» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
142 / 149
»»

Spock83 ::

Matick kakšen je tvoj nick za bf3 če ni skrivnost?

matic492 ::

Bi mel tu istega pa je bilo zaseden sem pa za 2 črki podaljšal :D

r3dkv1c4 ::

fredii je izjavil:

sm poskusil s TV in sem na JETu ali heliju nardil sam cca 40% škode in to v skoraj vseh zadetkih. matic, vsaka čast. kako ti rata s tem nardit 100% damage na jetu?

vsakič mu vzame 1000 posto če ga rukneđ....ni tle tople vode!!!

r3dkv1c4 je izjavil:

fredii je izjavil:

sm poskusil s TV in sem na JETu ali heliju nardil sam cca 40% škode in to v skoraj vseh zadetkih. matic, vsaka čast. kako ti rata s tem nardit 100% damage na jetu?

vsakič mu vzame 1000 posto če ga rukneđ....ni tle tople vode!!!

Jup, sam na letalih je zelo odvisno od kota pod katerim ga zadeneš, res zlo je zjeban TV missile hit detection, v ene 80% dobiš kill če ga zadeneš v kabino ko leti vodoravno proti tebi, ali če ga zadeneš v kabino uzadi ko leti od tebe, tak da v bistvu fora je da vedno ciljaš kabino od spredaj,zadaj ali strani, krila je itak težko zadet pa še tv bug je, flankerja recimo je zlo lahko zadet in ne vem če je tko, ampak iz izkušenj povem da bo skoraj vedno kill, jah f18 je pa druga zgodba, tega morš pa res direkt v faco pilota zadet da umre, če ga v krilo bo 90% tv bug pa nič damaga + recimo flankerja ti js disablam in uničim z 30 metki iz mitraljeza, f18 pa je ko pofukan tank, mre nardit 3 prelete da ga disablaš, res je ful nepravično, če boš igral helije veliko, boš takoj videl zaka vsi igrajo z viperjem ne pa havocom, ne samo zaradi tega ker je f18 100krat bolši in težje za ubit kot flanker (iz helikopterjevga stališča) tudi tv bug se večkrat zgodi v havocu, če si ti nizko z havocom in ustreli gunner tv, te tok premeta in zalaga da je velika šansa da boš strmoglavu, če nisi dovolj visoko, da ga spraviš u red, mam glih u glavi en report od včeratj, sem jaz mel 27-4 moj gunner pa 59-4, od tega so naju sovražniki enkrat ubili, vse ostalo so bli rami od noobov iz nasprotne ekipe ko ne znajo letet, pa se zabijejo v tebe, in pa crashov. Heli je pomojem najbolj zbugan vehicle v celi igrci, več ko ga igraš bol noriš zraven, posebej ko gre kak dober pilot na tebe in ga ti zadeneš pa "paf" se nič ne zgodi in pol umreš zarad tega usranga hit detectiona.

Glede mojih montaž pa, sej veš kako je, jaz bom dal noter sam tisto kar sem zadel ne pa kar ne :D, verjetno moraš prišteti za vsak moj zadetek, ki ga uniči, še najmanj 1-2, ki sta zadela pa ne uničla, na helijih mal manj, na letalih pa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

fredii ::

Hvala za pojasnilo in tolažilo. sem mislu, da je z nastavitvami kaj narobe (perk)...
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

galu ::

Kje se zdej da najceneje dobiti BF3 Premium edition?

Gledam na gamestop... Je 40$. Še kdo opazi kje ceneje?
Tako to gre.

Kenpachi ::

Zaraki Kenpachi.

Tole ni ceneje.
Tako to gre.

Sem ga kupil na gameholds.com za 31.85€.:)
Tako to gre.

Jerry000 ::

galu je izjavil:

Sem ga kupil na gameholds.com za 31.85€.:)

Pa se ti splča? Itq BF4 pride kmalu ven

Ma skup s kolegom sva kupila. Bom lepo tole čez poletje špilal, pa okoli novega leta kupil BF4 Premium (oz. zdaj se imenuje Deluxe?), oz. pač ob kakšni večji akciji.
Tako to gre.

Damn...js si morm pa nou komp nabaut če bom hotu to špilat :(. Kaj so kakšni prenosniki do 800€ da bi poganjal BF3 na medium ali low?

