Forum » Pomoč in nasveti » teac 540 - buffer underrrun - burn proof vprašanje
teac 540 - buffer underrrun - burn proof vprašanje
boha ::
pozdrav
vsakič ko pečem v nerotu, mi buffer (spodnji) skače od 8% - 95% - 8% - 95% itd. zadevo konča v predvidenem času. ko sem imel še 4. kratnika je buffer zmeraj ostal nekje v mejah 90%, nikoli manj. sem pa za foro izključil burn proof in že čez minuto - buffer underrun. zakaj, mi ni jasno (dma je vključen)...
aja nikoli ne pečem z max brzino, največ 24x.
ima kdo kakšno razlago?
10x
vsakič ko pečem v nerotu, mi buffer (spodnji) skače od 8% - 95% - 8% - 95% itd. zadevo konča v predvidenem času. ko sem imel še 4. kratnika je buffer zmeraj ostal nekje v mejah 90%, nikoli manj. sem pa za foro izključil burn proof in že čez minuto - buffer underrun. zakaj, mi ni jasno (dma je vključen)...
aja nikoli ne pečem z max brzino, največ 24x.
ima kdo kakšno razlago?
10x
disk je sicer nek počasen 20 gb wd (5400), sam mislim, da bi moral shendlat tistih 6 mb na sekundo. cdrw in disk sta oba master...
Kaiser ::
Pooglej ce mas vklopljen DMA. To je bil problem pri meni.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
fictionel ::
men tut buffer pada.. ampak sam takrt k pečm on the fly
na obeh mam ukloplen dma, pa ni važn s kašno hitrostjo snemam (16+ valjda)
oba pogona mam na secondaryju...
help plz!!!!!
na obeh mam ukloplen dma, pa ni važn s kašno hitrostjo snemam (16+ valjda)
oba pogona mam na secondaryju...
help plz!!!!!
Mr.B ::
Prepočasen disk .
Sicer poglej kaj ti v ozadju vse laufa , štoperaj vse in ne delaj nič , ko pečeš. Lahko bo kaj pomagalo. Sicer pa so zato izmislili razne burn proof. Sicer kakor imam jaz izkušnje , mi na kakih slabših cd pogonih ne bere cd-je pečene z tako visokimi hitrosmi pečenja.
Sicer poglej kaj ti v ozadju vse laufa , štoperaj vse in ne delaj nič , ko pečeš. Lahko bo kaj pomagalo. Sicer pa so zato izmislili razne burn proof. Sicer kakor imam jaz izkušnje , mi na kakih slabših cd pogonih ne bere cd-je pečene z tako visokimi hitrosmi pečenja.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
@mr.b
ponavad ne delam nč!
disk pa tut ni počasn - ibmov 7200 obratov.. tko da...
mislm da je z dvdjem neki narobe, sam ne vem kuko stestirat/dokazat (mam se u garancij use skp!)
ponavad ne delam nč!
disk pa tut ni počasn - ibmov 7200 obratov.. tko da...
mislm da je z dvdjem neki narobe, sam ne vem kuko stestirat/dokazat (mam se u garancij use skp!)
AngelOfDeath ::
fictionel
daj eno napravo na primary chanell
ali pa si kupi dodatni ide kontroler :)
daj eno napravo na primary chanell
ali pa si kupi dodatni ide kontroler :)
Kaj ti naj rečem , prepočasen disk .
Sicer pa koliko od vas peče cd-je z max hitrostjo , pa ga zapeče uspešno brez raznih burn proof tehnologi ?
Sicer pa koliko od vas peče cd-je z max hitrostjo , pa ga zapeče uspešno brez raznih burn proof tehnologi ?
@angel
sam pol bo disk delov pocasnej, ane?
kuko pa zgleda dodatn idechannel? kolk ksitov? a to je kao pci kartica?
sam pol bo disk delov pocasnej, ane?
kuko pa zgleda dodatn idechannel? kolk ksitov? a to je kao pci kartica?
sem opazil, če zmanjšam brzino peke se buffer počasneje prazni, kot če je na full. peka recimo traja dlje na 32x kot na 24x. res bo hard disk...
Pa saj ti že kar naprej govorimo , da imaš prepočasen disk. Normalno da se ti bo buffer počasneje praznil , če počasneje pečeš !
Boky ::
Khm mislim da bi wd 20Gb mora sfolgat tistih 6Mb/s kolikor bi bilo potrebno, ce bi pekel z 40X hitrostjo( 40*150kb =6000kb).
Daj pozeni HDtach in porocaj, kaksen imas maximalnen,minimalen prenos in obremenjenost procesorja.
Stestiraj in javi.
Daj pozeni HDtach in porocaj, kaksen imas maximalnen,minimalen prenos in obremenjenost procesorja.
Stestiraj in javi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
TheD ::
Jest s teacom 540 pecem na 40x - dela odkar sem ga zamenjal, prej mi je pa prasec ene 20 cdjev pozrl, pa tulil k svina, sploh ni hotu pect?!?!? Ampak zdej je (tok tok) zaenkrat okej ...
TheD or not TheD?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z Recorder Bufferjem pri višjih hitrostihOddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1914) | ERGY |
» | Pekac LG GCE-8520BOddelek: Kaj kupiti | 1320 (1195) | rap3r |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5485 (4798) | wilecoyot |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (3785) | sidney |
» | Problemi s peko CD-jev....Oddelek: Pomoč in nasveti | 969 (844) | bodom |