Forum » Izdelava spletišč » Magento napaka... Prosim za pomoč
Magento napaka... Prosim za pomoč
Th88 ::
Pozdravljeni...
Sam se nikoli nisem učil PHP jeziku, vendar sem vseeno šel sam postavit spletno trgovino na podlagi Magenta. Skozi vso prilagajanje sem sicer jezik spoznal ampak težje stvari so še vedno preveč komplicirane zame. Potrebujem nekoga, ki bi mi pomagal ponovno vzpostavit trgovino, saj sedaj že nekaj dni ne deluje..
Pred nekaj dnevi sem opazil, da sem s svojo spletno trgovino prekoračil limit na disku gostovanja. Presegel sem ga za nekaj več kot 250 MB. Predvidevam, da me zaradi tega Magento ni spustil v Administratorsko ploščo. Takrat sem premalo razmišljal in prehitro nekaj naredil. Poiskal sem mapo s slikami izdelkov in jo prestavil s strežnika na svoj lokalni disk. Predstavljal sem si, da bo to samo zbrisalo slike pri izdelkih, vendar se je sesula celotna stran... Kadarkoli se želim povezati na trgovino ali administratorsko ploščo mi javi napako:
Abstract.php pa zgleda takole. Nikoli nisem spreminjal ničesar v tej datoteki.
Včeraj sem pisal lastniku strežnika, ki mi je omogočil nekaj dodatnega prostora na disku. Tako sem vse slike naložil nazaj na strežnik, kot je bilo prej. Napaka vseeno ni izginila, kar mi daje vedeti, da sem nekaj totalno zmrdal...
Prosim za pomoč... Skoraj prepričan sem, da dela ni veliko. Za pomoč pa sem pripravljen tudi nekaj plačati...
Hvala za vse odgovore...
Timi
Sam se nikoli nisem učil PHP jeziku, vendar sem vseeno šel sam postavit spletno trgovino na podlagi Magenta. Skozi vso prilagajanje sem sicer jezik spoznal ampak težje stvari so še vedno preveč komplicirane zame. Potrebujem nekoga, ki bi mi pomagal ponovno vzpostavit trgovino, saj sedaj že nekaj dni ne deluje..
Pred nekaj dnevi sem opazil, da sem s svojo spletno trgovino prekoračil limit na disku gostovanja. Presegel sem ga za nekaj več kot 250 MB. Predvidevam, da me zaradi tega Magento ni spustil v Administratorsko ploščo. Takrat sem premalo razmišljal in prehitro nekaj naredil. Poiskal sem mapo s slikami izdelkov in jo prestavil s strežnika na svoj lokalni disk. Predstavljal sem si, da bo to samo zbrisalo slike pri izdelkih, vendar se je sesula celotna stran... Kadarkoli se želim povezati na trgovino ali administratorsko ploščo mi javi napako:
Fatal error: Class 'Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien' not found in /home/zoorex/domains/zoorex.si/public_html/trgovina/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract.php on line 35
Abstract.php pa zgleda takole. Nikoli nisem spreminjal ničesar v tej datoteki.
Včeraj sem pisal lastniku strežnika, ki mi je omogočil nekaj dodatnega prostora na disku. Tako sem vse slike naložil nazaj na strežnik, kot je bilo prej. Napaka vseeno ni izginila, kar mi daje vedeti, da sem nekaj totalno zmrdal...
Prosim za pomoč... Skoraj prepričan sem, da dela ni veliko. Za pomoč pa sem pripravljen tudi nekaj plačati...
Hvala za vse odgovore...
Timi
- spremenil: Th88 ()
b ::
Jaz ti lahko pomagam, piši na mail v profilu.
Danes žal ne bo šlo, ker imam druge plane, jutri popoldne pa lahko, če ne dobiš koga prej.
Iz napake je razvidno, da si preimenoval ali pobrisal neke datoteke... če je samo to, se bo hitro našlo.
Vsekakor pa ne spreminjaj nič več, dokler ne narediš popolnega backupa trenutnega stanja (datoteke in baze).
Danes žal ne bo šlo, ker imam druge plane, jutri popoldne pa lahko, če ne dobiš koga prej.
Iz napake je razvidno, da si preimenoval ali pobrisal neke datoteke... če je samo to, se bo hitro našlo.
Vsekakor pa ne spreminjaj nič več, dokler ne narediš popolnega backupa trenutnega stanja (datoteke in baze).
keworkian ::
class Mage_Core_Model_Session_Abstract extends Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien
Mogoče dosti neumna izjava ampak nikjer ne vidim
require_once 'file_kjer_je_ta_klas_ker_ga_seveda_dedujes.php'
PS. napisi
require_once 'Abstract/Varien.php';
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keworkian ()
keworkian ::
@Pimoz ja dal sem predlog in namesto da meni pišeš ime funkcije pa miljon vprašajev (kar me ubistvu sploh ne zanima) bi njemu napisal kaj naj naredi -.-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keworkian ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Magento - Sistem ne pošilja email-ovOddelek: Izdelava spletišč | 935 (754) | BlueBerry |
» | Facebook publishOddelek: Izdelava spletišč | 1267 (788) | user4683 |
» | [PHP] Uporaba ReCaptchaOddelek: Programiranje | 2484 (2139) | Blisk |
» | php skripta za registracijo uporabnikovOddelek: Izdelava spletišč | 2080 (1661) | skorpio |
» | [ajax] Kako refreshati stranOddelek: Izdelava spletišč | 1296 (939) | root987 |