Sem pa videl na lastni koži da se ne splača preorder dat. Sem dal preorder za BF3, dobil dodatek kharkhad in to je to. Frend po 1 letu nabau BF3, za 40€ (ne vem točno cene) in je dobil lepo čisto vse dodatke + vse ki pridejo. Nekako faljena logika, sem mislil da smo tisti ki smo igro prednaročili mamo nek "bonus" in bi lahko imeli druge dodatke še. Ne pa da nas tkole oskubjo

Prenosnik +BF3 lol :D

Drugače ti bo pa večina poganjala na LOW, samo da ima ločeno grafiko pa če je nov bo verjetno poganjal vsaj na low.

bdoxx ::

Jerry000 je izjavil:

Damn...js si morm pa nou komp nabaut če bom hotu to špilat :(. Kaj so kakšni prenosniki do 800€ da bi poganjal BF3 na medium ali low?

Sem pa videl na lastni koži da se ne splača preorder dat. Sem dal preorder za BF3, dobil dodatek kharkhad in to je to. Frend po 1 letu nabau BF3, za 40€ (ne vem točno cene) in je dobil lepo čisto vse dodatke + vse ki pridejo. Nekako faljena logika, sem mislil da smo tisti ki smo igro prednaročili mamo nek "bonus" in bi lahko imeli druge dodatke še. Ne pa da nas tkole oskubjo

pomagaj si z http://www.notebookcheck.com/Vergleich-...

matic492 je izjavil:

Prenosnik +BF3 lol :D

Drugače ti bo pa večina poganjala na LOW, samo da ima ločeno grafiko pa če je nov bo verjetno poganjal vsaj na low.

Jah, vem da je lol, saj tudi jaz govorim da prenosniki niso za neke težke gejme, sam bom rabil nov prenosnik in namizni PC še nekaj časa ne bom zamenjal, zato sprašujem. BF3 pa sedaj igram pri bratu na PC, ker moj namizni ni sposoben poganjat:)

bdoxx je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

pomagaj si z http://www.notebookcheck.com/Vergleich-...

Huh, težko si pomagam s tem ker je nemški jezik. Kaj sploh je ta stran?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Jerry000 ti ga mal biksaš.....če mene vprašaš v tebi tiči velik del lenuha in zato tu sprašuješ stvari za katere najdeš odgovore v 5 minutah....

drugače se pa da na laptopu zelo epo igrat bf3...seveda mora imet dobro grafo.

Boone ::

Ima kdo izkušnje s kupovanjem na Originu drugih držav? Konkretno, UK ima 50% popust pa me zanima, ce VPN deluje, ali preverjajo billing address na kreditni? Nimam na voljo VPNja da bi kar testiral.

r3dkv1c4 je izjavil:

Jerry000 ti ga mal biksaš.....če mene vprašaš v tebi tiči velik del lenuha in zato tu sprašuješ stvari za katere najdeš odgovore v 5 minutah....

drugače se pa da na laptopu zelo epo igrat bf3...seveda mora imet dobro grafo.

Hehe ja, si me našel, sem malo len:P. Hvala za link. Itq še kake 2 meseca ne bom nič nabavljal, tako da se bom potem malo bolj zanimal za to. Je pa lepo slišat da lepo dela:)

connel ::

@Boone, precej folka je kupovalo SimCity preko indijskega proxy-ja, ni bilo nobenih težav, proxy boš pa že našel pismo, tega je polno.

Kak mate kej ID-je na Origin-u / battlelogu?

Moj je dachampr na obeh. :)
Tako to gre.

miraldi ::

Mene pa zanima kok od vas ma Rambo Dog Tag.

In pa kako ste naredili 5x Multikill?

Sem že vse probavu pa skoz dobivam triple kill.

Od Bazzarja Metroja Ziba Towerja itd.

Nastavlju mine, c4, pokal v folk z m320, z iglo nad transportni helikopter pa niti 1x multikill :-S

Sej je izziv tale Rambo dog tag sam kar mal preveč..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Mja, finta je, da ne smeš spustit miškinega gumba. Tko da skorajda edino realno lahko s support mashinkami narediš multikill (ok, al pa se ti nastavjo v vrsto za assault rifle).
Zaraki Kenpachi.

barocco ::

Na hitro najdu dva primera kako izvesti.

