Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi
matic492 ::
miraldi ::
K te vrže v sred stolpnice:
Mene je na metro že pod stopnice dalo, to se ta lahka vsepovsod zgodi, ko te nekdo reviva je najbolj pogosto.
Hmm men se je to sam 3x zgodil. Od tega sem 2x posnel :)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
r3dkv1c4 ::
DrSergioDJ je izjavil:
Ko igrate..ste fer, pa popravlate vozila, če so relativno blizu, oživljate so-vojake in dajete medic kite in ammo? Ker zadnje čase mam filing kot da sam jst v celi ekipi delam to, ostalim se pa jebe... :/
Skačeš okoli medica, ki ima paketke, pa ne da, jebem ga smotanga.
redkvica-slo
luks-slo
d3d3kSlo
Duhec slo
če te zanima dober team/squad wok potem se lahko pridruzis pa bo bolj zanimivo igranje....aja pa po večini hardcore igramo....za vikende
lp
In kaj, če nočejo dat med kita ali pa naboje ? Malo ste dosadni z omenjanjem coda. In vsak lahko igra kakor hoče, da le ne škoduje sogiralcem. HC je drek oz raj za sniperje. Če bi rad realnost pojdi na armo.
to je tvoje mnenje....da je hc drek in raj za sniperje....bullshit.....i love sniper enemies....imajo ponavadi mehkejše vratove....nožek kar žari od sreče!!!
zakaj misliš da imas v squado 4 igralce in 4 različne kite.....ja ko pa to ugotoviš potem pa rata hc zanimiv...tam pa ni koošjega letanja po mapi...ali pa campinga.
predvidevam da te hc ni navdusil ker si večinoma na tleh..se motim??
se to...recimo sam v primeru da teammate ne izroči ammoboxa ali medicboxa ga 2-3x pokličem, če to ne deluje potem sledi luknja v čelo in mu vzamem kar pač rabim.....;)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Berserker ()
fireX88 ::
DrSergioDJ je izjavil:
Ko igrate..ste fer, pa popravlate vozila, če so relativno blizu, oživljate so-vojake in dajete medic kite in ammo? Ker zadnje čase mam filing kot da sam jst v celi ekipi delam to, ostalim se pa jebe... :/
redkvica-slo
luks-slo
d3d3kSlo
Duhec slo
če te zanima dober team/squad wok potem se lahko pridruzis pa bo bolj zanimivo igranje....aja pa po večini hardcore igramo....za vikende
lp
mogoče misliš duhec23?
se vam pridružim krikrat :)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
firex88 ja tako sem mislil ja...pa se nekaj nenastetih frendov je ki zelo dobro igrajo v timski navezi...
Drugače je pa SupPuss dodal zelo zanimiv link za odlično timsko delo v bf3.....tam pa kot soler sploh nimaš kaj iskat.....
malo poglej linke od globalconflict.or meni sezdi zadeva resnično zanimiva
Drugače je pa SupPuss dodal zelo zanimiv link za odlično timsko delo v bf3.....tam pa kot soler sploh nimaš kaj iskat.....
malo poglej linke od globalconflict.or meni sezdi zadeva resnično zanimiva
primozzzz ::
Je komu na win8 PRO 64 uspel usposobit igro? Bral na netu da je cel kup težav, našel pa nič pametnega..
NI PODPISA
DrSergioDJ ::
DrSergioDJ je izjavil:
redkvica-slo
luks-slo
d3d3kSlo
Duhec slo
lp
Sem vam poslal friend rekveste, moj nick je kesten_slo :)
...
nofaith ::
Je komu na win8 PRO 64 uspel usposobit igro? Bral na netu da je cel kup težav, našel pa nič pametnega..
men dela na win8 pro že od samga začetka... tko da nevem?
men edino na win8 preview nikakor ni delalo...
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
da te so neverjetni :D
Ziga Dolhar je izjavil:
Še neki od Omya ;)
Evo moje, sam jaz sem igral cel čas sam, torej brez pilota, zato mam manj killov, ker se zanašam bolj na tvje;)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
In včeraj:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
50% posnetkov iz montaže je iz teh dveh rund :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
Ziga Dolhar ::
Mnja. Človek vozi Omya okoli, in na koncu je on kot gunner "Top Heli" :).
https://dolhar.si/
Hehehe, poglej mal reporte od CANYDMAN-SRB ko ma on po 120 killov nejgov pilot pa 20 killov :D
Evo še nekaj, ker sem mel preveč posnetkov in sem naredil za helikopterje posebej :)
Zgodovina sprememb…
SLO_Robert ::
955 ur mas ze , da se ti da drkat , jest bom imel kmal 900 ur v BF2 , igram ga pa od 2005
cebelar123 ::
Saj je komot možno, če z enim accountom igra več ljudi. Ampak vseeno 1630h je pa za fuking golden shit bucket vredno
Kej bi pol šele rekli za našega veletigra :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/us...
