» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
85 / 213
»»

Gregor5816 ::

@lisaac: pozabil si še Gendry-ja. Po mojem je do sedaj že do Middle Earth priveslal.:D

oo7 ::

Tr0n je izjavil:

Mrtev je. To je to. Pozabite razne čudeže. :)

Mrtev je ampak ni nujno, da za vedno Beric Dondarrion je bil mrtev že 6x =)

@nny ::

Zdaj so knjige in serija tam-tam. Končno bodo bralci nehali spoilat!:P

Petyr 'Littlefinger' Baelish: You know what I learnt losing that duel? I learnt that I'll never win. Not that way. That's their game, their rules. I'm not going to fight them: I'm going to fuck them. That's what I know, that's what I am, and only by admitting what we are can we get what we want.
Ros: And what do you want?
Petyr 'Littlefinger' Baelish: Everything, my dear. Everything there is.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Sarkozy ::

sicer pa bodo začeli snemat 6.sezono, avgusta 2015
snemalno knjigo verjetno že imajo
torej bodo nekateri na tekočem >:D
Ils sont fous ces Slovenes!

PrihajaNodi ::

Gregor5816 je izjavil:

@lisaac: pozabil si še Gendry-ja. Po mojem je do sedaj že do Middle Earth priveslal.:D

Gendry kuje podkvico iz valirjskega jekla in neke druge primesi da bo pomagal Aryi. Hkrati se vrne še potička. To so potem trije liki ki bodo kot Dany, Mormont in Tyrion. Arya bo vodja, Gendry pa njen protector, potička pa kot nek priest.

Zgodovina sprememb…

martincek1 ::

Včasih si čisto normalno komentiral v tej temi. Te je Gendry s podkvico po glavi?

Vi se kar norca delajte ampak tako bo ko pridejo novi like. Kaj misliš da on res še vedno vesla?

otago je izjavil:

@Invictus
Cersei je priznala nespodobnost z bratrancem, ne z bratom Jamie-jem. Polresnica. Bratranec je ožje/širše sorodstvo?

Bratranec je 4. sorodstveni red in poroka je po trenutnem civilnem/cerkvenem pravu prepovedana. Torej sex z možnostjo dednih okvar na otrocih tudi. Verjetno je na Westerosu to hujša kršitev morale in zakonov, sploh če gre za kraljico, ki mora kralju zagotoviti čisto dedno linijo.

Smurf ::

@nny je izjavil:

otago je izjavil:

@Invictus
Cersei je priznala nespodobnost z bratrancem, ne z bratom Jamie-jem. Polresnica. Bratranec je ožje/širše sorodstvo?

Bratranec je 4. sorodstveni red in poroka je po trenutnem civilnem/cerkvenem pravu prepovedana. Torej sex z možnostjo dednih okvar na otrocih tudi. Verjetno je na Westerosu to hujša kršitev morale in zakonov, sploh če gre za kraljico, ki mora kralju zagotoviti čisto dedno linijo.

No v preteklosti niso bile poroke med sestricno/bratrancem cisto nic nenavadnega. Najbolj znani so recimo spanski Habsburzani.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Cveto ::

PrihajaNodi je izjavil:

Gregor5816 je izjavil:

Gendry kuje podkvico iz valirjskega jekla in neke druge primesi da bo pomagal Aryi. Hkrati se vrne še potička. To so potem trije liki ki bodo kot Dany, Mormont in Tyrion. Arya bo vodja, Gendry pa njen protector, potička pa kot nek priest.

Daj ne najedaj s tem spamanjem. Verjamem da so ti kakšni liki bolj všič oziroma vidiš v tem poosebljanje sebe, a v knjigah ni o tem BS nič, po parih objavah pa tudi zabavno ni več.

Ales ::

@nny je izjavil:

Bratranec je 4. sorodstveni red in poroka je po trenutnem civilnem/cerkvenem pravu prepovedana. Torej sex z možnostjo dednih okvar na otrocih tudi.
Ne vem, če mi kaj točnega vemo o civilnih ali kakih drugih zakonih v Westerosu. Lahko pa seveda iz Vrabčevega nastopanja sklepamo, da cerkvi seks z bratrancem ni ok.

