Forum » Pomoč in nasveti » Zagon računalnika
Zagon računalnika
X-Men ::
Lp, rabim nasvet. Ko priklopim računalnik v električno omrežje in pritisnem gumb za vklop moram vedno čakati, da se računalnik zažene in stusti "prvi beep". Sem posodobil BIOS vendar je isto. Hvala za nasvete.
Bom še enkrat zagnal računalnik in sporočim če gori ali ne. Lučka gori in tudi slišim delovanje računalnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: X-Men ()
Duhec ::
Je to isti komp s katerim tole pišeš ?
Preveri s.m.a.r.t. podatke diska, recimo s CrystalDiskInfo in prilepi sliko s.m.a.r.t. podatkov.
Preveri s.m.a.r.t. podatke diska, recimo s CrystalDiskInfo in prilepi sliko s.m.a.r.t. podatkov.
Isti komp ja. Imam pa ga od lani. Že odkar ga imam moram vedno čakati. To čakanje traja do 10 sekund.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: X-Men ()
Imaš ssd disk ?
p.s.
Prej mi ni prikazalo slike s.m.a..r.t ... zato vprašanje glede ssdja.
p.s.
Prej mi ni prikazalo slike s.m.a..r.t ... zato vprašanje glede ssdja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
"Da se računalnik zažene in spusti prvi pisk" jaz razumem kot začetek nalaganja OS-a iz trdega diska, ki ga sproži bios plate po pisku, da je z njo vse ok. In 10 sek. do začetka nalaganje je ok, ker rabi disk nekaj časa zase, da se zavrti na nazivne obrate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater disk diagnostic software?Oddelek: Pomoč in nasveti | 892 (722) | Duhec |
» | Opozorilo DiskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1031) | Duhec |
» | Boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 661 (618) | Berni_01 |
» | napaka diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (902) | Enron x86 |
» | nitro, hitrejše, še hitrejšejšeOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (915) | --Switch-- |