» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
81 / 213
»»

jest10 ::

Phantomeye je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

SPOILER:

@nny arja ne bo več dolgo gledala.

SPOILER:

Ti si debil. Ti je v užitek spoilat, a?

Dvomim da veš, kaj dejansko pomeni napisano;)

Zelnick ::

jest10 je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

SPOILER:

SPOILER:

SPOILER:SPOILER:SPOILER:SPOILER:

Kako tele si. Kaj če bi nehal z spoilerji!!! Idi v temo kjer se pogovarjajo o knjigah

I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zelnick ()

Phantomeye ::

jest10 je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

SPOILER:

SPOILER:

vem.

Matevz96 ::

ne več če :))

mgermo ::

Pa fak no. Vsak, ki je prebral knjigo ve.

martincek1 ::

jest10 je res pravi runkelj :)) Nisem bral knjig in mi gre spoljanje na živce, ampak sem se mu fajn nasmejal.

jest10 ::

Zelnick je izjavil:

jest10 je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

SPOILER:

SPOILER:

Kako tele si. Kaj če bi nehal z spoilerji!!! Idi v temo kjer se pogovarjajo o knjigah

In kaj jaz spojlam?
Daj pepčki ohladite se

PrihajaNodi ::

Ja bojda Arja oslepi, ker jo oslepijo s konjsko podkovico od Gandrya...

black ice ::

PrihajaNodi je izjavil:

Še komu, ki je prebral knjige kaj leži na duši?

Phantomeye ::

PrihajaNodi je izjavil:

ja ne

Okapi ::

Kako je že bila tista, Esmeralda?;)

Ta podkovica naj bi bila iz valirijskega jeklaGendry pa je se edini ki zna kovati z uroki. Dvomim da bo spregledala naj bi pa imela vizije kao nek oracle.

bambam20 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sarkozy je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pajade. Denarja ko trave in listja.

Lena se ne bi strinjala

Lena se ne bi strinjala

Kaj ima 2k na mesec premalo? Boga.

Od kje tebi, da je plačana 2.000$ na mesec? $300,000 dobi na epizodo.

No vids dnarja ko solate. Cifro sem rekel kar tako za šalo.

Jst ::

Je bilo ravno zadnjič pri oddaji Epilog zakaj snemajo npr GOT na Hrvaškem in ne v Sloveniji.
Eden od razlogov je davčna vzpodbuda ali denarno povračilo in zaradi tega HBO dobi del denarja povrjenega.
Hrvaška ima ta zakon Slovenija je pa ena redkih držav, ki tega zakona nima.

Davčna vzpodbuda ni niti glavni, niti odločilni niti eden izmed pomembnih razlogov.

Slovenija bi se morala angažirati tako, da začne konkurirati drugim državam. Recimo naredimo en načrt, posneti 8 minutni reklamni video, kjer bi predstavili Slovenijo z vsemi posebnostmi, pri vsaki sceni pa napisi v stilu "nudimo osvetlevanje, snemanje v aaa1,2,3 pogojih 50 ljudi (glej knjižico stran 10-a)". Nudimo snemanje v snegu sredi poletja, oprema bbb1,2 (stran 10-b). V istem dnevu nudimo snemanje na morju, lokacije L1, l2, L3, opremo ccc1,2,3,4,5; 50 ljudi. Pokrajina lokacije L11, L12, L13,... opremo ddd1,2. Potem "imamo lokalno znanje za CGI, knjižica str. 20", ter prikaz kakšne scene z CGI.

Za snemanje vam nudimo dovoljenja, podrobno za lokacije v knjižici str. 50.

Vaš kader bo vrhunsko oskrbovan, ter prikaz naših najboljših hotelov in ponudbe.

Ko se razne agencije in filmski skladi,... zmenijo še z občinami, državo, pa v svet poslati 100 lobistov, ki bi seveda poleg snemanja filmov in serij, reklamirali tudi Slovenijo kot turistično destinacijo, gospodarstvo,...

In ko jim prineseš vse na pladnju, vse opredeljeno, kaj kje nudimo, šele takrat se bodo velike hiše zanimale za snemanje v Sloveniji. Mogoče bodo za začetek samo kakšen kader baročne Ljubljane ali snemanje v kakšni jami. Ravno dovolj, da potipajo teren, če res lahko vse oglaševano dostavimo.