Sam, še nimam Rambo Dog Tag ,pa še kakšnega lažjega tudi :)
npr.killa z repair toolom na PC-ju na xbox-u ga mam lol
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Sem tudi sam si pogledal več videov. Sam je še vedno zaj*bano. Npr. ti neboš v isti situaciji z enako postavljenimi nasprotniki kakor model v videu.

Treba se bo še igrat z tem. Full mi je izziv naredit še te 4 multikille. Enga sem naredil na Bazzarju z mortajem.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

LOL tisti model ima tako srečo ali pa sami noobi igrajo na xboxu, ali pa n aPCju izbiram samo zajebane serverje.

Spock83 je izjavil:

LOL tisti model ima tako srečo ali pa sami noobi igrajo na xboxu, ali pa n aPCju izbiram samo zajebane serverje.

Ali si pa preveč noob :D? Najllažje je dobit multikill na polni kasatki/venomu

matic492 je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Men se tud zdi noobi/sreča.

Ja te transportni heliji so ponavad polni na Gulf of oman sploh k folk rabi do obale pridt.
Sam fora je, da taprvič itak flair spusti tadrugič pa ven poskače folk predn jih zadane.
Tko, da bi res rabu poln transportni heli noobov, da nebi poskakal ven ;-)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

DrSergioDJ ::

Jah...al jih pa s tankom spucaš z neba...še vejo ne, kaj jih je zadelo :D
...

miraldi je izjavil:

matic492 je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Ja te transportni heliji so ponavad polni na Gulf of oman sploh k folk rabi do obale pridt.
Sam fora je, da taprvič itak flair spusti tadrugič pa ven poskače folk predn jih zadane.

Če ma 80% lajfa ga en TV ubije ;)(mal z machine gunu ga ustreliš prej, še noben ne bo ven skoču, pol pa tv.)

matic492 je izjavil:

miraldi je izjavil:

matic492 je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Če ma 80% lajfa ga en TV ubije ;)(mal z machine gunu ga ustreliš prej, še noben ne bo ven skoču, pol pa tv.)

Men je ful težko zadet heli z TV. Še k ga zadanem ga pa ne sesuje.

Ti pa itak obvladaš TV saj glede na tvoje posnetke.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

miraldi
"Men je ful težko zadet heli z TV. Še k ga zadanem ga pa ne sesuje.

Ti pa itak obvladaš TV saj glede na tvoje posnetke."

...tudi ti boš zadel po toliko preigranih ur kot jih ima matic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Jap, dril...

Meni gre pa malo na živce tolk različen sesitivity za različna mesta v vozilih :S Pa seveda input delay pri tv missile. Mislim, ja, se navadiš, pa se natreniraš, verjetno je nastavljeno tako zato, da ne bi potem vsak kekec ciljal s TV missile, ampak vseeno, me to pripelje do tega:

Če bi že, bi rabu ločene sliderje za voznika, gunnerja, 3+ pozicijo...
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Jap, dril...

Meni gre pa malo na živce tolk različen sesitivity za različna mesta v vozilih :S Pa seveda input delay pri tv missile. Mislim, ja, se navadiš, pa se natreniraš, verjetno je nastavljeno tako zato, da ne bi potem vsak kekec ciljal s TV missile, ampak vseeno, me to pripelje do tega:

Če bi že, bi rabu ločene sliderje za voznika, gunnerja, 3+ pozicijo...

Eh preveč komplicraš, tole za vozila posebej pa pehoto je čist dovolj, edino včasih ko morem cilat kaj z raketami kot pilot nad 500+ metri pol si včasih na miški dam 800 dpija iz 2400 (z gumbom na miški) da se mi manj premika, sam ko pa letiš pa se izogibaš kakim hišam al kej pa moreš met malo več sensi.

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Ah dalec od tega da bi bil noob ;)

r3dkv1c4 je izjavil:

miraldi
"Men je ful težko zadet heli z TV. Še k ga zadanem ga pa ne sesuje.

Ti pa itak obvladaš TV saj glede na tvoje posnetke."

