» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
129 / 149
»»

123_meni ::

Dele se pa res vse splača kupit ker je 50% off

Mi je že žal ker sem kupil premium za 33,5 EUR :|
// i5-750 @ 3,85MHz // Gigabyte P55-GD65 // HD7970 3GB @ 985/1500 //
// Corsair 4* 2GB // LC750W // 1TB HDD // 80GB SSD Intel //
// 120GB SSD Corsair // 3x DELL U2412M // Corsair Graphite //

fireX88 ::

fredii je izjavil:

Skyman je izjavil:

Imate na orginu Halloween akcije BF3 premium edition 30€

Premium only pa 24,99 €... sem se odloču in nabavu...

kje to?

EDIT: včeraj je bila še 30... cool :)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

premium only ali premium edition... se vidi da sm zaspan :/

123_meni ::

Premium edition je 29 EUR samo premium pa 25 EUR

Vse to na ORIGIN > Store
// i5-750 @ 3,85MHz // Gigabyte P55-GD65 // HD7970 3GB @ 985/1500 //
// Corsair 4* 2GB // LC750W // 1TB HDD // 80GB SSD Intel //
// 120GB SSD Corsair // 3x DELL U2412M // Corsair Graphite //

mi je potem kmali poteglno :D

batista bomb ::

Zanima me kako se odklene orožje M417? Namreč ko naredim captures flag pri ziba tower mi še vedno piše tam pri captures 20 flags 0/20?

miraldi ::

DO kdaj so še te 2XP points?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Miraldinjo66-Slo' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Slovenia are not allowed." [Admin Decision]

Kaj je to zdj da kar nočejo slovencev na serverju.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

DrSergioDJ ::

Jebiga, pač nočjo.. :)
...

nofaith ::

smo predobri ne
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

miraldi je izjavil:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Miraldinjo66-Slo' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Slovenia are not allowed." [Admin Decision]

kater server pa je to?

Hja zgleda da smo predobri za njih :)) Nevem ker server je bil to si nisem zapomnil, vem samo da me je vrglo dol še preden je sploh začel loadad.

Al pa to ko me je včeraj skoraj na koncu igre vrgu admin ven in je v spodnjem levem kotu pisalo: "The main reason: Bye".
Mislim wtf, kakšen razlog ti je ta "adijo". Eni admini so res navadni otroci :| Pa še dobro mi je šlo..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

DrSergioDJ ::

miraldi je izjavil:

Pa še dobro mi je šlo..

Zato pa si dobil "bye"

Žalostno, ampak tako pač je...
...

DrSergioDJ je izjavil:

miraldi je izjavil:

Pa še dobro mi je šlo..

Zato pa si dobil "bye"

Žalostno, ampak tako pač je...

Saj mi je vse jasno, nej se je****!

Drugače me pa ful zanima kdo so te admini da lahko kar tako delajo z igralci, kako sploh lahko postaneš admin? In kdo take ljudi sploh dovoljuje za admine.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Kenpachi ::

Jah, lahko si sam najameš server in se špilaš šerifa na njemu :)
Zaraki Kenpachi.

Sam to je glupo. Mogl bi bit vsaj 50% uradnih serverjev od ea da lahko normalno igras

nofaith je izjavil:

Sam to je glupo. Mogl bi bit vsaj 50% uradnih serverjev od ea da lahko normalno igras

Ja je bedno, sam nimaš kej..

Mi lahko kdo ki igra kot Engineer pomaga z izbiro puške? Sedaj sem malo začel igrati kot Engineer in res nevem kero puško naj izberem za začetek. Rad bi da je semi/automatic.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

r3dkv1c4 ::

fireX88 je izjavil:

miraldi je izjavil:

kater server pa je to?

to se lahko zahvališ ins klanu...hehehehe...keri noobi so admini, bannal so nas pa zaradi prevelikega kd ratio in to že v bfbc2 tako da je ta isti klan ki ima server prenesu zadevo tudi v bf3...smešno otročje.

miraldi je izjavil:

nofaith je izjavil:

Mi lahko kdo ki igra kot Engineer pomaga z izbiro puške? Sedaj sem malo začel igrati kot Engineer in res nevem kero puško naj izberem za začetek. Rad bi da je semi/automatic.

se mi zdi da jst nucam m4a1 nisem prepričan :S

Če si špilal coop, SG553 je meni top shit. Natančna na daleč. Mal počasen rate of fire, ma je simpatična s heavy barrel.
Zaraki Kenpachi.

