» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
28 / 270
»»

fightfight4 ::

jao norišnica, btc-e dela, ne dela, dela, ne dela... probam nakazat denar iz payeer.com sploh nimam več možnost kakršnega koli plačila... vse se je zmešal :P

Zgodovina sprememb…

Ko bom lahk bom LTCje nabavil že iz principa. Hočeš nakazat nekaj denarja na drug konc sveta pa je skor misija nemogoče. Z LTC bi blo to v parih sekundah, brez komplikacij. Nj grejo nekam.

Na kateri strani bi lahko LTCje kupil z Mastercard? Payeer na btc-e.com ne dela več... kr neki.

_Hammer_ ::

GUIDE] Buy LTC (or BTC) with a Credit Card
https://forum.litecoin.net/index.php/to...

------------
Bitstamp 18.Nov.:
Dear Bitstamp clients,

We are currently experiencing some problems with our banking software. As a result, deposits and withdrawals may be delayed. We expect this issue to be solved be resolved tomorrow or the next day.

We kindly ask our customers with pending transfers to remain patient and refrain from submitting additional support tickets on the matter. We will announce as soon as this issue gets resolved.

Thank you for your understanding.

Best regards,
The Bitstamp team

ProGo ::

V povezavi s to temo.. katera barve GTR se vam zdi najbolj pičkohvatna?
(avto-trgovci si že manejo roke, krize bo konec)
:))

mAXTER ::

Mogoče ima kdo izkušnje kako dolgo potuje denar na BTC-E če naložiš gor z payeer/liqpay preko mastercarda? Ker če bom na sredstva moral čakati 3 dni sem itak vse zamudil...

MrX ::

js sm učer nakazal gor 50$ prek payeer in je blo instant

mAXTER je izjavil:

Mogoče ima kdo izkušnje kako dolgo potuje denar na BTC-E če naložiš gor z payeer/liqpay preko mastercarda? Ker če bom na sredstva moral čakati 3 dni sem itak vse zamudil...

predvčerajšnjim sem opravil 4 transakcije. Da je bil denar nakazan je bilo potrebno par sekund. Včerja sem probal z drugo kartico pa so kao poslal preverjat na banko (bo baje traja 1-3 dni). Ker so mi danes odobrili povišan limit na prvi kartici sem probal plačati še enkrat z njo vendar na payeer.com sploh ni več možnih metod plačila. Kr neki. Vse je zmešan.

A ste tok prijazni pa se prjavte na BTC-e grete pod finances > (usd) deposit > izberete payeer > vpišete za test 10 > confrmate in ko vas preusmeri na payeer, če vam pokaža možne načine plačila? Men ne pokaže nič :(

Zgodovina sprememb…

kocba ::

Imam iste tžave.

majo neke tehnične probleme, glejte twitter

Gregor P ::

Vedno več teh strani ima tehnične težave te dni ... hm >:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Sam meni nekaj ni jasno...liqpay in payeer sta povezana ali sta to neodvisni storitvi plačevanja..ker včeraj sem tam kot payment method označil payeer (liqpay sploh ni bil na voljo) plačal sem pa preko liqpay in tudi o depozitu dobil sms z njihove strani. Ko sem se prijavil v liqpay sistem pod svojo telefonsko št. pa tam v evidencah nisem videl ničesar zavedenega...

jest10 ::

Gregor P je izjavil:

Vedno več teh strani ima tehnične težave te dni ... hm >:D

Več kot bo težav, bližje je pok balončka.

ma, ko bo na 2.000€/BTC bo treba prodat.

Truga ::

2000? mislis 2000000000.

Dosti je na 2.000.

lol na btc-e sploh ni več nobenih opcij za nakazat dolarje :S

Torej bo počasi čas da zaprejo dol zadevo in pokradejo vse depozite gor :D

pegasus ::

Cajt da se banke in paymnet procesorji začnejo hitreje obračat, al pa jih bo tehnologija pustila zadaj ...

Čas je, da internetu zavladajo kriptovalute! Tri dni nazaj sem bil pripravljen kupiti za 1000€ LTCjev. Danes bi imel 2500€. Zakaj nisem? Zato, ker nisem mogel plačati! Naj grejo nekam! Z LTC/BTC bi blo to otročje lahko...

SkyNet ::

Je kdo registriran na OKCoin in trguje tam?
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Kak pa dans BTC seka..skočil že parkrat zdej pa padel za 300 usd :D

mISOk ::

Jaz imam nekaj BTC za prodat. Na katerem marketu jih prodajate? Hvala za informacije.
=]

bbf ::

zdele ni čas za prodajo, ampak za nakup!

/trol

mISOk ::

Potem pa kje kupuješ? Oz. a kupiš od mene :)
=]

gruntfürmich ::

KONČNO!!!!!
sem si že skoraj žile rezal te dni...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

mISOk je izjavil:

... še malo počakaj, da se "pripravi" ustrezna ponudba>:D

... sicer pa najmanj stresno na bitstampu, samo da ne ravno takrat, ko se dogaja največja panika in vsa tehnika crkuje, pa tudi sicer se že malo vnaprej pripravim na morebitne padce, dvige (pomeni, da ne nalagam recimo denarja ravno v trenutku, ko bi hotel nekaj kupiti, potem pa panično čakam 3 dni zakaj denarja še ni tam):)

StarMafijec je izjavil:

Torej novi maksimumi:

Bitstamp - 755 USD
Mt. Gox - 900.98 USD
BTCChina - 6989 CNY (~1145 USD)

je to uradno? namreč treba se je zavedati, da če ga ne bodo popolnoma izkoreninili, za BTC ni meja!

slovenec_89 ::

Res ni meja. Stamp je že na 378.

zdaj na 470:))

510, ker še folk ni začel prodajat...