...tudi ti boš zadel po toliko preigranih ur kot jih ima matic

Hja nevem kok ur bom imel do bf4. Od avgusta do sedaj imam 400ur. TV pa uporabljam za vozila na tleh bombat. Heli nikakor ne zadanem + to, da ga uničim.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Malo za res malo za šalo:

(*Find the CANDYMAN kill :P)

Zgodovina sprememb…

manniac ::

AHA tole sm pa jst u zadnmu klipu, Slavn sm!! :D

manniac je izjavil:

AHA tole sm pa jst u zadnmu klipu, Slavn sm!! :D

Lepo si se dru ja :D

Sam so pa zj*bal cel bf3 ;(
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

miraldi je izjavil:

če lepo piše da so pod DDOS napadom, kaj naj oni nardijo, saj delajo na popravljanju, ni tak simpl ddos napad odbit, pa met zraven serverje pržgane (opk sej ne bom preveč pametnjuro ko sam v osnovi vem kaj je ddos),ampak mi pa gre na živce ko vsi sam neki klejete čez EA pa DICE, klejte raje čez tizga hackerja oz. hackerje, ki so pognali DDOS napad.

matic492 je izjavil:

miraldi je izjavil:

če lepo piše da so pod DDOS napadom, kaj naj oni nardijo, saj delajo na popravljanju, ni tak simpl ddos napad odbit, pa met zraven serverje pržgane (opk sej ne bom preveč pametnjuro ko sam v osnovi vem kaj je ddos),ampak mi pa gre na živce ko vsi sam neki klejete čez EA pa DICE, klejte raje čez tizga hackerja oz. hackerje, ki so pognali DDOS napad.

Nisem mislu na EA. Mislu sem te k so jim zj*bal znanje z ddos.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

miraldi je izjavil:

matic492 je izjavil:

miraldi je izjavil:

Nisem mislu na EA. Mislu sem te k so jim zj*bal znanje z ddos.

A tak je že bolš :D

Skyman ::

Despite our security measures, we have been working around the clock to mitigate the impact of an ongoing denial-of-service attack on our Battlefield 3 game infrastructure over the last several days. While the motives are unclear, the focus of the attack has been interference with network communications preventing access to multiplayer gameplay. At this point, no user data is involved. We share your frustration about the impact this has had to our service and the ability for many of you to play Battlefield 3. We are working tirelessly to mitigate the problem. As a part of our efforts to resolve these issues, we've conducted rolling restarts of Battlefield infrastructure servers to apply some updates. Thank you for your patience and support while we work to get everyone back and playing Battlefield 3 as soon as possible. More updates to come. /DICE Team

mihco ::

matic492 je izjavil:

Kaj pa je tukaj "za res"? Iz cisto vseh tvojih posnetkov je razvidno da ne ves ali noces vedeti kaj je cilj neke igre....plant objective v rush, osvoji in ubrani flag v conquest,...

Ugh, multiplayer je prav glup, ker te meče iz igre ali pa sploh noče joinat, ker te EA Online 'izbaci'.

Še sreča, da bo double XP za BO2 ta vikend. :))
Tako to gre.

mihco je izjavil:

matic492 je izjavil:

Kaj pa je tukaj "za res"? Iz cisto vseh tvojih posnetkov je razvidno da ne ves ali noces vedeti kaj je cilj neke igre....plant objective v rush, osvoji in ubrani flag v conquest,...

Torej kaj jaz narobe delam?
Wow, prosim ne mi s takimi, verjetno si un tip ko se sploh ne spawna v igro, če pa se pa umreš po 30 sekundah pol se pa po chatu pizdiš kak noob team maš, itak da ne bom šou plantat oziroma zavzet zastave, če je 20 ljudi tam najprej jih moremo pobit, ali bi mogoče bil bolj produktiven če bi vzel mitraljez pa porabil 200 metkov z 10 zadetki med norim laufanjem do zastave in potem umrl 3 sekunde za tem?

GaLu:

Majo probleme, ker jih šopajo z DDoS napadi. patience, young padawan.
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

GaLu:

Majo probleme, ker jih šopajo z DDoS napadi. patience, young padawan.

Thank you, Captain Obvious!
Tako to gre.
««
142 / 149
»»