TheHusky ::

miraldi je izjavil:

nofaith je izjavil:

Zelo dobra je ACW, natančna in skoraj brez recoil. Všeč mi je tudi G36C in MTAR-21. Pri G36C sem se najbolj znajdel brez Heavy Barrel čeprav naj bi zvišal škodo.

TheHusky je izjavil:

miraldi je izjavil:

nofaith je izjavil:

Zelo dobra je ACW, natančna in skoraj brez recoil. Všeč mi je tudi G36C in MTAR-21. Pri G36C sem se najbolj znajdel brez Heavy Barrel čeprav naj bi zvišal škodo.

Evo, sem malo probaval in pogledal katera orožja imam sploh na voljo in to so sledeča:
ACW-R
PDW-R
UMP-45
MP7
AS-VAL
PP 2000
AKS-74U
SCAR-H
M4
G53
SG 553

Imam še nekaj shootgunov in se zdaj malo igram pa delam oneshot kill z DAO 12. Meni je res super za v Close Quarters, ker folk res pade po enem strelu >:D, pa še z njo opravljam določene Assignments naloge :)

Za ostale večje mape se pa sedaj z SG-553 mal ubadam. Mislim da je kar vredu.
Samo M416 pri Medicu mi je bila pa najboljša in je sploh nisem menjal.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Uzemi si UMP-45. Res močn PDW. Po možnosti si dodaj še silencer.

TheHusky je izjavil:

Uzemi si UMP-45. Res močn PDW. Po možnosti si dodaj še silencer.

Bom mal sprobal itak sem šele začel igrat kot Inžiner.
Kaj pa kej pri DAO 12, ker sploh nevem kaj naj si naštimam mam te opcije: 12G Buckshoot, Flechette, Frag in Slug. Fraga nebi daju gor ker za bum delat imam itak že RPG samo tale Slug in Flechette me zanima kok se kej splača naštimat.. Če se je kdo kaj z njo ubadu.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Odvisn od situacije, ce bos spilu CQ uzemi Buckshot, flachette dobro penetrira sam nima glih dobr damage, frag expodira of course. Slug je pa zlo delč za delč ker je ko en metk v shotgun shellu.

Aramis ::

Imam težavo. V windows 7 mi je BF deloval super. Po nadgradnji na W8 mi pa javi po nekaj min to napako ;

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player xxx (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aramis ()

Zaraki Kenpachi.

hvala, vendar ne pomaga. Še vedno enako
:'(

Daj pnkbstrbju admin pravice.
Zaraki Kenpachi.

r3dkv1c4 ::

Aramis je izjavil:

hvala, vendar ne pomaga. Še vedno enako
:'(

update si naredu....pnkbst-ja mislim???

sem... pa ni ratalo.

s tem nasvetom sem rešil težavo.... če še bo kdo imel kaj podobnega.

Uninstall PB from control panel. Reboot your PC. Then download PB services installer from http://www.evenbalance.com/downloads/pb..., [evenbalance.com] or go to your Origin folder and find where is installed Battlfield folder, then goto __Installer\punkbuster\redist, rightclick on pbsvc.exe file, select in context menu 'Propeties' and goto tab 'Compatibility' and check 'Run this program in compatibility mode for: windows xp sp3 or windows 7'. Click 'apply' or 'ok'. And now just run file pbsvc.exe and install it.
Reboot PC after install.
It's all.
I use windows 8 consumer preview build 8250.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aramis ()

To je pred časom tudi meni počelo vendar mislim da sem to rešil tako da sem odstranil Origin, Battlelog in Punkbuster. Nato sem vse na novo inštaliral restartal PC in mi je delovalo. Poizkusi, mogoče ti pomaga :)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Jaz imam isto win8 9200 build pa na srečo nimam takih težav.