Če pa govorimo o stanju v Sloveniji, pa se mi zdi, da prehitro vlečeš logično zaporedje med poroko in seksom in potomstvom. Nam in tudi nekaterim živalskim vrstam, seks ne služi samo za reprodukcijo, da o poroki ne govorim. Nadalje, del 23. člena ZZZDR: "Center za socialno delo sme, če so za to utemeljeni razlogi, dovoliti sklenitev zakonske zveze med otroci bratov in sester, med otroci polbratov in polsester..."

Ne zagovarjam ravno tega, ampak kar se mene tiče, live and let live.

mgermo ::

lisaac je izjavil:

če ni sarkazem, se priporočam za tel. številko tvojega dilerja (v igri je huda roba).. :D

Nekaj vprašanj me muči po koncu sezone 5...

- Ali je Jon res mrtev?

Trenutno je res mrtev.

- Ga bo Melissandra res obudila od mrtvih?

Da.

- Ali bodo Jonovo truplo zakurili, da ne bo postal WW?

WW ne postaneš tako, da zgolj umreš. In ne, ne bodo ga zakurili, ker bi mu tako izkazali preveliko čast.

- Kje sploh je Duh? Je mrtev? Če ne, kako to da ga ni prišel branit?

Ghost mu ni vedno za petami. Se zgolj priročno pojavi tu in tam. Zgleda, da je zgubo povabilo na ta sestanek.

- Je Stannis res mrtev?

Da.

: če je res umru, zakaj niso prikazali celotno sceno?

Niso rabili. TBH je bolje, da niso pokazali njegovo razmesarjeno glavo. Navsezadnje vse kar je storil, je naredil for the realm.

: kje se je Podrick zgubu v tisti sceni?

Podrick se pogosto zgubi. V tisto sceno niti ne bi pasal.

- Kje je bil Roose Bolton?

Nekje na konju.

- Toliko časa se je napeljevalo na velik spopad med Stanissem in Zimiščem, kje je bil ta boj?

Sej so pokazali z ptičje perspektive ta masakr. Čeprav toliko konjenice kot je imel Bolton, tudi če bi imel Stannis 4x večjo vojsko bi imo izgubil.

: Ej HBO, lahko povečate "budget" za spopade? :D

- Ali se bo ser Davos maščeval "rdeči čarovnici" za smrt Shireen?

Davos ne ve, kaj se je zgodilo. Če bo zvedel, bo poskusil.

- Theon in Sansa..a sta preživela skok?

Da.

- Ali je Myrcella umrla? ..Bo Jaime obrnil ladjo in se maščeval za morebitno njeno smrt?

Umrla je. A obrno bo ladjo in pokoril cel Dorne? On in katera vojska? Odšel bo domov.

- Kje je bil Tommen ko so Cersei sprejeli v graščino po "hoji sramote" ?

Verjetno se je igral z legicam in ni utegnil.

- Margarey in sir Loras, kaj se dogaja z njima v zaporu? Bosta sploh kdaj osvobojena?
: tukaj upam na Margareyin sprehod sramote ;)

Mal čmarita v zaporu. Margarey ne bo šla na ta sprehod cause repetition.

- Je Deany v smrtni nevarnosti med Dothrakimi?

Ne.

- Bodo Dothraki našli prstan ki ga je vrgla na tla?

Nepomembno. Prstan nima vpliva na njeno usodo.

- Drogon? Smrtno ranjen? .če ne..ali bo rešil Deany?

Ni smrtno ranjen. Ne bo rabil.

- Benjen Stark? ..je res mrtev?

Še hodi po svetu.

- Rickon in Oshoa ..kje sta?

Ker je to prejšnja sezona niti ne vem. Izgleda, da ni pomembno.

- Ayra, koliko časa bo slepa?

Dokler se ne nauči, kar se mora naučiti.

- In kje k*rca je Mezičnek? Kaj planira ta mali hudič?

World domination.

- A zdaj zares pridejo WW? Koga bodo najprej napadli? Zid?

Počasi, ja. Zid jim je prvi na poti.

..pomojem imate še vi dost svojih vprašanj :D

Kurzweil ::

Sem gledal še enkrat zadnje tri dele in v 8. in 9. delu v Stannisovem taboru večkrat omenijo, da je sneg tako visok, da niti do Winterfella ne morejo hodit, nato se ravno začne topiti led oz. sneg, tako da Sansa in Theon po mojem gladko preživita.