Brez zamere, sam reku bi da ne zna igrat, ker niti jaz nisem zelo dober, sem verjetno povprečen, pa imam 2 miljone manj točk od njega pa 700 ur manj igranja.. ali pa igra nekam čudno da dobi malo točk
SLO_Robert je izjavil:
955 ur mas ze , da se ti da drkat , jest bom imel kmal 900 ur v BF2 , igram ga pa od 2005
Mam 300 ur v BF2, sam ne od 2005, malo kasneje, večino časa sm igral Dalian plant, tiste cistžerne, ne spomnem se kak je blo že :D, pa wake island, večinoma z helikopterjem (tvji, solo igranje, tam je blo še malo boljše kot pa v bf3), infarty sem pa giral z sniperji na karkandu
Zgodovina sprememb…
Berserker ::
Jaz imam občutek da nekateri igralci visijo vsak dan po več 10 ur od izida. Verjetno nimajo ne službe, ne šole, ampak zgolj BF3 nonstop igranje. Saj če bi vsak dan igrali v mejah normale, potem bi težko kdo takole dosegel več kot level 50.
Kenpachi ::
Kej bi pol šele rekli za našega veletigra :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/us...
Brez zamere, sam reku bi da ne zna igrat, ker niti jaz nisem zelo dober, sem verjetno povprečen, pa imam 2 miljone manj točk od njega pa 700 ur manj igranja.. ali pa igra nekam čudno da dobi malo točk
Ni vse v točkah fntina :) Njega vzamem v bitko pred katerimkoli igralcem, ki ima bleščečo statistiko. Pa da je smeh na temaspeaku.
S kolikimi orožji maš 500+ killov?
S kolikimi vozili?
Kere dogtage maš?
Maš vse medalje?
Si že štihnu kerga Dice-ovca?
In podobne fintice :)
Ne? Jah, pol že ne prioritiziraš :D
Jaz mu dam kapo dol, vse je sam našpilal. In ja, tud šiht ma, je na svojem, ni mamin sinko. Dec in pol. Tko je, eni si ga drkajo, hodjo na žurke, gledajo filme, serije, eni špilajo BF3. Vsak ma svoje veselje, who cares :P
Da bom mal piker, bom rekel, da vsaj ni attention whore z raznimi youtube videoti :)
Zaraki Kenpachi.
Jaz imam občutek da nekateri igralci visijo vsak dan po več 10 ur od izida. Verjetno nimajo ne službe, ne šole, ampak zgolj BF3 nonstop igranje. Saj če bi vsak dan igrali v mejah normale, potem bi težko kdo takole dosegel več kot level 50.
So taki ja, če računaš mojih 950 ur od izida pride 2 uri na dan, kar sploh ni velik in je realno, ker ponavadi zvečer po 8ih igram po najmanj 2 uri, včasih nič (ko mam kak projekt za šolo, pol tudi 5 dni zapored skos programiram), včasih pa pač cel dan igram bf ko nimam kaj drugega za delat.
@Kenpachi, sej verjamem :D, samo res ne razumem kako lahko ima 300 spm, jaz imam še na veliki 64 mapah, (metro izključen seveda lol,tisto je itak klasa za sebe) vsaj 500, in to z vozili... Drugače pa imam 500 killov z 24-imi orožji, ampak nisem tak, jaz si zberem eno orožje in se to pač naučim igrat, pri snajpah m40a5 z 22600+ killi, pri assaultu imam več, m16a3 z 14500+, aek 971 z 5800+, an-94 z 1800+, m416 z 1100+, l85 in f2000 oba okoli 800+.
Pa jaz ne vzamem to kot attenttion whoring, men je pač zabavno it čez 800gb posnetkov vsak mesec ali dva in dat najboljše posnetke skupi, pa deliti z ostalimi, sej itak nič ne dobim od tega, samo moj čas gre, pa še začel sem z temu, ker sem se hotel naučiti delat v sony vegasu, in zdaj ko že znam mi pač pri predmetu multimedija v šoli ni treba skoraj nič delati.
