» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
122 / 149
»»

Kenpachi ::

Ma HC ni nič drugega kot to, da ni killerfollowcama, 3d spotanja in vsi majo 60 HP brez regeneracije.

Aja, pa v HUD ne kaže metkov in zdravja ter granate niso novoletne lučke.
Zaraki Kenpachi.

r3dkv1c4 ::

Kenpachi je izjavil:

Ma HC ni nič drugega kot to, da ni killerfollowcama, 3d spotanja in vsi majo 60 HP brez regeneracije.

hc vs. normal je kot noč in dan

T-h-o-r je izjavil:

ja, se strinjam

sam na metroju 32 vs. 32 nimaš šans ugotovit, od kot je priletelo nate

metro če mene vprasas ni primerna mapa za 64 igralcev

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

T-h-o-r ::

but it's a jolly good time
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

kriko07 ::

Mene zmeraj pri bf2 jezi ker vzamejo helikopter čeprav pritiskam naj ustavu,potem pa lepo RPG in gre heli.

r3dkv1c4 je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

hc vs. normal je kot noč in dan

T-h-o-r je izjavil:

ja, se strinjam

sam na metroju 32 vs. 32 nimaš šans ugotovit, od kot je priletelo nate

metro če mene vprasas ni primerna mapa za 64 igralcev

Vseeno je, ali čutiš noč ali dan, samo povem, kaj je v nastavitvah drugačnega kot v normal.

Noč in dan je zato, ker ni nič zbalansirano za HC način igre.

G3A3 s 34dmg na body hit pri 60HP? Heh.
Zaraki Kenpachi.

kriko07 ::

Samo nekaj,veliko mojih prijateljov rečejo da je battlefield 3 kr neki da naj igram raje bf2 itd.da je bolša BF2 pa take...Gledam grafiko pri bf3 in je res med najbolšimi igrcami za mene.

kriko07 je izjavil:

Mene zmeraj pri bf2 jezi ker vzamejo helikopter čeprav pritiskam naj ustavu,potem pa lepo RPG in gre heli.

daj ti preseli komentarje v drugo temo...kaj ne znaš brat??

kenpachi zelo površno si naštel nastavitve hc-ja....izpustil si najbolj pomembno in sicer teamkilling...ravno zato je hc še toliko bolj zanimiv...ni sprayanja in strelanja skozi kolege

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Meh. Medikom je vseeno. Še lažje izkoristijo human shield, da absorbira metke. No, ali pa sami pokosijo svoje in potem revivajo.

Verjetno je bolj zabavno, če igraš s preverjeno klapo na obeh straneh, ma drugače je HC buzzkill na publicih.
Zaraki Kenpachi.

kako pridejo eni v stene na metroju?

mihec87 ::

T-h-o-r je izjavil:

kako pridejo eni v stene na metroju?

V steno pridejo si siguren, naredi screen shot ce je možno..?

ja, izgleda skoraj kot da lebdi v luftu, ampak ima noge v steni aka glitching

Roadkill ::

Tkole zgleda to. Ni pa lepo exploitat takih zadev. Če bo vse po sreči itak hitro dobiš ban.
Je pa zelo neodgovorno od DICE, da tega glitcha niso odpravili, ker je poznan skoraj od začetka igre.
Ü

evo, točno to

samo da je tipo lahko streljal večji kot, kot ta tukaj

btw, kako pa pridejo eni npr. na streho stavb od zuanaj z MAV ali pa na vrh mostu pri teheran highway' ker sem gledal, da skočijo na mav in se dvignejo, ampak če sam smokčim na svoj mav, mava ne morem upravljati :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

dronyx ::

Nekateri šoferji helikopterjev v BF3 so skoraj popolni idioti. Če se slučajno spawnaš v "njegov" helikopter, te hoče na vsak način spraviti ven, ker zunaj čaka kolega gunner. Včeraj se mi je z istim primerkom zgodilo dvakrat, da me je hotel odložiti sredi ničesar, ker ga je tam čakal kolega. Danes se mi je zgodilo spet nekaj podobnega in potem sva naslednjih 5 minut lebdela na mestu v bazi. Prav, jaz imam čas. Medtem seveda ekipa veselo izgublja, ker bori se samo polovica, ostali se pa nekje afnajo. Samo to ni moj problem, to je problem EA in Dice.

