» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
193 / 270
»»

CoreySteel ::

Matej39 je izjavil:

balonček počil, padec konkreten, moje mnenje za kupit je, vsaj do točke zavrnitve (vsaj js bom tako naredo), potem pa se bo vidlo naprej...

Da bi balonček dejansko počil, bi moral še mal padat, ne pa tale padček :)

Je pa zanimiv, da štekajo zdaj tudi portfolio sajti, ne sam borze. Očitno tudi tam vsi refreshajo pa gledajo, kako jim grafi networtha padajo :D
Twitter: @CoreySteel_

Matej39 ::

Bonvivant je izjavil:

Lep večer vsem,
sem nov na forumu, zanima me ali je bitrex ok in kje najlažje in z ugodno provizijo kupim BTC, da lahko začnem trgovati na bitrexu? kater wallet je OK?
Hvala vnaprej.

britex je po vseh mnenjih ki jih imam ok (sam ne trgujem tam), 0,25% stroškov (buy/sell), nakazilo preko bančnega nakazila, visa vzame provizijo (20 e na bitstampu), upam da je razumljivo

pogoglaj, je kr dost informacij o britexu v slovenščini

Nejc28 ::

a to je blo to od korekcije? iz max 11395 na 9250 pred pol ure (na bitstampu) je sicer cca -20%, ampak sem vseeno pricakoval (upal?) na malo vecji padec..

xabre ::

Men se še pokovka ni ohladila, brez zveze :)

CoreySteel je izjavil:

Matej39 je izjavil:

balonček počil, padec konkreten, moje mnenje za kupit je, vsaj do točke zavrnitve (vsaj js bom tako naredo), potem pa se bo vidlo naprej...

Da bi balonček dejansko počil, bi moral še mal padat, ne pa tale padček :)

Je pa zanimiv, da štekajo zdaj tudi portfolio sajti, ne sam borze. Očitno tudi tam vsi refreshajo pa gledajo, kako jim grafi networtha padajo :D

zanimiv padec, se je pa na vlko kupovalo, na bitstampu so bli bidi po med 20 in 50 btc in so še sedaj, kdo je to predvidel je krepko zaslužo

še eno vprašanje: trguje kdo z CFD-ji od BTC in če je že kdo trgoval na bitmex (japonkska platforma) omogoča 100 leverage

hvala za odgovor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matej39 ()

perci ::

Nejc28 je izjavil:

a to je blo to od korekcije? iz max 11395 na 9250 pred pol ure (na bitstampu) je sicer cca -20%, ampak sem vseeno pricakoval (upal?) na malo vecji padec..

človek, par ur se dogaja, pa že misliš, da je konec?

Curly ::

Remember 2013, remember 2017, še datum masta podoben

shintaro ::

Komaj čakam da pade na 100$ in da kupim za 1.000$

je kdo tu ko bi napovedal resisting price,js bi reko med 9000 in 9400, mnenja?

btw, bitstapm out at the moment

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matej39 ()

jype ::

Js bi rad napovedal, da noben ne bo nč pametnga napovedal, razn mogoče kdo ponesreči.

sivistol ::

tam 7k$

jype je izjavil:

Js bi rad napovedal, da noben ne bo nč pametnga napovedal, razn mogoče kdo ponesreči.

dobra napoved :) bitstamp nedostopen, še komu al sam men, zdj tud trejdat ne morm

jerry2 ::

Nedostopen je ja grrr ravno ko sem hotel kupiti, ko sem prodal pod ceno zaradi prostega pada je pa delal. Odgovarja kdo za nedostopnost?
tom & jerry

jype je izjavil:

Bom probal ja, če se mi ponesreči posreči...na 8200 bo konkreten bull trap (za izkoristit), potem pa do 6k.

jerry2 je izjavil:

Nedostopen je ja grrr ravno ko sem hotel kupiti, ko sem prodal pod ceno zaradi prostega pada je pa delal. Odgovarja kdo za nedostopnost?

ti htel kupti, js pa prodat, kolk vem ne odgovarja noben, kar je je

Samuel ::

perci je izjavil:

jype je izjavil:

Bom probal ja, če se mi ponesreči posreči...na 8200 bo konkreten bull trap (za izkoristit), potem pa do 6k.

