Forum » Programiranje » Java - Exportat jar z neprivzeto pisavo
Java - Exportat jar z neprivzeto pisavo
Serial ::
Zdravo delam apliakacijo v javi in imam nekaj problemov glede pisave (font).
Ko hočem exportat zadevo kot jar in jo probat zagnat na pcju kjer ni fonta zadeva ne deluje.
Imel sem podobne težave z exportanjem sounda in slik vendar mi je uspelo. Pri pisavi pa se je zalomilo.
Trenutno izgleda moja koda tako:
Vem/baje da moram uporabit to:
Vendar v drugačnem primeru ker v mojem primeru ne deluje.
Hvala za pomoč, Lp
Ko hočem exportat zadevo kot jar in jo probat zagnat na pcju kjer ni fonta zadeva ne deluje.
Imel sem podobne težave z exportanjem sounda in slik vendar mi je uspelo. Pri pisavi pa se je zalomilo.
Trenutno izgleda moja koda tako:
File Fonts = new File("Chicken Butt.ttf"); FileInputStream in = null; try { in = new FileInputStream(Fonts); } catch (FileNotFoundException e1) { e1.printStackTrace(); } Font dynamicFont = null; try { dynamicFont = Font.createFont(Font.TRUETYPE_FONT, in); } catch (FontFormatException e) { e.printStackTrace(); } catch (IOException e) { e.printStackTrace(); } Font dynamicFont42Pt = dynamicFont.deriveFont(42f); jLabel1.setFont(dynamicFont42Pt);
Vem/baje da moram uporabit to:
dynamicFont = Font.createFont(Font.TRUETYPE_FONT, in);
Vendar v drugačnem primeru ker v mojem primeru ne deluje.
Hvala za pomoč, Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [java]problem z ThrowsOddelek: Programiranje | 1602 (1131) | killa bee |
» | [Android] ThreadOddelek: Programiranje | 1195 (972) | Spura |
» | [Android] Nov tip shranjevanja slikeOddelek: Programiranje | 2187 (1311) | urosz |
» | Java in pošiljanje elektronske pošte!!Oddelek: Programiranje | 1356 (1257) | janez_janez |
» | Kako pošiljanje datotek v JAVI.Oddelek: Programiranje | 1837 (1708) | kopernik |