Z lahkoto lahko sprogramirajo, da se da rezervirat sedež recimo v smislu, če se jaz spawnam v attack helikopter, potem je drugo mesto za nekega frenda, če je ta tudi v igri. Ali pa kaj podobnega. Samo sedaj tega ni in vsak ima po moje pravico igrat.

In ti kreteni si še domišljajo, da so res neki piloti helikopterjev! LOL! Piloti so še manj, kot je princ Henry (ali harry) pilot Apacha (je sicer "gunner" v Apachu). Ampak to sem lahko tudi jaz kadarkoli, če me okrog vozijo za zabavo. Samo pazit moraš, da česa ne pritisneš po pomoti (če ima slučajno helikopter naloženo oborožitev)!:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

nofaith ::

Dronyx to delam js ;). Samo na srečo nisem nič igral :D

*včeraj
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nofaith ()

nofaith je izjavil:

Dronyx to delam js ;). Samo na srečo nisem nič igral :D

Pri taki igri kot je BF3 jaz na nek način to celo razumem, samo EA tega žal ni podprl na ustrezen način. Imajo pa svoj mail naslov in forum, tako da seveda lahko vsak predlaga kaj lahko dajo v naslednji popravek. Ne bom imel nič proti, samo če pridem pa v helikopter, potem pač šofiraj eno vožnjo. Bo se pa kolega zabaval s čem drugim.

Ja sej ponavadi večina ljudi razume da maš prjatle in gre hitro ven. Si je treba priznat da je zelo zabavno s prjatlom v heliju bit pa čeprov neznaš piloterat pa si v zraku sam 1min :D

Igra je preresna zadeva, da bi se lahko na tak način zabaval ;)!

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Oh, onyči ...
https://dolhar.si/

LoL...
Sploh taka vojaška kjer se šteje vsak padli vojak in je za zmago potrebna odlična taktika ne pa samo par odličnih pilotov :D

Ha, ha, ha! V 80% iger, kjer pridem notri nekje na sredi, močno dominira ena ekipa, ker se vsi boljši igralci hočejo boriti na strani zmagovalcev. Tu šteje predvsem, komu uspe še pravočasno zamenjati ekipo, ostali pa pridemo in hitro tudi gremo (od tu čez 50% quit rate). To je bistvo BF. ;)

Zgodovina sprememb…

Zato pa js igram rush. Največ demavand park zarad unga skoka. Čis me je obsedu :D

Jaz sem v BC2 ogromno igral samo rush, CQ skoraj nikdar, razne čisto na začetku Arica. V BF3 pa sem rush igral samo par ur, tako da večine map sploh ne poznam, kako izgleda rush. Odpor sem dobil že na začetku na Metro rush mapi, podobna pa se mi zdi tudi prva stopnja v Demavand peaku. Kasneje pa je peak bistveno boljši, če seveda ekipa pride čez prvi del.

BigWhale ::

dronyx je izjavil:

Ha, ha, ha! V 80% iger, kjer pridem notri nekje na sredi, močno dominira ena ekipa, ker se vsi boljši igralci hočejo boriti na strani zmagovalcev. Tu šteje predvsem, komu uspe še pravočasno zamenjati ekipo, ostali pa pridemo in hitro tudi gremo (od tu čez 50% quit rate). To je bistvo BF. ;)

Oh, jokica stokica. Mi menjamo team, ce na gre prevec dobr, zato, da ni dolgcajt. ;> Men je najbolj smesn, da imas samo ti taksne probleme. Se bolj mi je smesn to, da dejasnko uspes spremljat statistiko igralcev, kako teame menjajo in kdo je pol v enem teamu. ;)

Berserker ::

Kak je špil ratal beden zaradi folka ki je špil že zdavnaj predrkal do levela 100, zraven hrane in pijače ne pozna druga kot BF3. Ne vem kako naj se zabavam če posameznik nadrka m16 pa te potem sklati z vsake pozicije. Normalen človek z obveznosti bi naj bil vsaj level orl 15. Dejansko se MP v nobeni igri ne splača igrat pol leta po izidu.

miraldi ::

dronyx je izjavil:

miraldi je izjavil:

A zdaj če kupiš ta BF3 Premium Edition za 42Eur dobiš celotno igro plus zraven še vse dodatke???