Ampak mi bi jim raje rekli, da je pri nas trenutno migracija ptic in da bodo morali počakati nekaj mesecev. Mogoče bi celo počakali. Potem bi en birokrat dobil na mizo neko dovoljenje in bi šel ven na kosilo, medtem bi pa tajnica pospravila mizo in dala papirje v fascikle. Čez ene dve leti bi jim pa ta birokrat poslal "mnenje lokalnih opazovalcev rasti trave" in naj se obrnejo na Birokrata 63. In tako naprej...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Pa kaj si ti nor? Delati projekt v drzavi z 240 obcinami? Ideja je super, sploh kaksen bled bi bil top za to. Namesto evropskih sredstev, ki gredo v pm. bi morali napraviti to kar si predlagal ti.

Sarkozy ::

PrihajaNodi je izjavil:

No vids dnarja ko solate. Cifro sem rekel kar tako za šalo.

produkcija zadnje 10.epizode je zahtevala dodatna sredstva (+ $200,000)
zato je za bitko zmanjkalo >:D

200 security guards were hired to protect the set in Croatia for the four-day shoot

Are you ready?

Are you ready?

Ils sont fous ces Slovenes!

scipascapa ::

Jst: naša država to ni sposobna narediti. Važno, da nam drekajo Švaboti čez polletje.

Halfdead987 ::

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Ser...
najboljši vitez definitivno

še 3 dni >:D

Walk of Shame

Walk of Shame

Shegevara ::

Mene je kar se karakterja tiče, zelo presenetila izjava Cercei, da ne bo "prosila odpuščanja" in se rešila zapora.
Pa saj to je ja ŽENSKA! Pa še kar zlobna za povrhu. Ta bi že morala hliniti "prošnjo za milost", ko pa bi prišla na prostost, bi pa samo prevarantsko zarinila nož v hrbet high-septona s svojo oz. tommenovo vojsko.

To sem tud pričakoval, ko je večkrat izjavila "look at my face! It will be the last thing you see before you die" ... se mi je zdelo da bo imela tak načrt.

Zdaj se pa v zaporu dela nekaj, kar nikoli ni bla, dela se osebo, ki ima kao neka načela in ne bi storila karkoli za lastno korist. Bullshit. To ne more biti Cercei.

Glede na to, da ni padla še nobena zelo pomembna glava v tej sezoni, sedaj nekak ugibam, da to zna bit ona, margery pa njen brat.

Moje mnenje ni tako, menda ne bo kar izpuščena, če prizna incest, vpletenost v kraljevi smrti... pomojem sta edini možnosti, da jo reši Tommen in pa tista "mother's mercy" karkoli že bo.

cebelar123 ::

Nevem če je ravno hudobna. Ima pač svoje traume še iz otroštva/mladosti in to jo še dandanes tepe, zato pa se tako oklepa prestola. Večino stvari počne zato, da zaščiti svoje otroke pa čeprav preko trupel. Tako da je malo bolj zapleten karakter kot pa ,da bi jo lahko spredalčkali med hudobe. Zato ni nič tak čudnega, da ima takšen odpor do nekoga ki si jo hoče podrediti.

Je pa kr nekaj, če bo walk of shame finale zadnjega dela.

IMHO

Sarkozy je izjavil:

... na koncu pride Daenerys s tremi zmaji in zaključna scena se zapre, nam pa preostane le to
da čakamo na april 2016 ;((

Mother's Mercy

Mother's Mercy

tole bo finale8-)

Katera knjiga je Catelyn Resoruction? Je to 3 ali 4?

ZaphodBB ::

Nevem če je ravno hudobna. Ima pač svoje traume še iz otroštva/mladosti in to jo še dandanes tepe, zato pa se tako oklepa prestola. Večino stvari počne zato, da zaščiti svoje otroke pa čeprav preko trupel. Tako da je malo bolj zapleten karakter kot pa ,da bi jo lahko spredalčkali med hudobe. Zato ni nič tak čudnega, da ima takšen odpor do nekoga ki si jo hoče podrediti.

Točno. Meni se je zelo dopadla Tywinova pripomba, da je njena največja hiba to, da ni tako pametna kot si domišlja da je.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Okej Nodi, zdej si pa zrel na ban iz slotecha. Dva kapitalna spoilerja, ki niti približno ne sodita v to temo. Admin?

dragonlord ::

Jaz pa mislim,da bo Cersei zahtevala pravico do dvoboja kot je imel moznost Tyrion...In da bo pri tem pomagal quiborn al kaj je ze on mojster ki ima v kleti zombija...Bo zanimivo videt kaj je naredo iz .......

PredatorX ::

dragonlord je izjavil:

Jaz pa mislim,da bo Cersei zahtevala pravico do dvoboja kot je imel moznost Tyrion...In da bo pri tem pomagal quiborn al kaj je ze on mojster ki ima v kleti zombija...Bo zanimivo videt kaj je naredo iz .......

