Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik HP 625
Prenosnik HP 625
Gates ::
Lp, kupujem prenosnik, ki bi ga uporabljal pri študiju. Sem študent Računalništva in informacijskih tehnologij in me zanima, kaj menite o tem prenosniku: http://www.mimovrste.com/artikel/275033...
Kupujem prenosnik nekje do cene 480 €. Hvala za nasvete.
Kupujem prenosnik nekje do cene 480 €. Hvala za nasvete.
Jankolovski ::
Eh malo rama ni problem ker maš še eno režo prosto in si lahko naknadno daš noter še en 2 gb ram! Edino kar je da si pogledaš na youtube kako odpreš ta laptop k je majčkeno zakomplicirano ampak ne tok da se ne bi dalo!
Mam isto ohišje samo malo večje 17" in je super!
Mam isto ohišje samo malo večje 17" in je super!
Bias ::
Jaz imam HP 625 z razliko, da pri meni je AMD Turion II P540 dual-core, 2.40GHz, 4gb, 500gb disk, 7000 al kok že obratov pa gor W7 64bitne
vse deluje ok za moje potrebe (multimedija,net,občasna amaterska obdelava fotk in igrca iz leta 2000pa še mal haha)
edini minus mi je resolucija k bi bila lahko boljša, je pa fajn k je ekran mat in ne svetleč.
vse deluje ok za moje potrebe (multimedija,net,občasna amaterska obdelava fotk in igrca iz leta 2000pa še mal haha)
edini minus mi je resolucija k bi bila lahko boljša, je pa fajn k je ekran mat in ne svetleč.
_D_u_H_e_C_ ::
Zdravo. Sestra ima priložnost kupit računalnik od kolegice.... gre se za hp625...http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...
Ker sem sam osebno proti HP-jem... mi lahko prosim svetujete kolko je dober in kolko se ga splača kupit? Kolko je primerna cena za tegale? Se splača drugače kupit kaj novega? tam do 500-600€?
Vsak nasvet je dobrodošel.
Lp
Ker sem sam osebno proti HP-jem... mi lahko prosim svetujete kolko je dober in kolko se ga splača kupit? Kolko je primerna cena za tegale? Se splača drugače kupit kaj novega? tam do 500-600€?
Vsak nasvet je dobrodošel.
Lp
_D_u_H_e_C_ ::
Pozdravljeni, zopet jaz.. Torej, sestra se je takrat odločila za nakup omenjenega rač.. Sedaj so se pa pojavili prvi resni problemi..
In sicer: včasih tudi, če na njem nič ne počnemo, kar sam od sebe "zmrzne" potem moraš pa imeti veliko srečo, da ga spravi nazaj v pogon
Namreč ob pritisku na stikalo zasveti samo lučka stikala in pa za trenutek se sliši, da bi se rad zagnal disk oz ventilator, 2x zaškrta in to je to... Nič se ne pokaže na ekranu niti nič druga se ne zgodi.. Po xxx poizkusih se ga nekako le da spraviti do delovanja.. Ali mogoče kdo ve, kaj bi bilo krivo?
Sam sumim matično oz nekaj v zvezi z napajanjem?? Prosim vas, da mi kdo bolj od izkušenih pomaga..
Hvala in lep pozdrav,
Sandi
Torej ni nikogar, ki bi znal pomagat??
In sicer: včasih tudi, če na njem nič ne počnemo, kar sam od sebe "zmrzne" potem moraš pa imeti veliko srečo, da ga spravi nazaj v pogon
Namreč ob pritisku na stikalo zasveti samo lučka stikala in pa za trenutek se sliši, da bi se rad zagnal disk oz ventilator, 2x zaškrta in to je to... Nič se ne pokaže na ekranu niti nič druga se ne zgodi.. Po xxx poizkusih se ga nekako le da spraviti do delovanja.. Ali mogoče kdo ve, kaj bi bilo krivo?
Sam sumim matično oz nekaj v zvezi z napajanjem?? Prosim vas, da mi kdo bolj od izkušenih pomaga..
Hvala in lep pozdrav,
Sandi
Torej ni nikogar, ki bi znal pomagat??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _D_u_H_e_C_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1584 (882) | Riff |
» | Ali lahko dobim kaj boljšega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (725) | _koki_ |
» | Laptop za 300€Oddelek: Kaj kupiti | 3367 (2796) | vito5 |
» | Prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5336 (4794) | boogie_xlr |
» | prenosnik AMD ali IntelOddelek: Kaj kupiti | 3430 (3192) | mtosev |