Forum » Sedem umetnosti » Game of Thrones - serija
Game of Thrones - serija
Temo vidijo: vsi

PredatorX ::
PrihajaNodi je izjavil:
Glede na to kako se stvari pletejo pričakujem da bo na prestolu kmalu Ramsey Bolton poročen z eno izmed Frejevih, zdej ko je Sansa mrtva.
Vse manj je pametnih likov.
Sansa mrtva? pffaa ... nespremljaš ti prav nič.
Sneg je bil mehak.. zakaj? se spomniš darovanja Stanisove hčere? ne? hmm...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PredatorX ()

PrihajaNodi ::
Ja ok jo bo pa Remsej dobil spodaj ji udrezal kakšen prstek ter nato napravil nekaj pamžev. Reeck ga bo pa pracej bolj nasankal, lahko da bo odšel jezieček in ušeska. Seveda pa je bolj verjetno da sta mrtva.

@nny ::
Kit Harington ni podpisal pogodbe za sezono 6, torej je Jon res v večnih loviščih. HBO je z globokimi,čustvenimi pogovori ustvaril res prepoznaven vzorec.
Držimo pesti, da pride Dany s svojo vojsko in naredi red. Ne samo z vojaki, ampak tudi pomočniki. Ta hip ima najmočnejšo ekipo od vseh.
Jon-Sam
, Stane-Shireen, Jamie - Myrcella
, Catelyn-Talisa....edino po Boltonovih družinskih pogovorih se nič ne zgodi! 
Držimo pesti, da pride Dany s svojo vojsko in naredi red. Ne samo z vojaki, ampak tudi pomočniki. Ta hip ima najmočnejšo ekipo od vseh.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

PrihajaNodi je izjavil:
Ja ok jo bo pa Remsej dobil spodaj ji udrezal kakšen prstek ter nato napravil nekaj pamžev. Reeck ga bo pa pracej bolj nasankal, lahko da bo odšel jezieček in ušeska. Seveda pa je bolj verjetno da sta mrtva.
Sanse nesme ubiti.. poleg tega - Boltonom se bliža konec.
GRRMartin v vseh sezonah opiše Jona kot zelo pametnega ... nenadoma ni več pameten tako, da ga preslepijo. Okey, vsak bedak bi vedel, da bo sigurno upor.
Zgodovina sprememb…

Sanso ne da jo bo ubil, iznekazil bi jo. Poleg tega je kot že rečeno po vsej verjetnosti v onostranstvu.

Čisto možno, da bo Brienne s Podom pridrvela izza kakšnega vogala Winterfella in pobrala Njuha/Sanso ali tisto, kar je ostalo od njiju.
Na Melisandrine coprnije pa ni računati...trenutno je na istem mestu kot Davos. Ko bo zvedel, kaj se je zgodilo, ji bo zavil vrat. Tokrat za zmeraj.
Na Melisandrine coprnije pa ni računati...trenutno je na istem mestu kot Davos. Ko bo zvedel, kaj se je zgodilo, ji bo zavil vrat. Tokrat za zmeraj.

Phantomeye ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sanso ne da jo bo ubil, iznekazil bi jo. Poleg tega je kot že rečeno po vsej verjetnosti v onostranstvu.
Dvomim.
Sploh ko so izvedli cliche foro. Reek fukne dol tisto baburo, ki zaradi padca umre, potem pa skupaj skočita z obzidja.

Phantomeye je izjavil:
Sploh ko so izvedli cliche foro. Reek fukne dol tisto baburo, ki zaradi padca umre, potem pa skupaj skočita z obzidja.
Le da sta onadva skočila v sneg, ona pa na kamen.

Invictus ::
Kit Harington ni podpisal pogodbe za sezono 6, torej je Jon res v večnih loviščih. HBO je z globokimi,čustvenimi pogovori ustvaril res prepoznaven vzorec.
To še nič ne pomeni, saj tud Brana nismo videli celo peto sezono. Tako da ne vemno kaj se trenutno uči ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x

Phantomeye je izjavil:
Le da sta onadva skočila v sneg, ona pa na kamen.![]()
To nič ne pomeni ko pa ne vemo kako globok je bil sneg. Videli smo že blato pri Stanisovi vojski. 99% sta kriplja ali v onostranstvu.

oo7 ::
Ampak kakšno naključje Briene tam čaka več dni, če bo Sansa prižgala svečo v tistem stolpu. Potem pa Briane gre stran čez 1 sekundo Sansa prižge svečo

PrihajaNodi je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
To nič ne pomeni ko pa ne vemo kako globok je bil sneg. Videli smo že blato pri Stanisovi vojski. 99% sta kriplja ali v onostranstvu.
eh, Nodi.. neštekaš.
Sansa nebo več "figurca", ampak bo "player" ... to je vsem jasno. In sem 80%, da ne nebo kripl.

