Forum » Kaj kupiti » GEFORCE4 Ti4200 128 katere firme!?!
GEFORCE4 Ti4200 128 katere firme!?!
CandyMan ::
Sedaj kupujem zgoraj omenjeno graficno kartico pa me zanima katera je najboljsa, najhitrejsa...itd za svoj $$.DNAR sm doug sparov zato mi prosm svetujte dobr nakup da se nam zaj****
Tnx
Tnx
tha_man ::
Eh, saj so vse enako hitre, razlika je le med 64 in 128 mega variantami. Kupi kakega Leadteka, Abit ali Gainward... odvisno od cene in priloženih stvari (kabli, konektorji, softver).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Klemenn ::
probej dobit tale tanovi abit (ki ima narihtan drugačen hladilni sistem - otes) - KLIK in pa KLIK2
Sparkle Platinum Geforce4 Ti4600 - KLIK veliko boljši...overclockabilen..in večje hitrosti ....saj vidiš teste...skoraj kot radeon 9700 (skoraj :) )
mogoče bosta malo dražja ampak se bosta navijala..ipd...če ne pa kupi leadteka...k ma tut kr dobr hladilni sistem
Sparkle Platinum Geforce4 Ti4600 - KLIK veliko boljši...overclockabilen..in večje hitrosti ....saj vidiš teste...skoraj kot radeon 9700 (skoraj :) )
mogoče bosta malo dražja ampak se bosta navijala..ipd...če ne pa kupi leadteka...k ma tut kr dobr hladilni sistem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
Jackass ::
Ej najboljš je od gainward-a!
Pa tut Leadtek ni slab!
Drgač pa sam neki:
NIKOL NE KUPT INNOVISION!!!!! -to je pa tak k****!
Gainward!!!
Pa tut Leadtek ni slab!
Drgač pa sam neki:
NIKOL NE KUPT INNOVISION!!!!! -to je pa tak k****!
Gainward!!!
jAcKaSS
CandyMan ::
Tnx usem moja odlocitev je ze bolj jasna :) sj tud sam nism hotu kupt innovision k je kanta!razmislov sm al Abit al pa Leadtek pa tud ksn gainward bi se znajdu umes
Tnx
Tnx
malinavc ::
nej mi en razlož zakaj je inno tak slab? pa odgovor zato, al pa k je fulk slabša grafika ni odgovor...
jst mam innota 4200, prej sem mel ati radeon64ddr pa ne opazim razlike v grafiki, prej na bolš k pa na slabš...tak de ne bluzit...
jst mam innota 4200, prej sem mel ati radeon64ddr pa ne opazim razlike v grafiki, prej na bolš k pa na slabš...tak de ne bluzit...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Klemenn ::
to je kot bi kupu avto - enzo ferrarija 6.0 mašina...pa bi hotu da je diesel polj bi pa še kurilno noter tankal....sej inno ni tako slab...je pa slabši od vseh proizvajalcev grafičnih kartic (vsaj kar jih jaz poznam)
_Mortal_ ::
Jebediah: Radeon 9700 = GF4TI4600. Skoraj enak. Radeon ga pusti daleč(daleč) za sabo. In innno sploh ni slaba firma samo ni tok znana v evropi oz. sloveniji kot te druge
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
borinho ::
Je slaba, zelo zelo slaba, jest po drugem mesecu razmisljam, da bi jo spet nesu reklamirat
morphling1 ::
Mortal, brez AA in anisotropic filteringa bo razlika zelo majhna, ko pa tisto vklopiš pride do izraza 256mbit memory , ker 9700 je praktično samo zaradi tega hitrejši ker ma še enkrat večjo prepustnost spomina, dokler ne bo dx9 programov se 4600 čisto lepo kosa z 9700 brez tistih zadev vklopljenih, saj je glede fillrate-a enaka driverje ima pa tako in tako dosti bolj dodelane.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kera firma GF4 TI4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3644 (2860) | BaRtMaN |
» | ATI 9000 PRO ali XY Gf Ti 4200Oddelek: Kaj kupiti | 1582 (1231) | SisQ |
» | GeForce4 Ti4200 ali Ti4600Oddelek: Kaj kupiti | 1116 (871) | undefined |