Forum » Loža » Idealna temperatura v prostoru ?
Idealna temperatura v prostoru ?
s1m0n ::
Zanima me kakšne imate kaj temperature v prostoru kje uporabljate računalnik ?
Kaj je primerno ?
Pri meni trenutno 26°C(zunaj 25) vlaga 51% in mi je prevroče :)
Edino kar me moti da imam tudi v prostoru pri zunanjih 18°C čez 24°C. V povprečju je sedaj temperatura v tem prostoru 27°C :)
Kaj je primerno ?
Pri meni trenutno 26°C(zunaj 25) vlaga 51% in mi je prevroče :)
Edino kar me moti da imam tudi v prostoru pri zunanjih 18°C čez 24°C. V povprečju je sedaj temperatura v tem prostoru 27°C :)
popster ::
hmm zgleda da se ti dobro greje, če hočeš še višjo temperaturo se ne boš branil distributed computing projekta
primerno je 24 stopinj, nad tem se težje skoncentriraš
primerno je 24 stopinj, nad tem se težje skoncentriraš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
energetik ::
To je pa precej subjektiven občutek in je precej odvisen od tega, kako si oblečen, aktiven. Npr. sodelavec sedi v puloverju v pisarni medtem ko drugi crkujemo v majicah pri 27°...
Meni je v dolgih hlačah in rokavih prijetno pri ~20-23° ali pa v kratkih pri ~24-26°C, seveda če mirujem. Če fizično delam, mi pa ustreza 15-18°. Seveda vse skupaj pri majhni vlagi.
Kar se tiče delovnih mest, pa mislim da mora biti Tzraka pod 28°, nisem pa zihr.
Meni je v dolgih hlačah in rokavih prijetno pri ~20-23° ali pa v kratkih pri ~24-26°C, seveda če mirujem. Če fizično delam, mi pa ustreza 15-18°. Seveda vse skupaj pri majhni vlagi.
Kar se tiče delovnih mest, pa mislim da mora biti Tzraka pod 28°, nisem pa zihr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je danes najboljša prenosna klima (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35908 (30070) | BorutK-73 |
» | Cena ogrevanja s klimo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58445 (33564) | facepalm |
» | Temperatura v pisarniOddelek: Loža | 6436 (4352) | energetik |
» | klimatska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4846 (3619) | Pyr0Beast |
» | Problemi s klimo Panasonic in aroganca servisa ArobaOddelek: Loža | 4664 (4435) | kren4 |