Myrcella bi sicer lahko preživela, če bi se Bronn vrnil do "najlepše" v Dorne da mu da antidote, ampak se po mojem to ne bo zgodilo, ker je že itak prepozno, poleg vsega pa bo to služilo, kot referenca za Cersei-no jezo v naslednji sezoni, ko bo, kakor kaže postala pošast in bo kar precej klanja na ta račun.

Po tem, ko je v seriji zgorela, Shireen, obesila njegova mama in verjetno umrl Stannis, je od vse dinastije Baratheon živ samo še pankrt Gendry, ki bi znal prevzeti večjo vlogo, če seveda po tistem "češkem" kadru, kjer ne izvemo če dejansko Stannis umre ali ne, slednji vendarle izdahne.

Kar se Daenerys tiče, mislim da ni nobenega dvoma, da bo preživela, mi pa te modre besede Tyriona dajo slutiti, da ji bo nekega dne res žal, da je šla v invazijo na Westeros. Drogon po mojem tudi preživi, tudi tu mislim, da ni dvoma.

Kar pa se dogajanja v Castle Black tiče pa ne bom komentiral, patetično je predvsem brati najstnice, kako si želijo da Jon Snow preživi, pa ni važno kdo ga oživi in v kakšno obliko. Je pa zanimiv timing prihoda Melisandre in odhoda Sama, ki mi je eden od bolj motečih karakterjev in bo še bolj moteč, ko se vrne še bolj pogumen. Olly ja pravtako eden od tečnih likov, ki bi si ga želel čimprej na grmadi, ampak bo tudi on še nekaj časa pil živce.

Proti koncu se je že malce poznalo, da bi HBO moral dati kaj več denarja za sam zaključek, ker so bojda preveč pokurili za 8. in 9. del. Kakorkoli Martin pravi, da bo pravčas napisal novo knjigo, kar pa mi gre malce na živce, da je naenkrat Martin prisiljen pisati hitreje, osebno mam raje, da traja delje in da je kvaliteta na vrhuncu.

Varys in Baelish pa bosta tako, do konca serije v igri in to kot do sedaj v back endu, Baelisha zna celo Sansa boksnat, Varys pa bo verjetno ob strani Tyriona do konca, pričakujem pa pri midgetu, da se bo na zanimiv način nekega dne srečal za Cersei in Jaime-jem.

Pričakujem pa kmalu padec Freyev in Boltonov in bolj vidno vlogo Greyjoyev in Tyrellov. Seveda se bo mineštra pošteno začela tudi med Lannisterji in Martelli.

PredatorX ::

Kurweil ma ne no... če še PrihajaNodi reče, da je nemogoče, da bi preživela potem je vse jasno (sarcasm).

Okapi ::

Invictus je izjavil:

V novi sezoni bo najbolj zanimivo kako bo Cersei pospravila ves vladni kabinet, ker je niso izvlekli iz zapora in ta "high sparrow" red. Tudi vprašanje kaj bo naredila s svojim sinom, kraljem.

Zna biti zadeva precej zanimiva in krvava >:D.
Vprašanje samo, koliko moči dejansko (še) ima. Ker tudi v resničnem življenju poznamo precej primerov, ko je kakšnemu diktatorju na hitro odklenkalo, ko ga je zapustila vojska/policija.

Okapi ::

Ales je izjavil:

Nadalje, del 23. člena ZZZDR: "Center za socialno delo sme, če so za to utemeljeni razlogi, dovoliti sklenitev zakonske zveze med otroci bratov in sester, med otroci polbratov in polsester..."

Ne zagovarjam ravno tega, ampak kar se mene tiče, live and let live.
Zakon je seveda bedast. Kakšni so "utemeljeni razlogi" - da se imata rada? Oziroma še bolj zanimivi, kateri niso? Že to, da se ne smeta poročiti brat in sestra je ostanek nekih srednjeveških in še starejših predsodkov.

greatdrakon ::

Karkoli se bo zgodilo sem preprican, da bo konec serije totalno krneki, da bo cim vecji sok za povprecnega gledalca ala ramsey bo postal kralj (bolj realno bi bil verjetno little finger, ker je tak vladar se najbolj realen da vlada).. Sej ok stekam, da ne marajo happy endingov, sam kaj delajo z pozitivnimi liki je pa ze povsem izven realnosti, po njegovem ce si dober lik si tud popolnoma naiven in politicni debil. Sploh zadnji del je kar nekaj, ko so se sli nekaj na silo ubijat like za wov efekt. Ps. stanis , ki naj bi bil en najboljsih strategov poslje vojsko na plano, brez izvidnice, kjer ga pokoljejo gladko, namesto da bi pehoto umaknil v gozd, kjer bi gladko iznicil moc konjenice...