Kje to gledaš? Ker to nima nobenega smisla niti logike. Če smo šli prej iz 8k na 5.5, ne moremo it zdele iz 11.5k na 6?!
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Samo provizije so 0.24% od vsake transakcije za oba. Potem mi pa v sekundu uničijo par sto EUROV recimo, prej je bilo 8000 ko sem dal zahtevek zdaj je menda spet 9000. Stran pa ne dela že več kot pol ure. Verjamem da nihče ne odgovarja, samo malo je tako. Torej tudi če mi kdo iz denarnice vzame EURO nihče ne odgovarja (ne mislim da je bila moja pomanjkljivost pri geslu/dvostopenjski kodi).
tom & jerry

Samuel je izjavil:

perci je izjavil:

jype je izjavil:

Kje to gledaš? Ker to nima nobenega smisla niti logike. Če smo šli prej iz 8k na 5.5, ne moremo it zdele iz 11.5k na 6?!

padec še bo, zagotovo, v naslednjih urah, po moji analitiki (nisem strokovnjak), bi rekel da je spodnja meja ob hitrm padcu kot sedaj med 6800 in 7100

Matej39 je izjavil:

Samuel je izjavil:

perci je izjavil:

jype je izjavil:

padec še bo, zagotovo, v naslednjih urah, po moji analitiki (nisem strokovnjak), bi rekel da je spodnja meja ob hitrm padcu kot sedaj med 6800 in 7100

7k bi lahko bila spodnja meja, samo glede na to, da prehajamo v izrazito eksponentno krivuljo, so padci vedno mamnjši.. torej realno 7.5-8k.

krneki0001 ::

Jaz sem nastavil buy pri 6500, zdej pa čakam.

Mi je pa vmes ratalo pri 7900 kupit in pri 8300 prodat, tako da sem že v lepem plusu.

Zgodovina sprememb…

Samuel je izjavil:

perci je izjavil:

jype je izjavil:

Logika v crypto? Špekuliram glede na pretekle izkušnje in glede na to, da IMO novice, ki prihajajo, šele prihajajo.

A bi kdo investiral v izgradnjo borze, ki ne crkne kar tako?

Sc0ut ::

Pa saj bittrex dela.

Ma tolko manj userjev?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Smurf ::

jype je izjavil:

Casovno ali financno?

jakan123 ::

Kake borze so to, da padejo dol? Dobro da trejdam samo s CFDji, da nimam teh problemov :)

jakan123 je izjavil:

Kake borze so to, da padejo dol? Dobro da trejdam samo s CFDji, da nimam teh problemov :)

cfd-ji btc oziroma kriptovalut? platforma?

hvaa za odg?

Ja, na fxpro imam trenutno na voljo btcusd, ethusd in ltcusd. Trgujem samo btcusd zaenkrat. Platforma metatrader 4

Smurf ::

jakan123 je izjavil:

Ja, na fxpro imam trenutno na voljo btcusd, ethusd in ltcusd. Trgujem samo btcusd zaenkrat. Platforma metatrader 4

Koliksen pa je promet?

jype je izjavil:

Jst lahko investiram svoj čas kot CEO :).

jakan123 je izjavil:

vzvod? 1:5 al več?kako dolgo držiš trajde?delaš na kratko al večdnevno?

CoreySteel ::

jype je izjavil:

Jest lahk napišem whitepaper :D
Twitter: @CoreySteel_

perci je izjavil:

Samuel je izjavil:

perci je izjavil:

jype je izjavil:

Logika v crypto? Špekuliram glede na pretekle izkušnje in glede na to, da IMO novice, ki prihajajo, šele prihajajo.

Če ne pademo izpod 9k, gremo hitro na 13-15k.

Okapi ::

krneki0001 je izjavil:

Jaz sem nastavil buy pri 6500, zdej pa čakam.

Mi je pa vmes ratalo pri 7900 kupit in pri 8300 prodat, tako da sem že v lepem plusu.

Ti si imel 400 in več btcjev, se pravi si milijonar. Zdaj se pa nekaj s pol btcja ukvarjaš in hvališ s par sto evri plusa. Does not compute.

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

1:20. Na btcusd ne trgujem dolgo, danes sem bolj intraday, se pravi na kratko, drugače pa trgujem večinoma samo swingtrade, na dolgo. Prejšnji mesec sem recimo en order zaprl po 2 mesecih :)

jakan123 je izjavil:

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

1:20. Na btcusd ne trgujem dolgo, danes sem bolj intraday, se pravi na kratko, drugače pa trgujem večinoma samo swingtrade, na dolgo. Prejšnji mesec sem recimo en order zaprl po 2 mesecih :)

dva meseca je lep order in glede na cene lep dobiček, btc, lahk sam prašam začeten kapital, oziroma z koliko evri si začel?

