» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
89 / 213
»»

Smrekar1 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Nymeria hcerka od princa Oberyna. Koliko Nymerij pa še je? To kar pišeš o imenih imaš pa prav. Asha ali Aisha, mislim da bi zbal razbrati iz konteksta za koga se gre.

Tista, ki sem jo napisal, ter volk.

sheeshkar ::

A lahko debato o knjigi (tudi če gre za bullshit) premaknete v drugo temo?

oo7 ::

Ramsay Bolton: 'actual worst' character
"It's official: Ramsay Bolton is the actual worst character on television," The Atlantic announced last week. After more than 145,000 votes, the Game of Thrones tyrant was deemed the "most terrible person on the small screen". As one reader put it: "Ramsay just wants to have fun... By peeling the skin off people and gelding them." Bolton, played by Iwan Rheon, beat Hannibal Lecter, from television series Hannibal, and Moriarty, from the BBC's Sherlock, who came in second and third place respectively.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

PrihajaNodi ::

Sam bi dal Ramseja na prestol. Ah well, Gendry in potička na koncu itak prideta najdlje.

anko ::

Ali lahko že, lepo lepo lepo prosim, nehaš s tema Gendryjem in potičko. Utrujaš na n-to potenco.

PrihajaNodi je izjavil:

Sam bi dal Ramseja na prestol. Ah well, Gendry in potička na koncu itak prideta najdlje.

Glej, nisi edini, ki ima dostop do Reddita.

https://www.reddit.com/r/gameofthrones/...

Koliko to ostali jemljemo resno je razvidno iz komentarjev.
Dinner is coming. Večerja prihaja.

oo7 je izjavil:

Ramsay Bolton: 'actual worst' character
"It's official: Ramsay Bolton is the actual worst character on television," The Atlantic announced last week. After more than 145,000 votes, the Game of Thrones tyrant was deemed the "most terrible person on the small screen". As one reader put it: "Ramsay just wants to have fun... By peeling the skin off people and gelding them." Bolton, played by Iwan Rheon, beat Hannibal Lecter, from television series Hannibal, and Moriarty, from the BBC's Sherlock, who came in second and third place respectively.

Srčno upam, da ga bo v sezoni ali dveh Danny prehitela. Trdno sem prepričan, da bo prav ona padla še posebej globoko. Martin je obljubil, da se bo to zgodilo z enim od glavnih likov - prepričan sem, da je to prav ona.

Moja prva misel je bila sicer "samo enim?" :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj za vraga naj bi predstavljala ena "zajeta-slika" iz tretje sezone... Daj zaključi že s tem. Troll.

Zakaj troll? Zakaj si nevljuden? Moja teorija drži in bo držala, ki se nanaša na potičko in Gandrya.

Dokaze za teorijo pa si našel kje? Razen, če poznaš Martina osebno in ti narekuje...

Očitno imaš resne težave. Ne bom te več "futral"...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: anko ()

ZaphodBB ::

Dokaze za teorijo pa si našel kje? Razen, če poznaš Martina osebno in ti narekuje...

Morda pa pozna nekoga, ki je bil prisoten na snemanju in je kaj videl?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

anko je izjavil:

Ne razumem zakaj jeza? Ker ti potička kot karakter ni všešč te mori moja teorija? Kje sem informacije dobil ni pomembno, je pa res.

knesz ::

Kdo je potička? Resno vprašam.

ZaphodBB je izjavil:

Morda pa pozna nekoga, ki je bil prisoten na snemanju in je kaj videl?

Zgolj v primeru, da so že snemali 7. in 8. sezono.

knesz je izjavil:

Kdo je potička? Resno vprašam.

Hot Pie, eden od Aryinih kolegov, ki poskušajo priti na Zid. V prejšnji sezoni je Brienne poklonil volkove narejene iz kruha, da bi jih dala Arji, sicer se pa mislim da ni pojavljal.

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj troll? Zakaj si nevljuden? Moja teorija drži in bo držala, ki se nanaša na potičko in Gandrya.

Gendry, ne Gandry. Iz zgornje povedi izhaja, da je tvoje (ne)znanje skladnje primerljivo s tvojim (ne)znanjem imen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

anko je izjavil:

Ne razumem zakaj jeza? Ker ti potička kot karakter ni všešč te mori moja teorija? Kje sem informacije dobil ni pomembno, je pa res.

