Forum » Programiranje » [C#] PictureBox vsebina izgine, dokler okna ne potegnem čez rob ekrana
[C#] PictureBox vsebina izgine, dokler okna ne potegnem čez rob ekrana
c0dehunter ::
Zdravo, imam težavo pri PictureBoxu, v katerem imam izrisane točke, saj so le-te skrite, dokler ne potegnem okna do roba zaslona, nakar se stvar Invalidata in se točke končno izrišejo. Imam v sami kodi picturebox.Invalidate(), ampak ne pomaga. Tudi Refresh() ne pomaga :)
Vem da sem enkrat imel podobno težavo, pa sem rešil, ampak sem žal pozabil kako..
private void pictureBox_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e) { tocka t = new tocka(e.X , e.Y); seznam_tock.Add(t); boxTocke.Invalidate(); } private void pictureBox_Paint(object sender, PaintEventArgs e) { foreach(tocka t in seznam_tock) { SolidBrush flumaster = new SolidBrush(Color.DarkMagenta); izris.FillEllipse(flumaster, (float)t.getX(), (float)t.getY(), 4, 4); } }
Vem da sem enkrat imel podobno težavo, pa sem rešil, ampak sem žal pozabil kako..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
- spremenilo: c0dehunter ()
c0dehunter ::
Našel sem napako - Invalidatat bi moral celotno okno, ne samo picturebox.
I do not agree with what you have to say,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] ukaz radirkaOddelek: Programiranje | 1113 (906) | japol |
» | [c#] picturebox, slika na slikoOddelek: Programiranje | 1085 (895) | japol |
» | [c#] Risanje z miškoOddelek: Programiranje | 1429 (1110) | japol |
» | [c#]4 v vrsto - padanje krogovOddelek: Programiranje | 1989 (1821) | VASkO |
» | [c#] enostavna Igrca -> poraba procesorja 95%Oddelek: Programiranje | 2157 (1521) | elKaktus |