+1
Razlog: Mislim, da nebo kar tako priznala resnice.

martincek1 je izjavil:

Okej Nodi, zdej si pa zrel na ban iz slotecha. Dva kapitalna spoilerja, ki niti približno ne sodita v to temo. Admin?

Cakaj malo, to da Arya oslepi nisem napisal jaz. In Catelyn res. itak ne bo prikazana ker bi ze mogla bit pa se stvari drugace furajo kot v knjigi.

Si pa napisal kako oslepi. Dej, še kej povej, da nam nebo treba serije gledat. Pizda no. Ja in, če se drugače furajo? Bom prebral knjigo, pa bom vedel.

martincek1 je izjavil:

Si pa napisal kako oslepi. Dej, še kej povej, da nam nebo treba serije gledat. Pizda no. Ja in, če se drugače furajo? Bom prebral knjigo, pa bom vedel.

Sej tud SAM ni ubil white walkerja v knjigi.(ColdHand ga je... njega pa ni v seriji)
Serija in knjiga sta si zelo različni tudi...

Matevz96 ::

Zdi se mi, da tudi v knjigi Sam ubije white walkerja ampak takrat, ko gredo do Crasterja, potem ko beži z Crasterjevo hčerko, je pa več white walkerjev, ki pa jih ColdHand ubije.

@nny ::

Spoiler....slike iz epizode 10 so priculjale na net. Razkrivajo usodo treh likov.

Klik
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Zgodovina sprememb…

• spremenila: @nny ()

oo7 ::

@nny je izjavil:

Spoiler....slike iz epizode 10 so priculjale na net. Razkrivajo usodo treh likov.

Klik

Zanimivo:)

Za prvo sliko mi ni najbolj jasno kaj se dogaja.
Za drugo sliko in tretjo mi je pa bolj ali ne jasno.

Gladi ::

cebelar123 je izjavil:

Je pa kr nekaj, če bo walk of shame finale zadnjega dela.

IMHO

Po tej teoriji tud Joffrey ni bil hudoben, ampak je imel samo travme iz otroštva. Sociopat se ne rodiš ampak postaneš...

oo7 je izjavil:

@nny je izjavil:

Klik

Zanimivo:)

Za prvo sliko mi ni najbolj jasno kaj se dogaja.
Za drugo sliko in tretjo mi je pa bolj ali ne jasno.

Na prvi sliki zgleda kot da se "transformira" v WW.

Gladi je izjavil:

Na prvi sliki zgleda kot da se "transformira" v WW.

Malo zgrešil.
SPOILER

Res je da na oseba na prvi sliki umre, ampak glede na sliko, se pojavljajo teorija da je ta oseba postane Blue Eyed King.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()

b00mer ::

Js mislm, da bo vargirov v Ghosta, ker je ze v knjigi imel podobne "sanje".

O fak, vedno večja zmešnjava. Da ne bo Hodor kmal moj najljubši lik :))

@nny ::

Hodor bo kralj Hodorjevine.:D
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Hodor postane black knight preko Briana.

b00mer ::

Arya bi ze mogla bit slepa..

b00mer je izjavil:

Arya bi ze mogla bit slepa..

SPOILER
Arya bo oslepela zardi mleka, ki ga ji je dal "nekdo" zaradi tega, ker ni upoštevala njegovih "napotkov". Vse ima svoj namen a na koncu se jih bo vid povrnil.

razerznak2 ::

prva oseba zihr wargira

Arya oslepi z Gendrijevo podkvico!

Zgodovina sprememb…

Fak no, modeli, čist ste zašli... to je tema o seriji!

SPOILER
Ne brat preostanka teksta, ker je en sam spoiler. :D
SPOILER
SPOILER

Evo, sem šel na Wikipedio... Arya oslepi zaradi mleka, ampak kasneje spet "spregleda".

ZDEJ PA NEHEJTE, PROSIM. PEJTE V TEMO S KNJIGAMI.

avani ::

Torej se en dan, pol pa spet cakat eno leto...

martincek1 je izjavil:

Fak no, modeli, čist ste zašli... to je tema o seriji!

SPOILER
Ne brat preostanka teksta, ker je en sam spoiler. :D
SPOILER
SPOILER

Evo, sem šel na Wikipedio... Arya oslepi zaradi mleka, ampak kasneje spet "spregleda".

ZDEJ PA NEHEJTE, PROSIM. PEJTE V TEMO S KNJIGAMI.

Tole bo napaka. Če podrobno pogledaš boš videl da so bile to samo sanje enega od likov v resnici je kriv Gendry in njegov podkvica.

oo7 ::

avani je izjavil:

Torej se en dan, pol pa spet cakat eno leto...

Res je.
««
81 / 213
»»