Najprej - če s "potičko" referiraš na lik v seriji, potem bi se načeloma spodobilo, da pišeš z veliko.

Si pa res "trd". Kakšna jeza ali nevljudnost. Že več kot pol leta utrujaš s "teorijo" Potičke in Gendryja ter njegove podkvice. Mislim, da nisem edini, ki ima polno kapo tvojih nebuloz. Enkrat omeni kvazi teorijo in zaključi, ne pa da vsak tvoj post v tej temi vsebuje stavek v smislu "potička in Gandry bosta še daleč prišla" (napake namerne). Mogoče res. Vsaj Potička, ker se skriva v neki krčmi. Glede njegovega karakterja - res se je ogromno pojavljal v seriji in smo ga spoznali do obisti, kajne? En mali bucko, ki mu je čisto ok, da je za kuriščem, kjer ustvarja po svoje. Nazadnje viden v četrti sezoni.

Kje točno je Gendry in kaj počne, ter če je sploh še živ, se v seriji načeloma ne ve. Od tretje sezone ga ni bilo videti. Njegove podkvice pa tudi ne.

Bogve od kod tebi te kvazi teorije, ki so samo teorije, dokler se jih ne dokaže ali ovrže. Bomo videli v naslednjih sezonah.

anko je izjavil:

Bogve od kod tebi te kvazi teorije, ki so samo teorije, dokler se jih ne dokaže ali ovrže. Bomo videli v naslednjih sezonah.

Malo bom dlakocepil, a vseeno - ena izmed ključnih stvari pri teoriji je, da so za njo tudi dokazi. V primeru Potičke in Gendriya dokazov ni, sploh pri seriji ne. Tole torej niso teorije, temveč kvječemu hipoteze - bolj verjetno pa pač nabijanje.

ZaphodBB ::

Kje točno je Gendry in kaj počne, ter če je sploh še živ, se v seriji načeloma ne ve. Od tretje sezone ga ni bilo videti. Njegove podkvice pa tudi ne.

Točno se ve. Gendry vesla. V tem trenutku ima roke velikosti karavanškega tunela. Po mojem bo lastnoročno zmlel nightwalkerje.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Pogledal sem kdo nastopa v 6. sezoni in opazil nekaj zanimivega - ne samo, da ni Kita Harringtona (Jon Snow), ni niti nobenega člana Nočnih straž, ki bi bil na zidu. V 5. sezoni je bilo tam 9 stranskih likov (Mance, Aemon, Thorne, Dolorus Edd, Slynt, Olly, Othell, Yarwyck, Mallister in Marsh). Precej jih je zagrizlo v prah, to je res, vsi pa ne. Poleg tega jih niso nadomestili z nobenim drugim likom, kar bi sicer lahko.

Moja teorija: v 6. sezoni bodo dogajanje na Zidu izpustili, enako kot so za 1 sezono izpustili Brana :)
Kaj se je zgodilo z Jonom bomo tako bržkone vseeno najprvo izvedeli iz knjige >:D

Smrekar1 je izjavil:

Moja teorija: v 6. sezoni bodo dogajanje na Zidu izpustili, enako kot so za 1 sezono izpustili Brana :)
Kaj se je zgodilo z Jonom bomo tako bržkone vseeno najprvo izvedeli iz knjige >:D

Se pravi so spet samo razdražili z White Walkerji zdaj jih pa spet ne bo celo sezono;((

martincek1 ::

Exactly. In naslednje leto bodo spet marchal proti zidu.

oo7 je izjavil:

Se pravi so spet samo razdražili z White Walkerji zdaj jih pa spet ne bo celo sezono;((

Tako nekako, ja. Seveda je tudi možno, da bodo samo od daleč pokazali kako WW-ji pregazijo Zid in se bo z njimi dogajalo okoli Zimišča :) To ni prav verjetno, ker manjka tudi Richard Brake aka Kralj Noči (Night's King).

