Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
BMW ::
Kupiv sem nov disk Maxtor ga vstaviv v računalnik in prižgal računalnik. Vsatavil Windowse mileniumin napisal D:/serup.exe potem mi je napisalo da naj za nalaganje pritisnem enter. Pritisnil sem enter in na zaslonu se je napisalo
Please Wait while setup initializes scanning system registry cannot greate a temporary directory.if you have HPFS or NTFS installed on your hard drive you will need to create an MM- DOS boot partion to set up windows.
Nevem kaj naj zdaj naprej . Prosim če mi pomagate
Please Wait while setup initializes scanning system registry cannot greate a temporary directory.if you have HPFS or NTFS installed on your hard drive you will need to create an MM- DOS boot partion to set up windows.
Nevem kaj naj zdaj naprej . Prosim če mi pomagate
- premaknil: Senitel ()
BaNdWiDtH ::
Nimas vredu creirane particije na novem disku, za win ME lahko ima fat32 ,.
Pozeni sistem preko ME sistemske diskete in napisi ukaz za delo z particijami " fdisk ".
LP!
Pozeni sistem preko ME sistemske diskete in napisi ukaz za delo z particijami " fdisk ".
LP!
BMW ::
Najlepša hvala.Jst sem šel na c: pa sem napisal fdisk sam pa nevem kva morm pol tm narest. Dej mi prosm postopk napiš al pa povej kje bi se ga dal dobit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4699 (3829) | solatko |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2117 (1752) | kerrigh |
» | prenos podatkov.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1054) | Jan987 |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3125 (2363) | xpozed |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (863) | VASkO |