Zgodovina sprememb…

Najraje bi videl, da je na koncu kralj Night king =) ker Starki so več ali manj vsi mrtvi Lanisterji si ne zaslužijo prestola razen Tyrion ampak on raje pije. Kalisi je nesposobna za prestol ostali si pa tudi ne zaslužijo prestola tako, da ja Night King FTW

greatdrakon je izjavil:

Karkoli se bo zgodilo sem preprican, da bo konec serije totalno krneki, da bo cim vecji sok za povprecnega gledalca ala ramsey bo postal kralj (bolj realno bi bil verjetno little finger, ker je tak vladar se najbolj realen da vlada).. Sej ok stekam, da ne marajo happy endingov, sam kaj delajo z pozitivnimi liki je pa ze povsem izven realnosti, po njegovem ce si dober lik si tud popolnoma naiven in politicni debil. Sploh zadnji del je kar nekaj, ko so se sli nekaj na silo ubijat like za wov efekt. Ps. stanis , ki naj bi bil en najboljsih strategov poslje vojsko na plano, brez izvidnice, kjer ga pokoljejo gladko, namesto da bi pehoto umaknil v gozd, kjer bi gladko iznicil moc konjenice...

Najboljše je če se takole prepričaš, kot si se ti, v tem primeru imaš dejansko res 99,9% možnosti, da te bo konec razočaral. Se pa tudi sam bojim samega konca, ker v nobenem primeru ne bo idealen, sploh če ti Martin sam pove, da bo konec bitter-sweet, bolj kot konca pa me je seveda strah konca takoe odlične franšize. Če bo kdo znal narediti konec, ki ne bo osladen in klišejski je to Martin.

Sicer pa ne vem kaj pričakuješ od serije, ki spada pod high fantasy in ki ji je prvoten namen prikaz skrajno pokvarjenega, hinavskega, zahrtnega sveta polnega intrig, incestov, hinaviščine, klanja in svinjarije, običajno v takšnem svetu dobrote-sirote ne živijo dolgo, čeprav se v GoT najde še kar nekaj dobrih ljudi, ki so živi, sicer pa je umrlo tudi kup pokvarjenih karakterjev, tako da tule mislim, da ga malce mimo pihaš, saj sedaj menda že vsak ve, da v GoT ni mirnega spanca za nikogar.

Glede na to, da omenjaš "wov" efekt, brez slednjega pač ne gre, živimo v dobi TV serij, ki so že skoraj primerljive z blockbusterji, trg je vedno bolj nasičen, navsezadnje pa je tudi narava del od Song of Ice and fire na tem grajena, kar je meni odlično, za vse ostalo pa imaš romane v trafiki za 2€ z mehko vezavo ;)

Kar se uber taktičarja Stannisa tiče pa se s tabo strinjam, čeprav ob vsem kar se mu je nagrmadilo v enem dnevu od hčerke, žene, do dezertacije vojske, se njegova zaletavost niti ne zdi tako nesmiselna. Bolj mi je smešno da je po bitki dejansko skoraj edini ostal živ, čeprav vemo, da bi njemu prvemu sneli glavo.

Mimogrede v 9. delu te sezone gre Daenerys na zmaja v beli obleki in popolnoma drugače obuta, kot v naslednjem kadru (in delu) ob Drogonu fehtari naj jo zategne nazaj, je oblečena v modro in povsem drugače obute.

oo7 je izjavil:

Najraje bi videl, da je na koncu kralj Night king =) ker Starki so več ali manj vsi mrtvi Lanisterji si ne zaslužijo prestola razen Tyrion ampak on raje pije. Kalisi je nesposobna za prestol ostali si pa tudi ne zaslužijo prestola tako, da ja Night King FTW

Pišeš neumnosti... mimogrede Starkov je še cel kup... Smešno, da še do danes nisi doujel, kdo je Peter Baelish in da je v igri poleg njega še precej več karakterjev, kot samo ti, ki jih omenjaš.