Zgodovina sprememb…
Hehe, ok, mal sem te prcnil :P
Sej pravm, vsak ma svoje cake. On je recimo completionist. Če vidi, da je kak nov dogtag ga mora enostavno imeti, pa tudi če to pomeni -999 score per minute.
Sej pravm, vsak ma svoje cake. On je recimo completionist. Če vidi, da je kak nov dogtag ga mora enostavno imeti, pa tudi če to pomeni -999 score per minute.
Zaraki Kenpachi.
Uf jaz bi znorel da bi moral dobiti 500 killov z kakimi bogimi orožji, recimo mp7 al pa ostali pdwji :D, pri ribbonih mi samo en manjka pa še to nekaj čudnega, namreč tank superiroity victory mam en ribbon, finish pa ne torej sem zmagal nisem pa končal runde :D? awarde pa ne vem če bom kdaj mel vse, ker se mi preprosto ne lubi čakati z naprimer mortarjem, 1 uro da dobim 10 killov, za award jih pa rabiš 150 :S
Sej ni tolk grozno, vsaj za avtomatske puške ne. Jaz nimam 350h pa sem že končal vse avtomatske puške...
Zdej pa... Pištolce, shotguni, bazuke in te pizdarije... Eh. Ne da se mi samo to pol drkat, da dobim dogtag :D
Mogoče ko(če) bom mel 1000h igranja...
Zdej pa... Pištolce, shotguni, bazuke in te pizdarije... Eh. Ne da se mi samo to pol drkat, da dobim dogtag :D
Mogoče ko(če) bom mel 1000h igranja...
Zaraki Kenpachi.
54j0 ::
Kar tolaži se, sam sem level 100, pa imam nekaj čez 400 ur. Niti slučajno nisem gor visel "cele dneve" :>.
DrSergioDJ ::
Pa kaj ima veze, kateri level je kdo in kaj ima kdo odklenjeno in kako živi svoj lajf? A ni pojnt vsega, da se mamo fajn, ko igramo bf3? :)
...
DrYuri ::
Nimam nč proti ljudem, ki jim je veliko do odklepanja, je pa meni bolj pomemben dejanski "gameplay" če lahko tako rečem :) In vsakič ko nekaj časa ne igram in prižgem me grafika preseneti :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DrYuri ()
KoCcY ::
živjo fantje, mam en problem...
uglavnm usakič ko igram katerikol battlefield multiplayer mi zvok na random zgine iz leve slušalke, sliši se samo kričanje vojakov, v desni slušalki še kokr tolk normalno, po nekaj časa mi pa zgine zvok totalno, ostane samo kričanje vojakov... zdj, driverje sm že večkrat ponovno naložil, formatiral, probal že skoraj use, zato sprašujem a ma kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo?
uglavnm usakič ko igram katerikol battlefield multiplayer mi zvok na random zgine iz leve slušalke, sliši se samo kričanje vojakov, v desni slušalki še kokr tolk normalno, po nekaj časa mi pa zgine zvok totalno, ostane samo kričanje vojakov... zdj, driverje sm že večkrat ponovno naložil, formatiral, probal že skoraj use, zato sprašujem a ma kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo?
Res, najbolje da pregledaš slušalke, predvsem kabel. To, kar si opisal, ponavadi kaže na umirajoči kabel...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
Pro_moted ::
dogaja se tud na zvočnikih, kabel ni hin, stestirano na drugih računalnikih/laptopih...
Pri ostalih programih in igrah pa deluje OK (na tem PC-ju na katerem BF3 šteka)?
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
KoCcY ::
ja, v ostalih igrah še nisem zasledil podobnih težav, zanimivo pa mi je, da se to dogaja tudi pri BFBC2... naprimer v RaceRoom Racing Experience se ta problem ne pojavlja, musko lahko normalno poslušam, filmi delujejo...
nadzorna plošča --> zvok --> predvajanje
Označi zvočno kartico, klikni na "lastnosti", nato na jeziček "dodatno". Pod privzeto obliko nastavi 24-bitni, 48000 Hz. Ali pa manj. Če to ni bil vzrok, dvigam roke od primera :>.
Označi zvočno kartico, klikni na "lastnosti", nato na jeziček "dodatno". Pod privzeto obliko nastavi 24-bitni, 48000 Hz. Ali pa manj. Če to ni bil vzrok, dvigam roke od primera :>.
zvok v bf3 je nasplošno z****n,meni tudi to dela na slušalkah, pa včasih recimo ko si v tanku ap strelaš kot gunner ti kr zmanjka zvok streljanja ipd, vačsih pa kr vse utihne.
Zgodovina sprememb…