Forum » Programska oprema » KAKO zbirisati linux?
KAKO zbirisati linux?
goranTNT ::
Neki casa nazaj sm si nasneu Suse linux.Ko ga zazenem
mi racunalnik enostavno zmrzne.Ker se mi vec ne da zafrkavat s tem me zanim kako naj ga zavraga zbrisem.
Nasneu sm ga n disk D in E in seveda ker to no vec FAT mi ga v windowsih ne pokaze.Pomagajte!
mi racunalnik enostavno zmrzne.Ker se mi vec ne da zafrkavat s tem me zanim kako naj ga zavraga zbrisem.
Nasneu sm ga n disk D in E in seveda ker to no vec FAT mi ga v windowsih ne pokaze.Pomagajte!
Dax ::
Odvisno tud zelo od konfiguracije diskov.
Zaženi fdisk, ali pa še lepše Partion Magic in enostavno preuredi particije v FAT32.
Če pa se ti winsi nočjo na začetku zagnat, pa vzemi zagonsko disketo, na keteri je fdisk in napiši fdisk /mbr. To je to.
Zaženi fdisk, ali pa še lepše Partion Magic in enostavno preuredi particije v FAT32.
Če pa se ti winsi nočjo na začetku zagnat, pa vzemi zagonsko disketo, na keteri je fdisk in napiši fdisk /mbr. To je to.
asteroidk ::
jeah .. windowse ma gor...
jest sm mu tut tko.. pa sm mogu tut sys c: ... anyway linux je najbol met na svojmu kompu
jest sm mu tut tko.. pa sm mogu tut sys c: ... anyway linux je najbol met na svojmu kompu
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
zetko ::
Jst se ga ga znebu tkole: fdisk /mbr pol sm pa še s fdisk zbrisu linux particije pa fat32 naredu
Cr00k ::
Moja resitev: Jst pa grem kao..:)...se enkrat RH gor dajat pa tm k je disk druid zbrisem / pa swap, potem pa prtisnem Back in potrdim spremembo, nato se pa samo se MBR nastma, pa je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o MBROddelek: Operacijski sistemi | 1607 (1357) | moj_nick |
» | Kako formatirati linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1999 (1869) | BigWhale |
» | Kako varno odstraniti LINUX ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1845 (1637) | footprint |
» | zbrisan mbrOddelek: Pomoč in nasveti | 1700 (1458) | AngelOfDeath |
» | HELP! HELP! Please HELP!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1309) | Medved |