Forum » Pomoč in nasveti » Občasno se ne prižge monitor in utripa lučka
Občasno se ne prižge monitor in utripa lučka
chino8 ::
Prej sem imel ta dva delujoča sistema :
proc.E8500 (775)
gigabyte (775) matično,
in NVIDIA GeForce GTX 275
in
proc. I5 750 (socket 1156)
gigabyte (socket 1156) matično
in GeForce 9800
Zdaj ko pa sem zamenjal grafični kartici se mi na računalniku z grafično GTX 275 občasno (1krat na 3 poskuse), ko prižgem računalnik ne prižge monitor. Prej pa je blo ok.
Včasih se to dogaja že ko prižgem računalnik, včasih pa šele preden pridem v windowse(xp se nalagajo, preden pridem notr pa monitor začne utripat.
Grafična ima dva DVI izhoda (http://www.ixbt.com/video3/images/giga-.... Probal sem že takrat ko začne monitor utripat zamenjat kabel na drug izhod in se potem slika pokaže, toda z eno čudno resolucijo. Lahko dam na drugo resolucijo ampak ni "full screen". Poleg tega, če grem na Display properties, mi kaže kot da imam dva displaya.
Sem že brskal po biosu in menjal display-e PEG/PEG2/PCI, toda ni razlike.
Probal sem tudi drug monitor, (kar pomoje nima veze) pa je blo isto.
Tolk zaenkrat, če lahko kdo pomaga glede na te informacije bi bil hvaležen.
proc.E8500 (775)
gigabyte (775) matično,
in NVIDIA GeForce GTX 275
in
proc. I5 750 (socket 1156)
gigabyte (socket 1156) matično
in GeForce 9800
Zdaj ko pa sem zamenjal grafični kartici se mi na računalniku z grafično GTX 275 občasno (1krat na 3 poskuse), ko prižgem računalnik ne prižge monitor. Prej pa je blo ok.
Včasih se to dogaja že ko prižgem računalnik, včasih pa šele preden pridem v windowse(xp se nalagajo, preden pridem notr pa monitor začne utripat.
Grafična ima dva DVI izhoda (http://www.ixbt.com/video3/images/giga-.... Probal sem že takrat ko začne monitor utripat zamenjat kabel na drug izhod in se potem slika pokaže, toda z eno čudno resolucijo. Lahko dam na drugo resolucijo ampak ni "full screen". Poleg tega, če grem na Display properties, mi kaže kot da imam dva displaya.
Sem že brskal po biosu in menjal display-e PEG/PEG2/PCI, toda ni razlike.
Probal sem tudi drug monitor, (kar pomoje nima veze) pa je blo isto.
Tolk zaenkrat, če lahko kdo pomaga glede na te informacije bi bil hvaležen.
DeeCoy ::
Mogoče je tukaj švoh napajalnik in je ne zmore napajati. Zamenjaj grafični tako kot sta bili in poglej če dela vse kot mora.
chino8 ::
Ne, napajalnik je dober (Corsair 750).Poleg tega sem napajalnik tudi prestavil skupaj z grafično. Sej bom zamenjal, samo zanima me če ma prej še kdo kakšno idejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC - Pomoč pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 3023 (2421) | glistovje |
» | Nov računalnik (500€-600€) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14115 (11858) | levan |
» | kupujem nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 6097 (5448) | svetetko |
» | Nakup gaming računalnika 800 -850 EUROVOddelek: Kaj kupiti | 2053 (1600) | dwinxp |
» | Dovolj močn napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2368 (1865) | sakkra |