Forum » Kaj kupiti » katero mamo plato?
katero mamo plato?
nero ::
Ne vem katero plato si naj kupim za AMD?
Gor bom dal Xp 2000+,Zalman CNPS 6000 ALCU OEM,
DDR RAM 256 MB PC 2700,Winfast TI 4200 A 250 LE VIVO 128 MB DDR.
Odlocam se med :
-MB EPOX 8K9A KT 400 DDR + SB
-ABIT KX7 KT333 DDR
Zato bi prosil za nasvet,cene naj se vrtijo okoli 30k SIT.
Plosce ne bom navijal.
Pa se to,nekje sem slisal,da cipovje KT400 ni stabilno,je to res?
HVALA
Gor bom dal Xp 2000+,Zalman CNPS 6000 ALCU OEM,
DDR RAM 256 MB PC 2700,Winfast TI 4200 A 250 LE VIVO 128 MB DDR.
Odlocam se med :
-MB EPOX 8K9A KT 400 DDR + SB
-ABIT KX7 KT333 DDR
Zato bi prosil za nasvet,cene naj se vrtijo okoli 30k SIT.
Plosce ne bom navijal.
Pa se to,nekje sem slisal,da cipovje KT400 ni stabilno,je to res?
HVALA
MI_KO ::
Kaj je tak težko malo stare teme in teste pogledat? Če mene vprašaš, vzami rajš novo EpoX z nforce2.
Predlog za admine:
Kaj če bi ustvarili poseben članek (ali kaj podobnega), v katerem bi opisali najboljše kompunente (seveda po nekih logičnih kriterijih: največ za denar, največ funkcij, zmogljivosti,...) in kateri bi se sproti obnavljal. (recimo na podlagi nominacij nove opreme v forumu ipd)
Saj ne, da bi mi bilo težko odgovarjat, samo 100 tem o naj matični (za zelo podobne konfiguracije) je pa že res preveč.
Predlog za admine:
Kaj če bi ustvarili poseben članek (ali kaj podobnega), v katerem bi opisali najboljše kompunente (seveda po nekih logičnih kriterijih: največ za denar, največ funkcij, zmogljivosti,...) in kateri bi se sproti obnavljal. (recimo na podlagi nominacij nove opreme v forumu ipd)
Saj ne, da bi mi bilo težko odgovarjat, samo 100 tem o naj matični (za zelo podobne konfiguracije) je pa že res preveč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša socket A matična (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4425 (3312) | t3hn0 |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4236 (3498) | Zheegec |
» | Prosim pomagajte z nasvetom kaj izbrati med temi komponentami!Oddelek: Kaj kupiti | 1700 (1423) | koyotee |
» | kupujem EPOX 8RDA+Oddelek: Kaj kupiti | 1711 (1413) | McNato |