Rekel bi, da imamo 99,99% verjetnosti, da bo Zid eno sezono počival :)

Zgodovina sprememb…

Škoda no vsaj zame, ker mi je dogajanje na svereu daleč najbolj zanimivo. King landing in zmajevka so tudi zanimivi ampak NI primerjave.

oo7 je izjavil:

Škoda no vsaj zame, ker mi je dogajanje na svereu daleč najbolj zanimivo. King landing in zmajevka so tudi zanimivi ampak NI primerjave.

Arya zna biti izredno zanimiv del, sploh če se poveže z bratcem Onkraj zidu. :)

Smrekar1 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Arya zna biti izredno zanimiv del, sploh če se poveže z bratcem Onkraj zidu. :)

Ja Arya je zakon eden boljših likov čeprav v zadnji epizodi je postala malo dolgočasna :)

oo7 je izjavil:

Ja Arya je zakon eden boljših likov čeprav v zadnji epizodi je postala malo dolgočasna :)

Kot sem rekel, pravo za njo šele pride :) Spreminjati obliko že zna, zdaj mora samo dobiti dovolj drugih oblik, da postane pravi stroj za ubijanje :)

Smrekar1 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kot sem rekel, pravo za njo šele pride :) Spreminjati obliko že zna, zdaj mora samo dobiti dovolj drugih oblik, da postane pravi stroj za ubijanje :)

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Smrekar1 je izjavil:

anko je izjavil:

Malo bom dlakocepil, a vseeno - ena izmed ključnih stvari pri teoriji je, da so za njo tudi dokazi. V primeru Potičke in Gendriya dokazov ni, sploh pri seriji ne. Tole torej niso teorije, temveč kvječemu hipoteze - bolj verjetno pa pač nabijanje.

Zakaj bi se pa moral stalno pojavljati? Kje je pa oživljena Catelyn Stark? Tudi ona se še pojavi in maščuje Robba. Bo pa seveda jeza gledalcev ker bo en komičen lik kot potička prišel v ospredje. Ti se pa še naprej delaj norca. Pa vršak se tudi vrne.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

anko je izjavil:

Zakaj bi se pa moral stalno pojavljati? Kje je pa oživljena Catelyn Stark? Tudi ona se še pojavi in maščuje Robba. Bo pa seveda jeza gledalcev ker bo en komičen lik kot potička prišel v ospredje. Ti se pa še naprej delaj norca. Pa vršak se tudi vrne.

Mountain se je itak pojavil v zadnjem delu 6. sezone. Tukaj nisi odkril nobene tople vode...

Čeprav ne maram Cersei ampak se mi je malo ampak čisto malo zasmilila in upam, da se bo maščevala tistim vernikom in nad njih spustila svojo najnovejšo pošast>:D

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Molitev je zdaj že dosti krajša :)

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi se pa moral stalno pojavljati?

Če ti ni jasno zakaj bi se moral najbolj ključni lik v celi zgodbi vsaj malo ponavljati skozi vso zgodbo in ne biti le malo pomemben na začetku in je potem kako polovico manjkati dvomim, da si že kdaj prebral kakšno knjigico brez slikic.

Zgodovina sprememb…

Matevz96 ::

oo7 je izjavil:

Čeprav ne maram Cersei ampak se mi je malo ampak čisto malo zasmilila in upam, da se bo maščevala tistim vernikom in nad njih spustila svojo najnovejšo pošast>:D

Hec pri njej je, da jim je ravno ona dala moč...

Matevz96 je izjavil:

oo7 je izjavil:

In se pošteno opekla...njen sine Tone pa samo joka. Če bi bil joefrey še vedno živ bi imeli že vsi glave nabite na kolih>:D

Kolikor mi je šel Joefrey na živce ga že pogrešam.

Zgodovina sprememb…

Smrekar1 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Molitev je zdaj že dosti krajša :)

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi se pa moral stalno pojavljati?

Če ti ni jasno zakaj bi se moral najbolj ključni lik v celi zgodbi vsaj malo ponavljati skozi vso zgodbo in ne biti le malo pomemben na začetku in je potem kako polovico manjkati dvomim, da si že kdaj prebral kakšno knjigico brez slikic.

