Forum » Pomoč in nasveti » word 2007 spell check
word 2007 spell check
Yugos ::
Probal vse kar gre, zanima me, kako naj nastavim da deluje, probal pod nastavitvami in regedit, ne deluje,ma kdo nasvet, in to kak kompleksen ne pa stisni f7...
bluefish ::
Kaj točno ti ne deluje oz. kaj se zgodi ali ne zgodi, ko pritisneš F7? Imaš v spodnji vrstici na levi prikazan jezik?
samo napise spell checking is complete...
sem probal rayne google fore kjer v regedit brises dolocene stvari in tud ne deluje..
sem probal rayne google fore kjer v regedit brises dolocene stvari in tud ne deluje..
Cold1 ::
Lahko poskusiš odstraniti in ponovno namestiti "Orodja za preverjanje" (proofing tools), greš v Nadzorno ploščo, Odstranitev programov, označiš Microsoft Office in klikneš Spremeni, v čarovniku izbereš "Dodaj ali odstrani funkcije", nato pa najprej odstraniš "Orodja za preverjanje" (nahajajo se pod "Skupne funkcije Officea") potrdiš spremembe, ponovno poženeš čarovnika in jih dodaš nazaj.
Morda boš moral postopek ponoviti še za Microsoft Office Languge Pack, ki bo v tem primeru vseboval Orodja za preverjanje slovenskega jezika.
-------------------------
Lahko pa si pomagaš tudi s samodejnim orodjem za popravilo Pisarne - Microsoft Office Diagnostics.
Najdeš ga (če je nameščen) v Meni "Start" > Vsi programi > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office Diagnostics
Morda boš moral postopek ponoviti še za Microsoft Office Languge Pack, ki bo v tem primeru vseboval Orodja za preverjanje slovenskega jezika.
Lahko pa si pomagaš tudi s samodejnim orodjem za popravilo Pisarne - Microsoft Office Diagnostics.
Najdeš ga (če je nameščen) v Meni "Start" > Vsi programi > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office Diagnostics
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cold1 ()
Lahko poskusiš odstraniti in ponovno namestiti "Orodja za preverjanje" (proofing tools), greš v Nadzorno ploščo, Odstranitev programov, označiš Microsoft Office in klikneš Spremeni, v čarovniku izbereš "Dodaj ali odstrani funkcije", nato pa najprej odstraniš "Orodja za preverjanje" (nahajajo se pod "Skupne funkcije Officea") potrdiš spremembe, ponovno poženeš čarovnika in jih dodaš nazaj.
Hvala cel net preiskal folk daje vse mogoče nasvete, ta glede proofing tools deluje, še enkrat hvala Cold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yugos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2003-angleški-podčrtovanje besedOddelek: Programska oprema | 1660 (1536) | dunda |
» | Slo language pack za office 2007Oddelek: Programska oprema | 12849 (10432) | Aleš Ocepek |
» | Office 2007 - slovenski vmesnikOddelek: Programska oprema | 6941 (6688) | jan01 |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6509 (5965) | zvau |
» | [MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007Oddelek: Programska oprema | 5354 (4848) | bluefish |