Zgodovina sprememb…

slovenec_89 ::

Za en čas Stamp celo nad Goxom. :D

Gregor P je izjavil:

mISOk je izjavil:

... še malo počakaj, da se "pripravi" ustrezna ponudba>:D

... sicer pa najmanj stresno na bitstampu, samo da ne ravno takrat, ko se dogaja največja panika in vsa tehnika crkuje, pa tudi sicer se že malo vnaprej pripravim na morebitne padce, dvige (pomeni, da ne nalagam recimo denarja ravno v trenutku, ko bi hotel nekaj kupiti, potem pa panično čakam 3 dni zakaj denarja še ni tam):)

Tako kot jst ki sem naivno mislil da v teh časih elektronskega bančništva ni več treba čakat sto let da se denar nekam premakne in sedaj lepo čakam :))

... da ne izgubljam besed o tem, koliko časa izgubiš še prej za razne verifikacije ipd.

s7nf ::

Stamp je crknil ob današnjem "navalu". Pa smo se z mtGoxa hecali ...

Trgovanje recimo na BTC-E strani pa je potemtakem instantno, potem ko je denar na fondu? Ali se tudi čaka pri prodaji nakupu LTC/USD?

mAXTER je izjavil:

Trgovanje recimo na BTC-E strani pa je potemtakem instantno, potem ko je denar na fondu? Ali se tudi čaka pri prodaji nakupu LTC/USD?

instantno, seveda, če je za tvojo ponudbo kupcev/prodajalcev

MrStein ::

Še prehitro ti bo sprocesiralo napačno odločitev. ;)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

psickolog ::

Dead cat bounce.. Se da služit na vsakem "odboju", samo trend je pa dol.. :)

Je kom payeer.com že začel delovati?

XIIT ::

Sinoči nisem nastavil prodaje BTCjev, ker sem mislil da bo cena do danes popoldne še narasla in bi potem zdaj prodal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: XIIT ()

Brez skrbi, noben od nas ni oz. prav tako nimamo kristalnih krogel:D

krucymucy ::

Bolj je sreca. Danes sem v sihtu slucajno ujel dump ki se je zgodil ob nekje 13:40 ko je padlo na 375. Ujel sem toliko da sem kupil za 395.

wolf123 ::

A še komu ne odpre bitstamp?

krucymucy ::

Jaz mislim da nikomur oz. dela zelo zelo pocasi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krucymucy ()

bond007 ::

Nesposobni so...Ko se je to zgodilo mtgoxu, takrat mislim da 48 ur niso zaračunavali provizij v opravičilo...

pegasus ::

Nesposobni so tolk kot si ti nesposoben napovedat ceno bitcoina čez tri dni.

S tem da v treh dneh ponavadi ni mogoče nabavit širše pipice, več serverjev, jih skonfigurirat in spravit v pogon ...

LitralSM ::

gruntfürmich je izjavil:

StarMafijec je izjavil:

Torej novi maksimumi:

Bitstamp - 755 USD
Mt. Gox - 900.98 USD
BTCChina - 6989 CNY (~1145 USD)

je to uradno? namreč treba se je zavedati, da če ga ne bodo popolnoma izkoreninili, za BTC ni meja!

Če se ne motim, obstaja tudi za BTC meja. Trenutno po informacijah, ne vem če so točne, je v obtoku 11 Mega bTCjev, max je 21. Glede na to, da se kitajci množično spuščajo v to zadevo, bi lahko nakrampal ogromno kovancev. Kaj pomeni, če ima nekdo večino kovancev in poteka malo transakcij. IMO majhna vrednost - v kolikor se št. transakcij dejansko tudi zmanjša.
Also, če partija odobrava to valuto, potem obstaja tudi prihodnost za njo.

blackbfm ::

S tem da v treh dneh ponavadi ni mogoče nabavit širše pipice, več serverjev, jih skonfigurirat in spravit v pogon ...

Ja če to delaš na hojladri potem je klinc ko se zabaše enkrat.

sam tole je mal sumljivo ker je stran čist padla, bi rekel da gre za ddos al pa vdor hah :p

No fajn..od faking liqpay-a sem dobil informacijo da morjo prej preverit zadevo z mojo banko, če po treh delovnih dneh ne dobijo odgovora pošljejo čez 5 delovnih dni denar nazaj. Upam da se bo v tej situaciji zgodila druga varianta, ker že čez tri ure kaj šele tri dni noben vedeževalec ne zna napovedat kaj vse se bo dogajalo okoli teh crypto valut;((

No v tolažbo so pa napisal da pa bo vsaka naslednja transakcija skoraj hipna..uu kak fajn, res...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

... ampak sedaj je videti, da bitstamp spet deluje ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()
««
28 / 270
»»