Cveto je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Gregor5816 je izjavil:

Daj ne najedaj s tem spamanjem. Verjamem da so ti kakšni liki bolj všič oziroma vidiš v tem poosebljanje sebe, a v knjigah ni o tem BS nič, po parih objavah pa tudi zabavno ni več.

Si pozorno pregledal ves splet in prebral vse knjige? Gandry je enako pomemben kot Jon Snow.

Halfdead987 ::

Jon ni dead. Le počiva od vodenja Night's watch. Ker ni hotel spati, so ga uspavali na svoj način in sedaj počiva. Ustal bo np, saj se bo zvedelo da ima v sebi posebno kri, ki vse zaceli.8-)

TLDR; Jon Snow je awesome in bo sedel na Iron Thronu.

Kurzweil je izjavil:

oo7 je izjavil:

Pišeš neumnosti... mimogrede Starkov je še cel kup... Smešno, da še do danes nisi doujel, kdo je Peter Baelish in da je v igri poleg njega še precej več karakterjev, kot samo ti, ki jih omenjaš.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

novpartis ::

oo7 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

oo7 je izjavil:

Follow or die

...and then follow anyways :D

Če pravi, da so Starki VSI več ali manj mrtvi, jaz jih na eno roko komaj da naštejem, nekdo ne šteje vredu ;) Ne vem koliko se bodo v bodoče še sploh držali knjih, ampak če se jih bodo vsaj malo, potem jih bo še več ;)
Sicer pa preden napišeš še kaj trapastega, za domačo nalogo malce pomisli, kaj za vraga bi lahko pomenil "Song of Ice and Fire" ;) Dejansko na netu obstaja lepa teorija o tem in do danes še nisem prebral bolj dodelane.

Da ne bom končal, kot Jon Snow, samo en manjši namig od avtorja Dothraki jezika, v tej knjigi so že omenjene nekatere stvari, ki splošno še niso znane v knjigah, če seveda malce uporabiš mozag in povežeš stvari v nek kontekst.

http://www.vanityfair.com/hollywood/201...
Stannis is dead.
Sansa and Theon are definitely alive.
Myrcella is a goner.
Meryn Trant is definitely dead.

Btw tista glava na mountainu. Od koga je? Glede na to da so mogli tapravo poslati v Dorne kot dokaz, da je mrtev.

Zgodovina sprememb…

PredatorX ::

Kurzweil je izjavil:

Če pravi, da so Starki VSI več ali manj mrtvi, jaz jih na eno roko komaj da naštejem, nekdo ne šteje vredu ;) Ne vem koliko se bodo v bodoče še sploh držali knjih, ampak če se jih bodo vsaj malo, potem jih bo še več ;)
Sicer pa preden napišeš še kaj trapastega, za domačo nalogo malce pomisli, kaj za vraga bi lahko pomenil "Song of Ice and Fire" ;) Dejansko na netu obstaja lepa teorija o tem in do danes še nisem prebral bolj dodelane.

Da ne bom končal, kot Jon Snow, samo en manjši namig od avtorja Dothraki jezika, v tej knjigi so že omenjene nekatere stvari, ki splošno še niso znane v knjigah, če seveda malce uporabiš mozag in povežeš stvari v nek kontekst.

Če pogledaš Lanisterje... Poglej kolk otrok so že pobil od lanisterjev.
Ata lanister je padel, 4je otroc... še Tomen pa Cercie pa... no Rob (+ punca), Ned, Cat - 3 Starki, okey 4.-je. Za Jona še nebom rekel nič, ker nisem prepričan, da bo ostal mrtev.

Kako to da niso govoril nč o Jon-u?!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PredatorX ()

Matevz96 ::

Halfdead987 je izjavil:

http://www.vanityfair.com/hollywood/201...
Stannis is dead.
Sansa and Theon are definitely alive.
Myrcella is a goner.
Meryn Trant is definitely dead.

Btw tista glava na mountainu. Od koga je? Glede na to da so mogli tapravo poslati v Dorne kot dokaz, da je mrtev.

Če me spomin ne vara je Cersei naročila glavo od Tyriona, ko so ji prinesli napačno jo je prevzel Qu(something), pač ta človek, ki je naredil tihega viteza.

