» »

BranchCache - je možno "ročno" kontrolirati?

BranchCache - je možno "ročno" kontrolirati?

Jst ::

Branchcache:

Kaj je to?

Kaj je to?

Sedaj je pa situacija takšna. Jaz bi rad sprogramiral kliente, da obidejo Default deployment in si sharajo podatke on demand, kadar se jih potrebuje.

Stvar je v tem, da je 8 pisarn, soba z serverji. V vsaki sobi je od 4 do 6 računalnikov oziroma večinoma prenosnikov. Branchcache se mi zdi idealna stvar za poslat vsem klientom kakšne komande, brez da bi s tem obremenjeval glavno mrežo. The Application je butasto napisana in za rewrite bi šlo preveč časa. Če bi pa lahko ta feature uporabljal kadar klient posodobi pač neko vrednost, se ne bi serverji vsi spravili VSEM računalnikom pošiljati novih podatkov, ampak samo refresh tiste tabele.

Če bi bila Aplikacija dobro oz. pravilno napisana, tega hacka ne bi rabil študirati.

Ima kdo izkušnje z tem? Kolikor vem, stvar ni odprta za programerje, zato tudi ni dokumentacije. Posledično ta tema.

Če se je kdo že kdaj igral s tem, bi prosil, da si vzame čas za par vrstic in me mogoče napoti v pravo smer.

Hvala.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::

Vse kar sem do sedaj probal, je reyultiralo v sesutju večih servisov (BranchCache, Background Intelligent Transfter, potem ko je pa RPC so pa padale domine in -->) in nekaj blue screenov.

Dvomim, da mi bo uspelo.

Sicer pa, čeprav naj bi bil Branchcache aktiven, na mrežni ni izmenjave podatkov med klienti v scenariju, ki je podrobno opisan na technet strani, zakaj je Branchcache sploh koristen... :/
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Subversion]Subversion Version Control Vprasanje

Oddelek: Programska oprema
183371 (3183) KernelPanic
»

Hiter FTP strežni

Oddelek: Omrežja in internet
455807 (4874) Jin
»

Source version control za domačo uporabo?

Oddelek: Programiranje
356977 (6048) MrBrdo
»

Dostop do LotusNotes (Domino server) s Thunderbird? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5312015 (11553) Invictus
»

Subversion (SVN) - kaj priporočate?

Oddelek: Programiranje
414129 (2743) imagodei

Več podobnih tem