» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
138 / 149
»»

KoCcY ::

zvok mam nastavljen na war phones al kaj je že... sm probal tudi ostale, ni nobene spremembe, to za drugačne Hz pa še bom sprobal, nekako ne morem priti do računalnika, ker cele dneve delam...

r3dkv1c4 ::

KoCcY je izjavil:

zvok mam nastavljen na war phones al kaj je že... sm probal tudi ostale, ni nobene spremembe, to za drugačne Hz pa še bom sprobal, nekako ne morem priti do računalnika, ker cele dneve delam...

nisem to mislu.
velikokrat imajo ljudje nastavljeno v bf 5.1 izhod predvajanje pa sprejemajo v 2.1 ali stereo napravah in seveda potem v določenem območju nastane tišina.

in kje so te nastavitve?

ravnokar probal za Hz, nič ni pomagalo...

matic492 ::

Pod audio, sicer ni neki 5.1 ali 2.1 (vsaj jaz nisem našel) je pa hifi,headphones itd.

sem probal že na vseh nastavitvah... pousod isto... -.-"

KoCcY je izjavil:

in kje so te nastavitve?

ne...nastavi na zvočni, če imaš realtek potem tam nastavi...ker če imaš tam 5.1 ali 7.1 potem nastane zgoraj opisan problem.

Se pa je pred časom dogajalo da je tudi zvok štrajkal.

Pro_moted ::

Kaka gužva je ratala sedaj na Close quarters , ko je double XP event :D
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

miraldi ::

A spet je xp2 :-) Do kdaj traja?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

14 in 15 februarja , torej danes in jutri :D
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3

nofaith ::

jst sm tkole zdele 250k xp ja nafarmu ;P
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

r3dkv1c4 je izjavil:

KoCcY je izjavil:

in kje so te nastavitve?

ne...nastavi na zvočni, če imaš realtek potem tam nastavi...ker če imaš tam 5.1 ali 7.1 potem nastane zgoraj opisan problem.

Se pa je pred časom dogajalo da je tudi zvok štrajkal.

ni nastavljeno mam na stereo...

Posnetki se nabirajo jih je že 500GB ta teden pade montaža :)

evola, pišem ker sem našel problem in ga popravil! Razlog za izginjanje zvoka so bili stari BIOSi, sedaj sem jih nadgradil na najnovejšo verzijo in use dela bp. hvalabogu...

Buggy ::

koliko BIOS-ov pa imas ti? Ednina ne mnozina ;((

Basic Input/Output System (BIOS)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

ene ane? :P hehe oprosti za tiskarsko napako, malce zgodi je še blo... ;)

Tokrat malo daljša montaža, ne vem komu se bo ljubilo celo gledat :D, zato sem na začetek dal bol zanimive clipe:

Vse posneto v 8 dneh, sem pa veliko igral helikopter ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

freesty ::

Imam en problem. Ko zazenem bf3 pac preko browserja(probal sem campaign in multiplayer), napise spodaj initializing, v task managerju se pojavi proces bf3 ampak potem se to okno skrije in tudi proces izgine. Torej nic od nic. Ve kdo mogoce kaj mi je storiti?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

freesty je izjavil:

Imam en problem. Ko zazenem bf3 pac preko browserja(probal sem campaign in multiplayer), napise spodaj initializing, v task managerju se pojavi proces bf3 ampak potem se to okno skrije in tudi proces izgine. Torej nic od nic. Ve kdo mogoce kaj mi je storiti?

Lahko imaš probleme s Punkbusterjem ( je bilo kar veliko tega, tudi sam sem imel probleme), mogoče z avastom ( če ga imaš ), je bilo tudi s tem kar nekaj problemov.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3

ProMoted kaj origin se ti normalno zažene....po vsej verjetnosti origin ne poveže igre....

Update origin naredi in update PB.

Skyman ::

Battlefield 4 trailer se bliza! Baje ga bodo predstavili na predstavitvi PS4

Got to see Battlefield 4 today and all I can say is WOW! Thanks @EA for the sneak peek. Can't wait for you all to see it. ^CEO

Skyman je izjavil:

Battlefield 4 trailer se bliza! Baje ga bodo predstavili na predstavitvi PS4

Got to see Battlefield 4 today and all I can say is WOW! Thanks @EA for the sneak peek. Can't wait for you all to see it. ^CEO

Ja saj sedaj enkrat marca(nevem kdaj točno) pride še zadnji pack End Game, potem bo pa treba počasi začet promovirat Battlefield 4..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Berserker ::

Jaz vsekakor ostanem na BF3, saj mu nič ne fali. Kdor pač hoče večja bojišč, pa naj poseže po Planetside 2.

Po možnosti bo novi bf4 promoviral Frostbite 2.5 oz 3.0, dodal nekaj novih igralnih načinov. 4 urna kampanija, nove mape, nov premium. Skratka tudi če bo enako dober kot bf3, bo to skrajno brezmiselni nakup.