In kaj bi bilo, če bi Brienne videla svečo? Kako bi prišla v Winterfell? Cel grad je zastražen. Razen če nima noter še koga poznanega poleg odrte gospe.

eh, Nodi.. neštekaš.
Sansa nebo več "figurca", ampak bo player ... to je vsem jasno. In sem 80%, da ne nebo kripl.
Pajade. Sansa bo tu samo kolaterlna škoda drugih igralcev. Disposable meat.
Sem mislil da bosta Stane pa Mel kaj ustvarila, pa ni bilo nič, nobene ence nič...

PrihajaNodi je izjavil:
eh, Nodi.. neštekaš.
Sansa nebo več "figurca", ampak bo player ... to je vsem jasno. In sem 80%, da ne nebo kripl.
Pajade. Sansa bo tu samo kolaterlna škoda drugih igralcev. Disposable meat.
Sem mislil da bosta Stane pa Mel kaj ustvarila, pa ni bilo nič, nobene ence nič...
Celo GRRM je sam odkril plane zanjo. Google it.
Zgodovina sprememb…

Gladi ::
Kit Harington ni podpisal pogodbe za sezono 6, torej je Jon res v večnih loviščih. HBO je z globokimi,čustvenimi pogovori ustvaril res prepoznaven vzorec.Jon-Sam, Stane-Shireen,Jamie - Myrcella, Catelyn-Talisa....edino po Boltonovih družinskih pogovorih se nič ne zgodi!![]()
Source od tega? Kolikor vem, je v intervjuju rekel da je mrtev in pač da ga ne bo nazaj naslednjo sezono. Kar je pa bistvo, je pa to da ima možnost podaljšanja pogodbe za 7. sezono. Lahko pa da je njegova izjava bila pač zavajujoča, da nebi razkril zgodbe z to informacijo.

Sc0ut ::
Kit Harington ni podpisal pogodbe za sezono 6, torej je Jon res v večnih loviščih. HBO je z globokimi,čustvenimi pogovori ustvaril res prepoznaven vzorec.Jon-Sam, Stane-Shireen,Jamie - Myrcella, Catelyn-Talisa....edino po Boltonovih družinskih pogovorih se nič ne zgodi!![]()
Source od tega? Kolikor vem, je v intervjuju rekel da je mrtev in pač da ga ne bo nazaj naslednjo sezono. Kar je pa bistvo, je pa to da ima možnost podaljšanja pogodbe za 7. sezono. Lahko pa da je njegova izjava bila pač zavajujoča, da nebi razkril zgodbe z to informacijo.
Tud jaz na to ciljam. Preveč so z njim zabredli v WW sceno da bi se ga znebili in preveč je vsemogočih teorij o njem.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Čeprav je Cersei dobila kar je zaslužila komaj čakam, da pošlje Mountina nad tiste vernike
to bo pravi pokol.

Ja itak... ljudje kr pričakujejo, da dobo izvedl če je jon snow mrtu. Kokr vem, naj bi nekatere dele 6 sezone že posneli. Jon naj bi se vrnil 7 sezono... bomo videl. Sj je čist usejn al Jon umre al ne... Arya je carica.

FTad ::
Ja itak... ljudje kr pričakujejo, da dobo izvedl če je jon snow mrtu. Kokr vem, naj bi nekatere dele 6 sezone že posneli. Jon naj bi se vrnil 7 sezono... bomo videl. Sj je čist usejn al Jon umre al ne... Arya je carica.
Ja kaj pa lahko Arya sedaj se lahko naredi glede na njeno situacijo?

Gladi ::
Če te zanima kaj se zgodi z njo, maš tle prekopiran iz Wiki.
SPOILER
Arya remains blind and in the service of the House of Black and White in Braavos. She continues to dream through the eyes of her direwolf, Nymeria, but speaks of it to no one. While she is blind, Arya wanders the streets of Braavos, and becomes better at lying and detecting the lies of others.[26]
Arya receives her sight after she is able to identify the Kindly Man while blind.[26] After regaining her sight, Arya is given her first assassination assignment. When she succeeds, the Kindly Man gives Arya an acolyte's robe and assigns her to begin her first apprenticeship.[27]
Arya receives her sight after she is able to identify the Kindly Man while blind.[26] After regaining her sight, Arya is given her first assassination assignment. When she succeeds, the Kindly Man gives Arya an acolyte's robe and assigns her to begin her first apprenticeship.[27]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gladi ()

Hint: Gendrijeva podkvica.

