Forum » Kaj kupiti » Nakup mobilnika...
Nakup mobilnika...
zogica ::
Oj!
Odločam se za nakup novega telefona. Prebrala sem že veliko opisov in komentarjev in dilema je vedno večja, verjetno predvsem zato, ker še sama nisem povsem prepričana kaj bi rada. :(
U glavnem telefon ponavadi uporabljam seveda predvsem za klicanje, pisanje sms-ov, brskanje po netu, branje mailov... poleg tega bi rada imela tudi ok fotoaparat.
Trenutno gledam touchscreen telefone kot so Nokia C7, HTC Desire morda pa tudi Samsung Galaxy Ace ali HTC Wildfire S. Zanimajo pa me vaša mnenja o teh telefonih, in predvsem pomoč, na podlagi katere se bom lažje odločila kateri telefon izbrati.
Hvala!
Odločam se za nakup novega telefona. Prebrala sem že veliko opisov in komentarjev in dilema je vedno večja, verjetno predvsem zato, ker še sama nisem povsem prepričana kaj bi rada. :(
U glavnem telefon ponavadi uporabljam seveda predvsem za klicanje, pisanje sms-ov, brskanje po netu, branje mailov... poleg tega bi rada imela tudi ok fotoaparat.
Trenutno gledam touchscreen telefone kot so Nokia C7, HTC Desire morda pa tudi Samsung Galaxy Ace ali HTC Wildfire S. Zanimajo pa me vaša mnenja o teh telefonih, in predvsem pomoč, na podlagi katere se bom lažje odločila kateri telefon izbrati.
Hvala!
zogica ::
Hvala za link! :) Upam, da se mi uspe odločit...
Če pa ima seveda še kdo kako mnenje ali pa uporablja zgoraj naštete telefone pa bom vesela novih informacij!
Če pa ima seveda še kdo kako mnenje ali pa uporablja zgoraj naštete telefone pa bom vesela novih informacij!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefonOddelek: Kaj kupiti | 2177 (1851) | Egidij88 |
» | samsung galaxy s4 vs iphone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 3611 (3134) | detroit |
» | Prenos podatkov IR sprejemnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (955) | hojnikb |
» | Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 21035 (17364) | Jst |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21520 (14031) | Mrakw |