Forum » Mobilne tehnologije » nokia c7
nokia c7
Margecan ::
lep pozdrav
no imam en problem...včeraj sem kupil nokio c7 ki je fenomenalna in ima tudi senzor za samodejno prilagajanje zaslona ampak tu nastane problem včeraj je še vse lepo delalo danes pa prižgem telefon in senzor za prilagajanje zaslona ne deluje..pod nastavitvami pa tudi nisem najdo nobeniga ukaza za to...zanima me ali sem kej kaj pomotoma stisnil ali oa enostavno nedela več
no imam en problem...včeraj sem kupil nokio c7 ki je fenomenalna in ima tudi senzor za samodejno prilagajanje zaslona ampak tu nastane problem včeraj je še vse lepo delalo danes pa prižgem telefon in senzor za prilagajanje zaslona ne deluje..pod nastavitvami pa tudi nisem najdo nobeniga ukaza za to...zanima me ali sem kej kaj pomotoma stisnil ali oa enostavno nedela več
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
M@73Y ::
Meni-nastavitve-telefon-nastavitve tipala
Tipala=vključeno
Nadzor z obračanjem= kljukica pri Samodejno zavrti prikaz
P.S. tako ima nokia 5800XM, Nokia C6 in verjetno tudi tvoja C7 ker so vse Symbian.
Lp
Tipala=vključeno
Nadzor z obračanjem= kljukica pri Samodejno zavrti prikaz
P.S. tako ima nokia 5800XM, Nokia C6 in verjetno tudi tvoja C7 ker so vse Symbian.
Lp
..jump into psytrance tunnel..
Margecan ::
ok bom probal hvala :)
dela dela :) hvala še enkrat
dela dela :) hvala še enkrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Margecan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9956 (7897) | krneki0001 |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15160 (8965) | Mikec17 |
» | Nokia ali HTCOddelek: Kaj kupiti | 4754 (3515) | rzidar1 |
» | telefon za fotografiranjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1112 (180) | subby |
» | nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6745 (5782) | dgrude |