» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
179 / 213
»»

sivistol ::

na neki ološ strani že leakana epizoda

neverlucky ::

A vam tale hbogo dela?

bambam20 ::

Ho-ho.. čez pet minut pa uživanje :P

GenZNPC je izjavil:

Kje boste gledali GOT ?

Zjutraj na tržnici :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Dobra uvodna epizora. Snow izve tisto, kar mi že vemo. :)

fishstick ::

bambam20 je izjavil:

Dobra uvodna epizora. Snow izve tisto, kar mi že vemo. :)
Jao mi je ze zal, da sem pogledal...na forum :D

martincek1 ::

No dokler se spoila samo že predvajana epizoda je vse okej. Samo da ne uleti @anny brez zakritih spoilov.. :)

Odlična epizoda za začetek, stvari se lepo zapletajo. Čeprav tole na koncu je blo precej WTF, do zdaj je bil NK enodimenzionalen lik, zdaj pa kr nek simbol iz razsekanega otroka.. dafaq.

drvo ::

Odličen začetek zadnje sezone. Malo me edino stiska, ker, verjetno večina ljudi iz prve epizode ne bo dočakala konca. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

Invictus ::

Saj zadnji čas, da se pobije ena polovica folka.

Predolgo so že živeli :D.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

SPOILER!!!

NAjboljši del je čisto na koncu, ko Jaime zagleda Brana. Zaprepadenost ali Obžalovanje?

Zgodovina sprememb…

damian ::

verjetno sem imel prevelika pričakovanja....srečanja so mi bila na ravni srednješolske komedije (v kovačnici...), izlet do slapa zguba časa,...saj bo boljše. Čeprav mi je škoda da bodo (glede na novi napovednik) sisterfuckerja vrgli v čuzo... verjetno bo izbral sojenje z dvobojem: njegov zastopnik Škrat proti ser Jorahu.
Edina svetla točka Bronn :)

Lion29 ::

worth the wait.... hype, hype, hype...

se je odprlo veliko zadev... pismo, spet cakat 1 teden [:/]
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Cruz ::

Zelo no balls epizoda, mene sploh ni nekaj navdušila. Zanimivo, da so začeli s takšno epizodo, ampak seveda ne rabijo prepričevati ljudi, da si ogledajo preostanek sezone. :)

@damian Ja, takšne vrste humor ne spada v to vesolje. Dialogi so itak že 3 sezone podpovprečni v primerjavi s prvimi sezonami.

Za pisanje spoilerjev pa uporabite
Tole.

Vazelin ::

Zakon je gledat 30+ letnike kako bedijo do 5ih ponoči, da si lahko ogledajo en del neke serije:D:))
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Je bila taka filler epizoda da pokazejo stvari kje so. Zato tudi najbrz dolga le 52 min. Pricakujem seveda, da se bo v naslednjih epizodah vec dogajalo in da ne bodo porabili v 52minutni epizodi 5 minut za to, da pokazejo kako Jon in Dany jahata zmaja.

neverlucky: si bedel da si lahko ogledal epizodo?

Vazelin je izjavil:

In od kod zdaj tebi ideja, da se je potrebno vstat ob 3 zjutraj da si ogledaš GOT? Ura je 11, eni delajo popoldan, eni smo na bolniški...

Zgodovina sprememb…

Cruz je izjavil:

Za pisanje spoilerjev pa uporabite
Tole.

Kdor ni gledal že predvajane epizode, naj pač ne bere te teme. Spojlerji so za stvari, ki se v seriji še niso zgodile.

Vazelin je izjavil:

Sel spat ob 10ih, zaspal ob polnoci, se zbudil ob 2.50, hbogo ni delal do 3.35, pogledal epizodo, potem pa nisem mogel nazaj zaspat :D

oo7 ::

Dobra uvodna epizoda čeprav bi lahko namenili par minut Night Kingu.

Winterfell bo razneslo :)) tam je bilo vedno videti nekaj 100 ljudi zdaj jih je par 100 tisoč.

Jon bi bil definitivno boljši kralj kot zmajevka.

Invictus ::

Travnik poskrbi za vse...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

vasquez ::

Če bi bil NK, bi jih pustil en mesec čakat v Zimišču. Vmes bi jim zmanjkalo hrane ali pa bi se pobili med sabo.

sivistol ::

vasquez je izjavil:

Če bi bil NK, bi jih pustil en mesec čakat v Zimišču. Vmes bi jim zmanjkalo hrane ali pa bi se pobili med sabo.

fant nima cajta, je caku 200 let al kako dolgo ?

Prvi del 8 sezone si je po svetu ogledala okoli milijarda ljudi.

bambam20 je izjavil:

Danes bo folk super produktiven po evropi ko so vsi zalimani :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Spxy ::

Je bil pa Sam precej bolj pretresen nad novico kot sem pričakoval.

Spxy je izjavil:

Ti ne bi bil, če bi ti zmaj skuril familijo.

bambam20 je izjavil:

Spxy je izjavil:

Pa z očetom se nista imela najraje, brat je bil pa tut pička in zmeraj potegnil s tastarim.

Vazelin je izjavil:

bambam20 je izjavil:

To so samo uradne številke od HBO-ja. Koliko nas je še tistih, ki nismo na HBO naročeni, ker smo prerevni.

Spxy je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Spxy je izjavil:

Pa z očetom se nista imela najraje, brat je bil pa tut pička in zmeraj potegnil s tastarim.

Sej lepo, da so ju skurili, ker sta bila kretena :).

Čakam, da sedaj uleti kdo, da je to SPOILER. ROFL.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

bambam20 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

bambam20 je izjavil:

To so samo uradne številke od HBO-ja. Koliko nas je še tistih, ki nismo na HBO naročeni, ker smo prerevni.