Če do sedaj še nisi dojel da got ni klasična zgodba, kjer Robb pobije hudobce skupaj z Joffom potem bog ti pomagaj. Upam da te bo fejst bolelo ko se moja hipoteza uresnici. Je pa res da Bikan še kar vesla.

oo7 je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

oo7 je izjavil:

In se pošteno opekla...njen sine Tone pa samo joka. Če bi bil joefrey še vedno živ bi imeli že vsi glave nabite na kolih>:D

Kolikor mi je šel Joefrey na živce ga že pogrešam.

Joffa bi tako ali tako ubili, ce ne sivi vrani pa njegova garda kak Lancel ali Tyreli.

Zgodovina sprememb…

Prihajanodi: Joffa bi tako ali tako ubili, ce ne sivi vrani pa njegova garda kak Lancel ali Tyreli.

Če bi Joefrija ubili tisti, ki si jih naštel kdaj drugič in kje drugje potem Tyrion ne bi bil obsojen in bi bil tastar Lanister še vedno živ kar pomeni, da bi se vse skupaj odvijalo drugače >:D

Res je. Sivi vrani bi pa tako ali tako prišli na oblast. Težko jih bo pa pometat dol ker je Cersei samo lutka. Kevan Lanister je sedaj pomembna figura. Cersei pa je samo še smet.

Zgodovina sprememb…

Kraljeva vojska bi sive vrane pokončala v eni uri>:D saj niso drugea kot verski fanatiki oboroženi z palicami.

A niso bili vrabci...

anko je izjavil:

A niso bili vrabci...

Ja imaš prav vrabci so.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

[
Če do sedaj še nisi dojel da got ni klasična zgodba, kjer Robb pobije hudobce skupaj z Joffom potem bog ti pomagaj.

Kar seveda nima nobene zveze s tem, da je teorija, ki jo zagovarjaš stilistični ekvivalent hara-kirija s šopom špagetov (in brez pomočnika).

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Kraljeva vojska bi sive vrane pokončala v eni uri>:D saj niso drugea kot verski fanatiki oboroženi z palicami.

Kevan v knjigi tudi omeni to možnost, ampak v tistem hipu nima vojske za to. Omeni pa, da jo imajo Tyrelli. Glede na to, da vrabčki držijo tudi Magery se Visokovrabcu (? - High Sparrow) se znajo stvari hitro in precej enostransko zakomplicirati.

tudi če ima vojska ali je nima, se v knjigi jasno vidi da je zaradi vojne vse več beguncev skupaj z vrabci, ki so in prihajajo v Kingslanding. Saj Danny ima tudi brezmadežne pa so harpije vseeno povzročale nered.

Tema je o seriji, s knjigami pojdi smetit v za to namenjeno temo.

oo7 je izjavil:

Glej stvar s pozitivne strani, naslednje leto bo Zid bržkone izjemnega pomena skozi vso sezono :)

Game of Thrones Season 6: Targaryen Battle Banner Tease

Game of Thrones Season 6: Lannister Battle Banner Tease

Game of Thrones Season 6: Stark Battle Banner Tease

vostok_1 ::

Men priznam, da ne gre tolko za to, kdo je bolj pomemben za zgodbo...ampak Jon je...boring. Your usual, stereotypical, idealist, wannabe righteous male. Tak mlačen meh.

Še Jamie je bolj pester. Pompous smartass...check. Douchebag...check. Sister fucking...check. Cannot masturbate with right arm anymore...check. Realizes he could be less of a douche...check.

D3m ::

vostok_1 je izjavil:

Men priznam, da ne gre tolko za to, kdo je bolj pomemben za zgodbo...ampak Jon je...boring. Your usual, stereotypical, idealist, wannabe righteous male. Tak mlačen meh.

Še Jamie je bolj pester. Pompous smartass...check. Douchebag...check. Sister fucking...check. Cannot masturbate with right arm anymore...check. Realizes he could be less of a douche...check.

You like that shit don't ya. :)>:D
|HP EliteBook|R5 6650U|

vostok_1 ::

D3m je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

You like that shit don't ya. :)>:D

Yep, I'd fuck his sister without even blinking! ;)

@nny ::

Pižama pravi, da je GRRM čakal njega, in ne obratno. I knew it, I knew it! :D Mogoč clo Bedanec piše 6. knjigo.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Game of Thrones Season 6: Hall of Faces Tease (HBO)

««
89 / 213
»»