» »

V Kiberpipi ta teden: CafeBabe special edition, Android tablice, Git, večer mehanskih ugank

V Kiberpipi ta teden: CafeBabe special edition, Android tablice, Git, večer mehanskih ugank

Predstavitev rezultatov prvega razpisa za razvoj aplikacij Android v Sloveniji, Sanja Križan in Gregor Kastelic, 01. jun 2010

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - V torek, 17.5., ob 19h vas vabimo na Pipine odprte termine. Ekipa OpenBlend se je vrnila s konference JUDCon / JBoss World v Bostonu in bo pripravila Cafe-Babe Special Edition, kjer bo postregla s še svežimi vtisi in najnovejšimi novicami iz sveta JBoss.org tehnologij. Fantje bodo pripravili kratke predstavitve najbolj vročih tehnologij ta hip, ob katerih se bodo marsikateremu razvijalcu pocedile sline.



V sredo, 25.5. ob 18h Kiberpipa v sodelovanju s Simobilom in Samsungom organizira srečanje za Android razvijalce, ki želijo preizkusiti svoje aplikacije na Honeycomb tablici ter preizkusiti interakcijo na večjih zaslonih. Prisotni bodo tudi razvijalci, ki so svoje aplikacije že prilagodili za tablice in bodo z vami delili svoje izkušnje in dobre prakse. Vabljeni tako razvijalci kot tudi tisti, ki o razvoju za Android tablice šele razmišljate.

V četrtek 26.5. ob 19h vas vabimo na predavanje ki bo potekalo v sklopu srečanja skupnosti Drupal Slovenija. Ali uporabljate Git pri razvoju spletnih aplikacij in zakaj ne? Aleš Rebec vam bo predstavil, zakaj je Git nepogrešljiv in kako ga vključiti v svoje projekte že danes. Vabljeni so tudi študenti, ki jim skupinske seminarske naloge povzročajo preglavice in so že razmišljali, kako si pri tem olajšati delo z distribuiranim nadzorom različic.
Po predavanju bo Janez Urevc predstavil projekt "Derivates API for Media ecosystem in Drupal 7", ki je bil sprejet na Google sumer of code 2011.

V petek 27.5. ob 17h vas vabimo v našo družbo na večer mehanskih ugank, ko padajo rekordi (in predsodki) - Šov ob petletnici Foruma rubik.si. Tokrat boste res prišli vsi na svoj račun: obiskovalci simpatizerji, obiskovalci z negativnim pogledom na našo dejavnost (zato tudi tisti del s predsodki v naslovu), spremljevalci, kockarji začetniki – važno, da se nastopi in povprečni kockarji (za simbolične nagrade ne bomo gledali razvrstitve, ampak druge kriterije) ter tokrat še posebej TOP kockarji v državi (tekmovali boste lahko v vseh disciplinah, kjer boste potrjeni in doživeli izkušnjo, ko so vse oči, reflektorji… in pričakovanja obrnjena v vas).

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Kiberpipi ta teden: Coursera Python meetup, Ada Lovelace, Slovenski startupi, o del

Oddelek: Novice / Kiberpipa
53685 (3223) Andrejpan
»

V Kiberpipi ta teden: Spletno nakupovanje, Socialnumbers, nadgradnje sposobnosti člov

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73581 (2483) Tear_DR0P
»

V Kiberpipi ta teden: Izdelava video igralnega avtomata, Minilo je 10 let, VIP z Milo

Oddelek: Novice / Kiberpipa
134045 (2882) Tear_DR0P
»

V Kiberpipi ta teden: MoMo:Bada, Android, Document Freedom day in Ubuntu Global Jam

Oddelek: Novice / Kiberpipa
52734 (2369) Tear_DR0P
»

V Kiberpipi ta teden

Oddelek: Novice / Kiberpipa
52624 (2269) cholt45

Več podobnih tem