Smurf je izjavil:

Casovno ali financno?
Karkoli od tega.

perci je izjavil:

Jst lahko investiram svoj čas kot CEO :).
Noted :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

dva meseca je lep order in glede na cene lep dobiček, btc, lahk sam prašam začeten kapital, oziroma z koliko evri si začel?

Ta order ni bil na btcusd :) Trgujem s klasičnimi valutami :) leverage 1:500, začel sem s 1000€, delam pa 20-30% profita mesečno, zadnje par dni sem pa vključil še btcusd :)

K0l1br1 ::

Jaz bi prispeval po zmožnostih, torej malo. Odpiraš?

maco-maco ::

To ti sanjaš že več let. Ne mi rečt, da še nisi kaj skup spravu.
Ok, vsa pomembna mesta so očitno že zasedena. Lahko sem adviser al pa bitcoin evangelist.

Dobro da trejdam

Ma, enkrat sem šortal bitcoine (svoje sem držal) na tistih +500. Totalno neodzivno. Če se je premaknilo prehitro, so kar zablokiral nakup/prodajo. Spušil jurja. Rešil coine, ki bi jih drugače najbrž prodal. Sem sicer s tem v lepem plusu, samo tista izkušnja je bila res bedna.
Kaj?

maco-maco je izjavil:

To ti sanjaš že več let. Ne mi rečt, da še nisi kaj skup spravu.
Nisem ničesar. V resnici v zadnjih malo več kot dveh letih nimam čisto ničesar pametnega za pokazat, ker... Sem špilal penzionista.

MrStein ::

dronyx je izjavil:

Bistveno bolj noro se mi zdi da so pripravljeni ljudje sprejeti tako visoke rizike in vlagati tak denar v nek računalniški zapis.

Pol pravih norcev še nisi videl. Je folk vlagal v še veliko večje bedarije.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

jakan123 je izjavil:

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

Matej39 je izjavil:

jakan123 je izjavil:

Ta order ni bil na btcusd :) Trgujem s klasičnimi valutami :) leverage 1:500, začel sem s 1000€, delam pa 20-30% profita mesečno, zadnje par dni sem pa vključil še btcusd :)

aha, sam sem na istem, sam majnši kapital in leverage krepko manjši, hvala za info, pa srečno naprej,

Kateri live chart je dober? Torej da ne pade ob vsaki "gužvi"?

Gledam tega: http://bitcoinity.org/markets/

Pa da prikazuje v lokalne času (ne vem, kaj tu tak težko ono vrstico JS not dat... pol pa user naj ugiba, kaki "retard unit" je v uporabi).
Ali UTC, vseeno, samo ne "nekaj vmes".
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

MrStein je izjavil:

Kako pa naj ne pade, če padejo borze?

Samo Bistamp pa hvala lepa, tole je bila pa izkušnja danes. Nisem mogel trgovati ravno v ključnem trenutku zaradi nedosegljivosti. Vmes so le nekaj prišli online in sem dal instant order in je pisalo FAILED REUQEST, retry. Sem dal še enkrat, enako. Potem so bili pa čisto nedosegljivi.

No, pride stran nazaj, oba orderja sta bila sprovedena 1 uro kasneje, kupilo je po takratni ceni seveda ravno na špici ko je šlo ravno gor, preden je spet padlo.

Mislim naj gredo nekam. To v bistvu se ne da resno trgovati na tak način, a ne ;-&
tom & jerry

slotechar ::

+1

jerry2 je izjavil:

resno trgovati
Saj se hecaš, ne?

jype je izjavil:

MrStein je izjavil:

Kako pa naj ne pade, če padejo borze?

Padel je, trenutno piše na vrhu:
I'm sorry about the live updates issues. Trying my best to fix it ASAP.

Če pa pade borza, pa naj to jasno napiše: This market is not responding ...

http://bitcoinity.org/markets/
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

slotechar ::

jype je izjavil:

jerry2 je izjavil:

resno trgovati
Saj se hecaš, ne?

Jype kaj pa ti ves o resnem trgovanju lol. Sej samo holdas od kar te poznamo:P. Si pa drgac holder in pol. Cestitam

Zgodovina sprememb…

No, tisti, ki ste prej prodali pri 10kUSD, ste lahko lepo nazaj kupili pri 9k. ;)

(izjema borze, ki so počepnile)
Motiti se je človeško.
««
193 / 270
»»