Forum » Kaj kupiti » Twintech GTS450 vprašanje
Twintech GTS450 vprašanje
DMX ::
Nagledal sem si to grafično ---> http://www.chiptrade.si/izdelek_Twintec...
katero mi prodajalec da za 110€. A je to dobra cena, glede na to, da prvič slišim za to firmo Twintech. A je med to in ostalimi bolj "znanimi" karticami (Asus, Gigabyte, Gainward) velika razlika v kvaliteti???
hvala
katero mi prodajalec da za 110€. A je to dobra cena, glede na to, da prvič slišim za to firmo Twintech. A je med to in ostalimi bolj "znanimi" karticami (Asus, Gigabyte, Gainward) velika razlika v kvaliteti???
hvala
- spremenilo: DMX ()
BALAST ::
Nisem še videl pri nas te znamke. Tudi v Avstriji jo zgleda še niso.
Lahko da je ta znamka bolj za azijski trg, kar pa ne prinaša nič dobrega. Zdaj če iščeš podobno zmogljivost ima tudi Ati HD 5770 za enak denar.
Lahko da je ta znamka bolj za azijski trg, kar pa ne prinaša nič dobrega. Zdaj če iščeš podobno zmogljivost ima tudi Ati HD 5770 za enak denar.
ATI mi več ne pride v poštev, saj se že 2 dni zabavam z namestitvijo ATI Catalysta, katerega mi nikakor ne uspe naložit (ASUS A8N Sli Premiums HELP. Sem pa imel predtem XFX 7600GT, katero sem zamenjal za ATI HD4850, na novo naložil WIN, saj mi je štekal TV Tuner, kateri ni delal pa če sem se postavil na glavo, zato bi rad sedaj ponovno vzel NVIDIA grafično in tale mi je trenutno edina na razpolago takoj.
BALAST ::
Potem jo pa vzami, imaš pa 7dni pravice do zamenjave in najmanj 1 leto garancije.
Poročaj prosim, kakšne so frekvence jedra, spomina, ter če se med igrami ventilator kaj pretirano oglaša.
Poročaj prosim, kakšne so frekvence jedra, spomina, ter če se med igrami ventilator kaj pretirano oglaša.
Sem si naročil Gainward GTS450 za isti denar, saj mi ta Twintec deluje kot nekaj čuki-muki firma (pa čeprav vem, da vse čipe dela NVidia)...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | potrebujem nov disk in grafičnoOddelek: Kaj kupiti | 1779 (1342) | HyperGL |
» | ASUS A8N Sli Premiums HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 666 (598) | DMX |
» | Zamenjava grafične kartice na obstoječem sistemu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5055 (4203) | bluefish |
» | Nvidia GTS 450, srednjecenovna Fermi grafična karticaOddelek: Strojna oprema | 2057 (1428) | IgorM |