Kaj mislite v novem Aftemath ki pride 6.decembra? Meni izgleda kar v redu :) Pa kaj to bodo tudi potresi se dogajal med samim MP? To bi bilo TOP!

BF3 Aftermath: Epicenter Flythrough

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

miraldi je izjavil:

Kaj mislite v novem Aftemath ki pride 6.decembra? Meni izgleda kar v redu :) Pa kaj to bodo tudi potresi se dogajal med samim MP? To bi bilo TOP!

Držimo pesti da se bodo res ^^

jJack ::

Tudi pri meni je javil punkbuster napako po nadgradnji na 8-ko. Pojdi v mapo od BF in tam ročno zaženi pbsvc.exe in stvar bo delovala. V skrajnem primeru daj še enkrat v Originu Repair install. Pri meni je pomagalo.

Mja, Medium Quarters al kako bi temu rekli :)
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Mja, Medium Quarters al kako bi temu rekli :)

Not quite so close quaters? :)

Berserker ::

Brezveze, če ne mislijo dodati novih pušk. Ša zgolj tiste štiri mape na pack je pa res uborni dodatek. Coop nihče ne igra. Sicer sem misli delit vprašanje, če se koga moti, da te igra stalno usmeri na stran močno poraženih.

Berserker je izjavil:

Brezveze, če ne mislijo dodati novih pušk. Ša zgolj tiste štiri mape na pack je pa res uborni dodatek. Coop nihče ne igra. Sicer sem misli delit vprašanje, če se koga moti, da te igra stalno usmeri na stran močno poraženih.

Ma meni je kul da bojo dodali 4nove mape. Šele pred kratkim sem dokupil Premium, tako da mi bo fajn da začnem tanove mape igrati takrat kot vsi ne pa sedaj ko recimo Back to Karkand nabijajo že pol leta pred mano.
Kakor sem zasldil v videu bo za lastnike PC Premiuma Aftermath na voljo že 27.11.

Kako pa to zgleda? A ko bo prišel ta Aftermath bo tam v Battlelogu na voljo za downloadat v uploud okenčku?

Berserker: Mene to občasno moti da me vedno kadar uletim na sredi igre vrže na stran poraženih(čeprav je na zmagovalni strani manj igralcev).
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Origin ti bo rekel, there are updates for your game. Stisneš download in čakaš. Ko končaš, začneš špilat, kot da se ni nič zgodilo - noja, bodi pripravljen tudi do pol ure čakat v queue-u serverja, da prideš v igro :)
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Origin ti bo rekel, there are updates for your game. Stisneš download in čakaš. Ko končaš, začneš špilat, kot da se ni nič zgodilo - noja, bodi pripravljen tudi do pol ure čakat v queue-u serverja, da prideš v igro :)

No ja saj tako sem si tud predstavlljal to. Aja sam res to bo itak taka gužva po serverjih :-S
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

dsavanov ::

za multiplayer rabiš original battlefield 3?

OmegaBlue ::

ja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

dsavanov ::

za vse novejše igre rabiš original?

ZaphodBB ::

dsavanov je izjavil:

za vse novejše igre rabiš original?

Če pod nove igre šteješ naslove zadnjih sedmih let, potem da.

Eno vprašanje mam za vse vas BF3 igralce z malo boljšimi miškami. Na koliko mate kaj nastavljeno občutljivost(dpi) mišje, ko igrate BF3? Jaz imam ponavadi na 1800dpi ali 2300dpi. Vse ostalo mi je enostavno preveč občutljivo. Na BF3 forumu sem bral, kako imajo nekateri norci na 3000-4000dpi nastavljeno. Nerazumem kako sploh lahko igrajo..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Skyman ::

jz imam 5000dpi..

3200

Dobra sta sploh ti firex88. Pa vaju nič ne moti taka občutljivost? Men je kul da malo bolj premikam miško po mizi. Ker na 3000, 4000dpi jo komi za pol centa premikaš levo desno.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
««
129 / 149
»»