lisaac ::
podkvica se omenja kot zdravilo za slepoto (???)
sicer pa, toliko ugibanj postavljate kot da niste še "prebrali" režiserja ..kdor je priljubljen pač umre, morte priznat da se je Jon glede na ostale "glavne" junake kar dolgo časa držal.
Čeprav njegovo smrt sm začel slutit že takrat ko se je vračal kot divjak proti Zidu.
Ustvarjalci serije pač niso za "happy endinge" kar pri meni le še dodatno popestri zadevo..ker če bi blo vse tako kokr pričakujete bi se lahko pod serijo podpisala Televsia Presenta
Če se že mora Jon vrnt, naj se vrne kot WW
skratka, zbudite me ko bo pomlad 2016...
sicer pa, toliko ugibanj postavljate kot da niste še "prebrali" režiserja ..kdor je priljubljen pač umre, morte priznat da se je Jon glede na ostale "glavne" junake kar dolgo časa držal.
Čeprav njegovo smrt sm začel slutit že takrat ko se je vračal kot divjak proti Zidu.
Ustvarjalci serije pač niso za "happy endinge" kar pri meni le še dodatno popestri zadevo..ker če bi blo vse tako kokr pričakujete bi se lahko pod serijo podpisala Televsia Presenta
Če se že mora Jon vrnt, naj se vrne kot WW

skratka, zbudite me ko bo pomlad 2016...

PrihajaNodi je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
come on. res, da v seriji ni varen noben lik, ampak to še ne pomeni, da glavne like ubijajo v 'dolgočasnih' prizorih. SPLOH pa ne dva na enkrat.

Skok s 15 metrov ni ravno dolgočasen. Ne primerja se s tem, da te zakuri zmaj, a je še vedno visoko na lestvici zabavnih prizorov.

nurse013 ::
v devetem delu ni bilo crva, sem ga pogresal, bi prav prisel oni ta blontni, nebi rabla zmaja klicat...
:)
you gotta be kidding me...
you gotta be kidding me...

Myrcelle mi je škoda reva boga nič kriva in potem tako nasrka. Upam, da bo Jamie zbil tisto ciganko.

Halfdead987 je izjavil:
Pomoje da ko tisti glavni iz Dorna zve, kaj je nardila, jo bo ubil.
Upam, da res samo tista ciganka je tolk žleht, da zna ubiti tudi glavnega v Dornu.

bambam20 ::
Novi vitez Kings Guard je the Hound?
Ne. Njegov brat je to.
Imam občutek, da se bosta nekje proti koncu vsega z Houndom srečala.
Joj. Menda ja niso dokončno ubili Jon Snowa?

Halfdead987 je izjavil:
Pomoje da ko tisti glavni iz Dorna zve, kaj je nardila, jo bo ubil.
Upam, da res samo tista ciganka je tolk žleht, da zna ubiti tudi glavnega v Dornu.
Ciganka in njene priležnice bodo zagotovo umrle.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

martincek1 ::
Prizor s Cersei je bil mal too much. Sicer pa odličen konec, 10x boljši od 9. dela.
Zanima me, kje smo trenutno v primerjavi s knjigami? Približno tam-tam in je vse skupaj eno samo ugibanje kam bo serija zavila, ali še ne?
Ker nekateri prav nagravžno spoilajo, če zgodba še ni prišla do knjig.
Zanima me, kje smo trenutno v primerjavi s knjigami? Približno tam-tam in je vse skupaj eno samo ugibanje kam bo serija zavila, ali še ne?

Okapi ::
Mene še vedno zelo moti, da so vsi tam v gradu, s kraljevo gardo in vojsko vred, kar križem rok čakali, ko je bila kraljeva mati zaprta.

PurpleMoo ::
martincek1 je izjavil:
Prizor s Cersei je bil mal too much. Sicer pa odličen konec, 10x boljši od 9. dela.
Več ali manj je na istem.

vasquez ::
Mene še vedno zelo moti, da so vsi tam v gradu, s kraljevo gardo in vojsko vred, kar križem rok čakali, ko je bila kraljeva mati zaprta.
V glavnem tam ni nikogar več, ki bi imel jajca. Pa še ustreza jim, da so se znebili tečne babe.
Me zanima kaj bo naredila s Kevanom - če se prav spomnim, je ni hotel priti obiskat.

Okapi ::
Pa še ustreza jim, da so se znebili tečne babe.Samo to bi lahko dober scenarist/režiser z enim dvominutnim prizorom lepo pokazal. En sestanek kraljevega sveta, kaj storiti, malo cincanja, nekdo bi rekel, da bi lahko poseg izzval revolucijo, poveljnik garde bi povedal, da ima itak premalo vojske, med vrsticami bi bilo pa mogoče razbrati še, da bi itak vsi najraje videli, da ostane za vedno v ječi, in bi bilo vse jasno.
Zdaj je videti, kot da si garda niti iz gradu ne upa priti, gledalci pa lahko samo ugibamo, zakaj.
O.

piromanček ::
a sm js še vedno na drogah ali so uporabili cgi za cersei na sramotnem pohodu? ko jo kaže od spredaj se mi zdi, kot da je glava dodana z efekti...