Dua'L ::

End game mape:

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

kriko07 ::

mam že doma en Battlefield 3 original.
Pa mislim kupiti še dodatke,ampak bom kar raje kupil Battlefield Premium Edition.
Sedaj me pa zanima če je tudi igra zraven+dodatki?
ali jo imajo v Muulerju ali Big bangu Krško? in kolikšna naj bi bila cena. na Mimovrste je npr 42 € http://www.mimovrste.com/artikel/261000...

Battlefield 3: Premium Edition ima osnovno igro BF3+kodo za vse dodatke.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

miraldi je izjavil:

Najlepša hvala. Sam kam pa potem če hočem imeti nevem npr dodatek Armored Kill,kam moram to kodo vnesti?
Ali bi bil še tako prijazen pa povedal koliko je cena premium editiona? ali pa če imajo v Big Bangu ali Mullerju

kriko07 je izjavil:

miraldi je izjavil:

Najlepša hvala. Sam kam pa potem če hočem imeti nevem npr dodatek Armored Kill,kam moram to kodo vnesti?
Ali bi bil še tako prijazen pa povedal koliko je cena premium editiona? ali pa če imajo v Big Bangu ali Mullerju

Kodo vneseš v Origin-u, potem ko boš inštaliral igro. Najbolj se verjetno splača kje prek interneta kupi, če boš pa kupoval v škatlasti obliki pa se splača včasih v Harvey Norman pogledat, majo včasih kar nore akcije. Jaz sem Battlefield 3 v škatlasti obliki kupil za 20 evrov lani marca, so imeli neko akcijo.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pro_moted ()

Hvala za info.
Bom šel kar v Big Bang ali pa v Muller pogledat pa dam tistih 45 € :)

Odločil sem se,ker imam jutri rojstni dan da takoj nabavim Premium ED 8-)

Halfdead987 ::

Kaj bos pa z navadno?

To pa še nevem,mogoče bi jo obdržal,mogoče prodal.
P.S Kupil sem jo na bolhi,pa že par mesecov nism igral,pa sm geslo pozabu zdej pa skos tistega bivšega lastnika sprašujem če bi dal geslo pa reče če ni doma.
Zdej pa če bi mi dal geslo pa bi jst svoje code za premium vpisu bi pa on lahko geslo spremenu pa bi on imel vse to.Zato nočem tvegati

sennheiser ::

Zakaj jo pa prek origina ne nabavš? 35€ je trenutno

+ Poštnina? pa si že skor na istem kot tukaj..

6151 ::

kakšna poštnina?
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

BigSexy ::

To Infinity And Beyond !

nah teh 15 € gor ali dol.Danes grem lepo v Trgovino pa nabavim :)

Itaq je isto, jao. V nobenem primeru ni cdja, tam ni nobene postnine.

Guzzy ::

Kinguin je zadnje cajte redko online, vsaj za mene

mjolnir ::

nah teh 15 € gor ali dol.Danes grem lepo v Trgovino pa nabavim

Kolk je enim vseeno za njihov denar :))

Kaj pa naj skos šparam?Kdaj pa bi igrca pršla? čez 1 teden?
Fajn je ja :D

Pa kaj je s tabo...jao..sej ti ne pride skatla samo key ki ga aktiviras na originu in downloadas..nobene postnine..

Good Guy ::

Kaj se trenutno od bf 3 najbolj igra? Kater dodatek... Že kšn let nism spila povohu, pa me mal grize da ga spet pozenem, pred tem pa nabavim se ksn dodatek
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

54j0 ::

Sedaj, ko bo izšel nov dodatek, bodo verjetno spet akcijske cene, kot je bilo do sedaj. Morda se ti splača še malo počakati.

Kenpachi ::

Ja halo, zaracuna se postnina glede na dolzino ethernet kabla, ki ga mas priklopljenga :)
Zaraki Kenpachi.

Bolf3nk ::

kriko07 je izjavil:

Kaj pa naj skos šparam?Kdaj pa bi igrca pršla? čez 1 teden?
Fajn je ja :D

lol? Če igro kupiš preko origina, ali v kateri tretji spletni trgovini, dobiš le CD KEY na mail... v roku 5min.

Pa še za benz prišparaš.

Evo dobil sem spet svoj acc. nazaj.
Ali lahko spremenim gmail? da on nebi imel nikoli več dostopa do mojega accounta ?

v originu ali battlogu?

Kenpachi ::

V originu, v battlelogu nimas opcije menjat maila. Verjetno je vezano na origin account.
Zaraki Kenpachi.

eh,nisem nikjer zasledil
Kaj pa Ime lahko spremeniš? mislim ime v igri

fireX88 ::

zdj nevem kako to gre. model ti je verjetno prodal cel origin acc?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
««
138 / 149
»»