Forum » Loža » gudbaj -----> (party on zdej!)
gudbaj -----> (party on zdej!)
DoBri ::
torej.
če ste mogoče opazil, zatežil, pardon pritožil se je par folka s slo-techa, pa tudi iz vrst adminov so prišle pritožbe čez mene, češ da forumu zbijam veljavo in vrednost ter da ga svinjam s svojimi posti...zatorej sem se pač odloču, da Vam ne bom več najedu & moriu, svinjou foruma in zbijau morale in sm si pr serđotu (tnx serđ) zrihtu, da mi bo prepovedu dodajanje novih tem v forum, da ne bom začel nobene debate več, ki bi Vam lahko škodila...še vedno je veljalo, da kdor je drugačen & se ne prilagodi družbi - da odpade, propade, je izobčen...torej...ker ne bom ratu čist nč drgačn, se bom rajš sam umaknu vm, če vam delam senco...torej...uživi v čistem in lepem forumu!
če ste mogoče opazil, zatežil, pardon pritožil se je par folka s slo-techa, pa tudi iz vrst adminov so prišle pritožbe čez mene, češ da forumu zbijam veljavo in vrednost ter da ga svinjam s svojimi posti...zatorej sem se pač odloču, da Vam ne bom več najedu & moriu, svinjou foruma in zbijau morale in sm si pr serđotu (tnx serđ) zrihtu, da mi bo prepovedu dodajanje novih tem v forum, da ne bom začel nobene debate več, ki bi Vam lahko škodila...še vedno je veljalo, da kdor je drugačen & se ne prilagodi družbi - da odpade, propade, je izobčen...torej...ker ne bom ratu čist nč drgačn, se bom rajš sam umaknu vm, če vam delam senco...torej...uživi v čistem in lepem forumu!
adminom pa sam še želja -> spišet pravila foruma a.k.a. guide
Več nas je, manj nas ni.
- spremenil: DoBri ()
Sergio ::
DoBri: Srce se mi trga, ko sem opazil, da še ni vgrajene možnosti za efektivno onesposobitev pisanja replyjev v forumu brez Primoževe privolitve najprej...
Torej, počakat bo treba.
Primooooooooooooooooooooooooooooooož!!!
Torej, počakat bo treba.
Primooooooooooooooooooooooooooooooož!!!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
DoBri ::
qurac...pa take vole sm...dej deletn mi acc...da bo še bl lepo & srečno...
Več nas je, manj nas ni.
webcreator ::
Al pa še par tistih nezaželjenih msgov posti pa te bo tko banu ....
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko oči ima zelenokoritasta muha z aljaske?Oddelek: Loža | 1284 (1003) | LojzePek |
» | dovoljeno?Oddelek: Slo-Tech | 1084 (853) | Primoz |
» | Rešimo se nesnage v forumu!Oddelek: Loža | 2901 (2321) | Tomi |
» | živeli dobri ljudjeOddelek: Loža | 1539 (1276) | jeti |
» | kozmik blu: ali ja ali ne...Oddelek: Loža | 1276 (1179) | luni |