» »

Samsung Ace ali HTC Legend?

Samsung Ace ali HTC Legend?

rokherman2 ::

Zdravo!
Rad bi si kupil enega izmed teh dveh telefonov, pa me zanima, kakšno je vaše mnenje, katerega se bolj splača. Ali pa priporočate še kakšen drug telefon tega cenovnega razreda?
Hvala za odgovore.
lp

moxon ::

LuGi ::

Ace seveda nimas kaj studirati

jazbec ::

^^
this

kaj pa še kak drug pametn telefon tega cenovnega razreda?

aljo558 ::

hja HTC ima več RAM-a, boljšo kamero, Amoled zaslon....Samsung pa hitrejši internet, boljši procesor, večji zaslon...

djordjevic ::

Zdajle ga sicer težko dobiš, tisti, ki smo jih kupili, pa smo dobili update na 2.2, kar pomeni, da ima Legend efektivno froyota.
No grave is deep enough to keep us in chains.

OldSkul ::

Ace je boljši. Ne samo da je najnovejša roba, ima tud hitrejši procesor, 2.3 je že na vidiku (neka leaked verzija je že zunaj), zaslon je večji itd.

sara123 ::

rabim pomoč za ace:
1-ko hočem nastavit mp3 za zvonenje mi napiše 'vrsta datoteke ni podprta' in je niti ne predvaja, zakaj?
2-pdf, word datoteke tudi ne odpre piše 'tega dejanja ne more izvesti nobena aplikacija'
3-kje hudiča pogledam koliko baterije mi je še ostalo, vse drugo v zvezi z baterijo sem našla samo tega ne

p.s. nek sm zasledila da naj bi blo konc maja ofišl 2.3 upgrade

kmetek ::

3. switch pro, battery life in še in še....

kmetek je izjavil:

3. switch pro, battery life in še in še....

a brez teh widgetov pa to kr ni možno al kaj?

ok prvo točko sm že rešla
rabm še pomoč za:
1-pdf, word datoteke ne odpre, piše 'tega dejanja ne more izvesti nobena aplikacija'
2-kje hudiča pogledam koliko baterije mi je še ostalo, vse drugo v zvezi z baterijo sem našla samo tega ne

kmetek ::

t-slav ::

1. Za office pa pdf maš pa že na telefon naložen ThinkFree office, sam ga morš aktivirat,
2. za stanje baterije si dej pa iz marketa gor app, ker druge variante tut js nism našu. Js zaenkrat uporabljam Quick Battery obstaja pa še ful drugih...

LPT

gregyk ::

sara123 je izjavil:

ok prvo točko sm že rešla
rabm še pomoč za:
1-pdf, word datoteke ne odpre, piše 'tega dejanja ne more izvesti nobena aplikacija'
2-kje hudiča pogledam koliko baterije mi je še ostalo, vse drugo v zvezi z baterijo sem našla samo tega ne

2- Nastavitve/Vizitka telefona/Stanje in potem ti piše pod "Stanje baterije" koliko procentov je le-ta polna.

gregyk je izjavil:

2- Nastavitve/Vizitka telefona/Stanje in potem ti piše pod "Stanje baterije" koliko procentov je le-ta polna.

nobenih procentov ni, piše samo ali se polni ali ne
pri porabi baterije pa piše samo KAJ jo porablja, ne koliko jo je še ostalo

t-slav -kako pa aktiviraš t.f.office, ko sm ga odprla mi ni nč v zvezi s tem pisalo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sara123 ()

samo kar se tiče cene je ace vendarle dražji, vsaj kukr gleam kak po bolhi ponujajo...pa še tale touchwiz se mi ne dopade...

mihec87 ::

Ko sem prvič zagnal think office me je vprašalo če se strinjam z pogoji uporabe nato pa napisalo da je zadevo potrebno aktivirati ter spodaj gumb activate.

t-slav ::

Če tole ne dela je pa sigurn kakšn app za to. Vsaj za pregledovanje, če že ne za urejanje.

koro13 ::

HTC Legend nima updata 2.3 in ga verjetno ne bo, zato bolje da kupite Samsung Aca, še novejši je, boljši procesor, samsung navlake pa se tudi lahko znebite ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siri troši baterijo (iPhone SE)

Oddelek: Mobilne tehnologije
141490 (909) MrStein
»

Koliko se vam sprazne telefon čez noč?

Oddelek: Mobilne tehnologije
456544 (5142) DMouse
»