Halfdead987 ::
Dejansko bi bilo kul če bi Hounda našel tisti iz gozdov, ki zna revivat. Pa bi še on ratal nek beast ali kaj takega in bi imela nek fajt z Mountainom.
Sand snakes pomoje ne bodo šle tako hitro papa, glede na to da jih v combatu skoraj nič nismo videli. Moramo videti njihove amazing skille malo bolj. Mi je pa zelo žal Myrcelle.
So uporabili CGI ja.
http://www.brobible.com/entertainment/a...
Sand snakes pomoje ne bodo šle tako hitro papa, glede na to da jih v combatu skoraj nič nismo videli. Moramo videti njihove amazing skille malo bolj. Mi je pa zelo žal Myrcelle.
So uporabili CGI ja.
http://www.brobible.com/entertainment/a...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()

Nikec3 ::
Ne razumem zakaj se teme ne moderira. Včasih je še šlo, zdaj pa kar vsi poprek serjejo z podatki iz knjige.
Sicer pa sem čakal 5 sezon, da bo Jon Snow umrl. Najmanj zanimiv karakter v celotni seriji.
Sicer pa sem čakal 5 sezon, da bo Jon Snow umrl. Najmanj zanimiv karakter v celotni seriji.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Halfdead987 ::
Jon Snow je awesome.
1. zaradi tega kako vihti meč
2. ker je fejk Stark ampak vseeno je.
3. ker je Jon
4. ker je Snow
Sej bo revivan in bo freezal vse.
1. zaradi tega kako vihti meč

2. ker je fejk Stark ampak vseeno je.

3. ker je Jon

4. ker je Snow

Sej bo revivan in bo freezal vse.

Shegevara ::
Ne bom reku, da sem siguren, nevem tudi kako je bilo napisano v knjigi, ampak na videz, ki ga nam prikaže kamera, ne vidim druge, kot da Sansa umre, ali rata najmanj kripl. Če bi prikazal 3 metre snega oz. več pod obzidjem, bi morda še verjel, da bi preživela, ampak tole pa ne zgleda niti 30 cm snega:
Na tleh pred skokom se vidijo zarite puščice (travne bilke), čelada in neka kvadrasta zadeva.
Takole, kot prikaže slika, si jaz ne morem predstavljat, kako bi lahko tudi en meter snega lahko omehčal pristanek, pa da ne bi bilo niti posledic smrti notranje krvavitve:
Ne smemo pa pozabit, da smo že bili priča malo za lase privlečenemu preživetju. Bran je tudi preživel skok že z veliko večje višine, tako da malo fantazije pa moramo pustiti.
Kot že rečeno, če bi se šlo 100% za res kot v realnosti, Sansa umre, tako je pa to Game of Thrones, pa moramo malo pustiti svobode dramatiziranja in ustvarjanja šoka. Pustimo se presenetit
Na tleh pred skokom se vidijo zarite puščice (travne bilke), čelada in neka kvadrasta zadeva.
Takole, kot prikaže slika, si jaz ne morem predstavljat, kako bi lahko tudi en meter snega lahko omehčal pristanek, pa da ne bi bilo niti posledic smrti notranje krvavitve:
Ne smemo pa pozabit, da smo že bili priča malo za lase privlečenemu preživetju. Bran je tudi preživel skok že z veliko večje višine, tako da malo fantazije pa moramo pustiti.
Kot že rečeno, če bi se šlo 100% za res kot v realnosti, Sansa umre, tako je pa to Game of Thrones, pa moramo malo pustiti svobode dramatiziranja in ustvarjanja šoka. Pustimo se presenetit

Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()

cebelar123 ::
martincek1 je izjavil:
Bom ti jaz napisal koliko se spomin in to brez da bi zaspoilal. Torej 4. in 5. knjiga se časovno dogajata hkrati razen zdanji del 5. knjige se premekane časovno naprej. Brez skrbi si lahko glede Jona in Cersei, saj sta ta lika prišla to istega trenutka kot v knjigi. Torej karkoli bo novega v naslednji sezoni bo serija pred knjigo. Ostalo pa je vse pod velikim vprašanjem saj se serija in knjiga oddaljujeta in dosti glavnih likov počne drugačne stvari kot v knjigah. Kar je za mene osebno super saj mi serija postaja zmeraj bolj zanimiva. Osebno mislm, če bo zgodba šla z takim tempom naprej bomo s koncem 6. sezone zašli v čisto neznan teritorij