Smurf ::

Tudi jaz sem mnenja, da se bosta Sansa in Jon se vrnila. Jon, ker je ena izmed kljucnih oseb nadaljevanke, Sansa, ker njen vrhunec se prihaja (podobno kot Arya, Bran, ...).

Zmajc ::

Lahko je čisto blefiranje ali pa tudi ne. Kit Harrington ki igra Jon Snow-a je v intervjuju za Enterntainment weekly povedal da sta ga producenta serije obvestila da je njegov lik mrtev in da ga naslednjo sezono ne bo med nastopajočimi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

SuperVeloce ::

ali pa recimo kdo je mama Jona Snowa, čudno da vas to ne zanima

Nas zanima, ampak kaj več, kot teorij trenutno ni, knjiga gor/dol
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Smurf je izjavil:

Tudi jaz sem mnenja, da se bosta Sansa in Jon se vrnila. Jon, ker je ena izmed kljucnih oseb nadaljevanke, Sansa, ker njen vrhunec se prihaja (podobno kot Arya, Bran, ...).

In seveda Gandry!

Shegevara ::

Kurzweil je izjavil:

nato se ravno začne topiti led oz. sneg, tako da Sansa in Theon po mojem gladko preživita.

Ti kar sanjaj

Ne vid se kaj baš veliko snega. Tudi direkt pod zidom ga ni nič kaj več.

Zgodovina sprememb…

lisaac ::

reakcije ob Jonovi smrti :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lisaac ()

Shegevara je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

nato se ravno začne topiti led oz. sneg, tako da Sansa in Theon po mojem gladko preživita.

Ti kar sanjaj

Ne vid se kaj baš veliko snega. Tudi direkt pod zidom ga ni nič kaj več.

Tule ga res ne zgleda preveč, čeprav nekaj ga je vseeno, dejansko pa ko sem pogedal še enkrat višino s koder skočita, sploh ne gre za takšno višino, da bi človek ummrl. Opozarjam še enkrat da v 8. in 9. delu Davos in Stannis mislim da 3x omenita, da je snega res preveč, zdej če so pri snemanju upoštevali pravo višino snega za preživetje ne vem, glede na to, da je recimo bila Daenerys različno oblečena, kot sem prej omenil. Je pa zanimivo da pri skoku ne pokaže nič in tudi skuši se ne njun padec, krulež ali karkoli, če je kdo tukaj za stavo, stavim 6. del knjige, ki bi naj izšel pred 6. sezono, da vsaj Sansa preživi če ne kar oba.

Pogled iz gradu s koder skočita Sansa in Theon

Pogled iz gradu s koder skočita Sansa in Theon

Če je moister Aemon vedel za R+L=J, zakaj ni enkrat Jona potegnil na stran in rekel:" Posluš', tvoja mama in oče..."? S krokarsko hitro pošto je nedvomno spadal med bolje obveščene ljudi v Westerosu; možno, da sta bila v stiku z Rhaegarjem. In prav on je bil tisti, ki je z zadnjim žetonom poskrbel, da je bil Jon izvoljen za poveljnika. Jonu bi to ogromno pomenilo, vendar bi bil s prisego še vedno vezan na NW. Saj smo videli, kako resno je Jon vzel svojo zavezanost NW. Ubil tistega črnega brata, dezertiral, zavrnil Ygritte, zavrnil Staneta, zavrnil legitimacijo v Starka, zavrnil Melisandre...in na koncu ga lastni ljudje štihnejo. Bemu svet!>:D

Kot sem napisal zgoraj. Sansa in Theon sta živa.

@nny, sej dejansko ga je cuknil h sebi in nagovoril, dejansko je edinemu povedal tudi kdo je, ker menda tista ganeracija na NW tako ne ve več kdo je pa čeprav ima isto ime. Sicer pa kot si že povedal, na roko mu je šel večkrat, povedal pa mu verjetno ni še nihče, ker bi bilo preveč zanj, tudi zaradi same varnosti. Ta je še edini, ki bi to lahko vedel s strani T, is strani S je to Benjen, ostali pa so premladi verjetno, seveda je tu potem še Varys, Baelish, je pa to iz časa Baratheonov, ampak tudi od njih ni nobenega več, kot kaže. So pa vsi dogodki in vse osebe v vsem dogajanju, kar se tega tiče, preveč povezani. Bomo videli...

lisaac ::

Men je pa prou všeč (res da ne poznam zgodbe knjige) da gre serija tako surovo do vseh, še posebej do priljubljenih karakterjev. Tiste happy ending scene ala televisa presenta/hollywood mi gredo že na pošteno na živce ker je vse predvideno. Good job skratka...kar tako naprej.

