo igrce :) mam pa tazadne driverje od 3dhq. karkoli že to je :] na gayforcu pa nimam problemov ;)
Predator ::
spet genialen primerek poročila o napakah...
kater os, kakšen sistem, katera verzija igre so minimum za eno pomoč
kater os, kakšen sistem, katera verzija igre so minimum za eno pomoč
eh... :) torej mam windoz xp in me bol na splosno zanima, ce igre sploh se delajo na vuduju. namrec meni ne dela nobena, ne samo hitman. mene samo firbec matra, ker iger itak ne igram ;)
Predator ::
frgazor, v bistvu sem mislil static-x, se oproščam za napako
drugače pa na voodoo-ju je jeba z novimi špili že kar nekaj časa, pač kartica je zastarela, let's face it, če pa igraš diabla2/dk1 in ostale starejše špile ( like me ) je pa povsem dovolj... sicer se pa že tudi geforca dobi pod 10k
drugače pa na voodoo-ju je jeba z novimi špili že kar nekaj časa, pač kartica je zastarela, let's face it, če pa igraš diabla2/dk1 in ostale starejše špile ( like me ) je pa povsem dovolj... sicer se pa že tudi geforca dobi pod 10k
sem si snel ene driverje in zadeva je cudezno zacela delat. ok, hitman 2 se vedno ne dela. pa se ne bom sekiral. podarjenemu vuduju se ne gleda na... karkoli ze :]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitman (World of Assassination trilogy, 2016 - 2021) [Hitman 6] (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 47369 (601) | oo7 |
» | Hitman 3:ContractsOddelek: Igre | 1946 (1207) | txdrxd |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10483 (6724) | Poldi112 |
» | blue orb na platoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1542 (1376) | texhex |
» | VOODO 5 5500 za 40 k sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1732 (1467) | Ark4nge| |