Forum » Programska oprema » kako pridobiti podatke iz formatiranega USB kljčua?
kako pridobiti podatke iz formatiranega USB kljčua?
HyperGL ::
Torej imel sem nekaj posnetkov iz digitalne tv na ključku (fat 32) in sem na žalost sredi noči (sedenje za knjigami pač naredi svoje...) sformatiral ključek na NTFS in gor naložil neke zadeve za šolo. Sprašujem se, če je možno kako pridobiti podatke nazaj ali pač ne?
Posnetki niso življenjskega pomena vendar vseeno bi jih rad nekako pridobil nazaj ker so del študijskega gradiva in kolikor vem, sem bil edini na šoli, ki si jih je snemal iz TV...
V kolikor poznate kakšen res dober program oziroma postopek kako pridobiti posnetke nazaj, se razpišite! :)
Hvala in LP
Posnetki niso življenjskega pomena vendar vseeno bi jih rad nekako pridobil nazaj ker so del študijskega gradiva in kolikor vem, sem bil edini na šoli, ki si jih je snemal iz TV...
V kolikor poznate kakšen res dober program oziroma postopek kako pridobiti posnetke nazaj, se razpišite! :)
Hvala in LP
5er--> ::
PTK je v redu. (žal linux only - Matthai-jeva navodila)
Mogoče še kak GetDataBack (win), Recuva (win - free), TestDisk (win, linux, free)... bo še kdo kaj priporočil.
Mogoče še kak GetDataBack (win), Recuva (win - free), TestDisk (win, linux, free)... bo še kdo kaj priporočil.
slitkx ::
Ok, zadeva je taka.
USB sem moral formatirati, ker se ni dalo dostopati do njega. Z Recuvo ter TestDisk sem podatke (slike in filme) obnovil, vendar zgolj to.
Veste za kak program, ki zanesljivo obnovi vsebino skupaj z datotečno strukturo?
Na USB ključju je cca 10.000 slik in videoposnetkov...
USB sem moral formatirati, ker se ni dalo dostopati do njega. Z Recuvo ter TestDisk sem podatke (slike in filme) obnovil, vendar zgolj to.
Veste za kak program, ki zanesljivo obnovi vsebino skupaj z datotečno strukturo?
Na USB ključju je cca 10.000 slik in videoposnetkov...
Edit: Ni šlo za TestDisk, temveč PhotoRec. Uporabil sem tudi GetDataBack for NTFS, pa ni našlo nobene uporabne vsebine.
Zaenkrat za silo sprejemljiva Vibosoft Data Recovery Wizard in EaseUS Data Recovery Wizard.
Nisem pa še naletel na kakega, ki bi bil sposoben obnoviti drevesno strukturo.
Help needed.
Nisem pa še naletel na kakega, ki bi bil sposoben obnoviti drevesno strukturo.
Help needed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obnovitev zbrisanih datotek za XPOddelek: Programska oprema | 1656 (1435) | hmm23 |
» | Kateri program za dobiti nazaj podatke iz izbrisane particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1108) | opeter |
» | [Zunanji disk WD] Reševanje podatkov z nedodeljenega prostoraOddelek: Pomoč in nasveti | 2466 (2315) | M1_Abrams |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6944 (6401) | T_F_7 |
» | recovery particije NUJO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1285) | tec |