Happy ending sprejmem edino v primeru masaže :D

Halfdead987 je izjavil:

Kot sem napisal zgoraj. Sansa in Theon sta živa.

Kriplja ja.

PrihajaNodi je izjavil:

Kriplja ja.

Mogoče bo Shireenina žrtev poskrbela tudi za to, da bosta padla na tla nepoškodovana.:8)

@nny je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kriplja ja.

Mogoče bo Shireenina žrtev poskrbela tudi za to, da bosta padla na tla nepoškodovana.:8)

To bo tudi zanimivo videt, koga si je tokrat zacahnala, mogoče najbolje da Onion Knighta, da ji ne sname betico zaradi Shireen, mogoče je dejansko padla v loop.

avani ::

Ampak kaj pa lahko Sansa in Theon zdaj naredita? Zdaj imata zelo malo časa, preden se bo začel search party... Pri toliko vojakih bodo lahko kar dobro prečesali sever in takrat se bosta morala braniti.

1. Lahko se srečajo z Briene, ki ju spravi na konja in odpelje na jug.

2. Lahko gresta sama na jug, a ju bodo zelo verjetno ulovili

3. Lahko ju reši/ugrabi kak ostanek stanisove armade.

4. Lahko se pa odpravita na sever na grad. Vendar kdo jih bo tam sprejel? Zdaj ko ni več Johnnija/Aemona/Samwela, saj ne bodo vedeli kaj z njima početi. Verjetno ju bodo le ekspresno vrnili v Winterfell

5. Lahko se pustita ujeti in fentata Boltone (unlikely)

6. Lahko se od nekod priteleportira Mezinček na zid, združi severne armade, Reši Sansa in popapa Boltone.

7. Lahko se skrijeta tja,kjer ju ne bo nihče iskal - v grobnice pod Winterfellom. Ponoči prideta ven in vsakič komu prerežeta vrat. V grobnici bosta mogoče našla kaj zanimivega...nekaj že mora biti, da je o njih toliko prizorov.

Gregor P ::

Kurzweil je izjavil:

@nny je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kriplja ja.

To bo tudi zanimivo videt, koga si je tokrat zacahnala, mogoče najbolje da Onion Knighta, da ji ne sname betico zaradi Shireen, mogoče je dejansko padla v loop.

Kaj pa če Theon ublaži Sansin padec (in pri tem seveda umre)?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Dami ::

O damn no, umiram od smeha
For the watch!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Gregor P je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

@nny je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kriplja ja.

Kaj pa če Theon ublaži Sansin padec (in pri tem seveda umre)?

Povsem mogoče, dejansko sem tudi jaz gledal, kako ju rotira v zraku ko padata. Pratako sem dobil podoben občutek ko Sanso tako lepo prime za rokco, pa še oddolžil bi se za vse zdrahe, ki jih je zganjal nad Winterfellom.

Gladi ::

Sarkozy ::

"Na koncu jezika bralcev Plesa z zmaji že odkar je knjiga izšla pred štirimi leti in gledalcev zaključka 5. sezone je, kaj pa Jon Sneg. Če je verjeti govoricam naj bi Daenerys, Tyrion in Jon Sneg predstavljali trojico, ki preživi do konca, to naj bi avtor George R. R. Martin tudi zaupal avtorjema serije Davidu Benioffu in D. B. Weissu. Zadnja štiri leta glede tega kroži cel kup teorij, a lahko smo prepričani, da jih bo do naslednje pomladi še bistveno več."

kaj pa Jon Sneg?

What about Jon Snow?

Ils sont fous ces Slovenes!

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

Really George, really!?

Postalo je tok nepredvidljivo, da je že predvidljivo. Come on, a res treba pobijat ta dobre in pustit ta zle. Couldn't you just for once...

Sicer IMO Jon ni mrtev. Stane...that suck. Taka interesantna side story.

Vsakič ko gledam GoT epizodo,i'd like to punch someone in the face.
««
85 / 213
»»