Forum » Programiranje » VB6 Sleep
VB6 Sleep
marco ::
Ojla
Spodnji primer deluje OK.
Problem pa je v tem, da v času Sleep računalnik nič ne dela. Rad bi da dela še kaj drugega.
Razmišljam, če bi šlo z uporabo Timerja.
Pa ne vem kaj, kam, kako kaj napisati, da bise izvajal spodnji primer, vmes pa še karkoli drugega.
Ker sem začetnik v programiranju in še bolj zabit, mi nič ne kapne kaj in kako.
Prosim, če mi kdo pokaže s kakšnim primerom, kako se to naredi, hvala.
LP,marko
Spodnji primer deluje OK.
Problem pa je v tem, da v času Sleep računalnik nič ne dela. Rad bi da dela še kaj drugega.
Razmišljam, če bi šlo z uporabo Timerja.
Pa ne vem kaj, kam, kako kaj napisati, da bise izvajal spodnji primer, vmes pa še karkoli drugega.
Ker sem začetnik v programiranju in še bolj zabit, mi nič ne kapne kaj in kako.
Prosim, če mi kdo pokaže s kakšnim primerom, kako se to naredi, hvala.
LP,marko
Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long) Text11.Text = 1 DoEvents Sleep 3000 Text11.Text = 2 DoEvents Sleep 3000 Text11.Text = 3 DoEvents Sleep 3000 Text11.Text = 4 DoEvents Sleep 3000 Text11.Text = 0 DoEvents Sleep 3000
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lpt light showOddelek: Programiranje | 771 (716) | Looooooka |
» | [VB.NET] Izpisovanje v TextBox in prekinitveOddelek: Programiranje | 1256 (949) | darkolord |
» | [VB6] Program Odštevalnik - verjetno preprosta rešitev ampak jest je ne najdem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5296 (4770) | Nerdor |
» | VB6 - brisanje datotek - pomočOddelek: Programiranje | 1186 (1058) | darkolord |
» | VB6 - ne zaključi proces programa - pomoč !!!Oddelek: Programiranje | 1403 (1244) | Mavrik |