Spxy je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Spxy je izjavil:

Sej lepo, da so ju skurili, ker sta bila kretena :).

Čakam, da sedaj uleti kdo, da je to SPOILER. ROFL.

Dickon bi lahko malo razmišljal pa preživel, Randyll si je pa zaslužil ja.

Euron je pa dobil.. si nisem mislil da bo, čisto proti pričakovanjem se je Cersei odzvala na njegove provokacije.

Upam, da Jon zdaj ne bo pred vsemi prikrival, da je upravičen do prestola.

Je pa Jamie na koncu debelo pogledal, ko je videl Braneta ampak Jamie ne ve, da je zdaj Bran kot robot brez čustev.

vasquez ::

Cersei je pa malo razočarala. Pa tisti sloni... Na trenutke je izgledalo kot sitcom.

vasquez je izjavil:

Cersei je pa malo razočarala. Pa tisti sloni... Na trenutke je izgledalo kot sitcom.

Haha. ja. Ko ni bilo slonov je bila zelo razočarana. Kaj je že bil razlog, da niso slonov pripeljali? Da na ladji dobijo morsko bolezen?

the_monster ::

bambam20 je izjavil:

vasquez je izjavil:

Haha. ja. Ko ni bilo slonov je bila zelo razočarana. Kaj je že bil razlog, da niso slonov pripeljali? Da na ladji dobijo morsko bolezen?

Predolga pot.

oo7 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

vasquez je izjavil:

Predolga pot.

Sa bi se vozili z ladjo, jim ni potrebno pešačit. Bo zanimivo kakšno smrt bodo scenaristi namenili Cersei.

oo7 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

vasquez je izjavil:

Predolga pot.

Tukaj ne bi bilo veliko morja za preplut :))

Ti sloni so verjetno orjaški, tko da ne vem kako bi jih na te ladje spravli.

Me čudi, da noben ne omenja tistega freeky sporočila NK. Nisem sploh dojel, da je to Lond Umber, ki je bil prej v Winterfellu.

Zgodovina sprememb…

kaj pa to kaj je Cersei naročila Bronu? :)

Lion29 ::

Vazelin je izjavil:

Zakon je gledat 30+ letnike kako bedijo do 5ih ponoči, da si lahko ogledajo en del neke serije:D:))

ta fuck? eni se vstajamo zgodaj, ni nam treba bedet... ce gres ob spodobni ri spat (23h) potem ni panike
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

In katera je bila najboljša sezona GOT?

Vazelin je izjavil:

28.

freesty ::

the_monster je izjavil:

kaj pa to kaj je Cersei naročila Bronu? :)

Pomoje ne bo tega naredu. Ceprav pri Bronu nikol ne ves.

Verjetno tudi, ce bo mel namen bo prislo do nekih okoliscin, da ne bo do tega prsl. Prevec predvidljiv je ratu ta GoT.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: freesty ()

SmeskoSnezak ::

Prvi del je skorajda samo povzetek vsega, kar so do konca sedme skup natvezli... nic novega. Denar so ocitno res zapravli za bedarije... nekaj bitk pa prevar bo, tak da... zalostna sezona zakljucka. Bi raje premor naredli pa pocakal, da clovek napise se kako knjigo dve in po knjigah vzeli sporednice, magari cez nekaj let. "stupid consumerism"(/rant off )
@ Pusti soncu v srce... @

se kar strinjam. nič novega,nič presenetljivega,razen tistga z NK otrokom al kar je. tisti poleti z zmaji,jon in dany.wtf totalna bedarija?

Zgodovina sprememb…

slotech5 ::

zmaji so tako totalna bedarija

Matevz96 ::

Epizoda je bila odlična, sicer se strinjam, da je morda malenkost veliko ponovitve.

V Kings Landingu vidimo, da je Cersei na koncu z živci. Zaradi tega je Euron dobil svojo željo, samo škoda da ni bilo scene.

Da je Bronna poslala nad Tyriona ni presenetljivo je pa zanimivo da je tarča tudi Jaimi. Menim sicer da ne bo uresničil naloge.

Na severu niso direktno pokazali night kinga vendar iz njegove umetnine vidimo da je prisoten in ima zadaj globje motive. Zanimivost je da pri napadu na grad ni uporabil zmaja. Je komu jasno kaj naj bi pomenila njegova umetnina?

Zanimivo bo spremljati razvoj dogodkov med Jonom in Dany bo prepustila prestol?
#hooldthedoor

Matevz96 je izjavil:

Ne bo, ker je preveč mahnjena na moč.

oo7 je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

Ne bo, ker je preveč mahnjena na moč.

Postala bo prava "Burn them all!" Targaryenka in bo konec serije v drugem delu, ostalo so pa samo fejkali da bojo še deli.

Matevz96 je izjavil:

Je komu jasno kaj naj bi pomenila njegova umetnina?

Tole kar je spodaj napisano sicer ni noben spoiler, ker ni nobenega ugibanja, vse je blo videno v seriji, kdor je pozorno spremljam, ampak sem vseen zakril, da ne bo koga slučajno motilo.

Umetnija se pojavi v eni izmed prejšnjih sezon v kadru, kjer Children of the Forest 'ustvarijo' Night Kinga. Iz ptičje prespektive gledamo na drevo, okrog katerega so v tej obliki razvrščeni kamni. Pa če si pozorno gledal prejšnje sezone, so Night King/WW že vsaj enkrat prej pobili ljudi in ostanke pustili v obliki še enega drugega simbola, ki je viden v jami, kjer so kopali dragonglass. Če Bran preživi, bomo mogoče preko njega izvedeli kaj več.

Vazelin je izjavil:

9-ta.
««
179 / 213
»»