To sem se tudi jaz čudil, kakšna je to poslovna logika EA. Za tiste, ki igre še nimajo, je seveda čisto lepo, da za isto ceno dobijo še premium paket zraven, samo za vse obstoječe lastnike BF3 pa bi morali še naprej prodajati samo premium dodatek, pač za nižjo ceno (recimo 25 €), bi pa seveda hkrati morali spustiti še ceno posameznega DLC-ja.

Men je njihova logika jasna pač hočejo da vsi tisti ki še nimajo BF3 in se jim zdi 45Eur za BF3+45Eur za Premiu v trgovini preveč denarja.
In sedaj bojo lepo prodajal BF3 Premium Edition za 50-60Eur.
Super za tiste ki nimajo. Mene edino jezi da sem BF3 kupil 5 tednov prezgodaj. Če bi vedel da pride Premium Edition bi počakal do 21.septembra.
Bilo bi zelo fajn če bi tud navaden Premium spustili na max 30Eur vendar ne vem če se bo to zgodilo oz.koliko časa se še nebo :8)

Btw na kok mate dpi miške pa mouse sensitivity kej naštiman v igri?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

BF3 je ekipna igra in tu je eden izmed problemov, kot ga jaz vidim. Namreč ko se enkrat v BF3 na eni strani dobi skupaj ekipa, ki praktično živi za BF3 in to vsak dan igra po 5 ur in več, je igra skoraj vedno "unbalanced". Namreč taka ekipa, ki uporablja teamspeak in pozna mape do potankosti je zame hujši nasprotnik, kot pa vsi aimboti. Pa ne počnejo nič narobe, celo več, oni igrajo igro tako, kot je zamišljena.

Zadnjič sem opazoval na mapi baazar par primerkov, ki so imeli KD ranga 70:2. Izgledalo je skoraj kot cheaterji, samo modeli so se vozili v krogu z LAV, ves čas so ga popravljali in bili so dobesedno neuničljivi. Ni teorije, da bi lahko nasprotnik naredil karkoli in seveda smo igro gladko izgubili.

Zato jaz trdim, da bi moral EA vgraditi v tako igro obvezno neko komunikacijo vsaj med igralci iste ekipe za vse tiste, ki niso del nekih "klanov" in sedaj igrajo kot "lone wolf". Samo to.

In ja, kljub temu da igro kritiziram, sem kupil še Premium, predvsem zaradi Armored kill. Mape so mi boljše, kot v osnovnem BF3, razen tiste gorske s snegom, ki deluje bolj kot mapa za kakšen Dirt ali kaj podobnega, kot pa BF3.

Zgodovina sprememb…

Berserker je izjavil:

Kak je špil ratal beden zaradi folka ki je špil že zdavnaj predrkal do levela 100..

Jaz vedno padem v te igre kakšno leto po izzidu in poznam ta občutek, ko začneš iz nule. Ampak s tem se ne obremenjujem. Nenazadnje je to tako kot v športu. Imaš nekatere, ki 100 metrov pretečejo v rangu 10 sekund, ostali pa pridemo komaj pod 15 sekund. Nekateri od igralcev živijo samo za to in so dejansko zelo dobri.

Moje mnenje je (pa seveda pričakujem spet kritike), da bi morali biti vsaj nekateri strežniki omejeni za igralce določenega ranga in skilla, ker bi se dalo verjetno na tak način lažje igre uravnotežiti. Pa naj se potem lvl 100 s 1000 urami streljajo med sabo in prepirajo o tem, kdo bo prišel do helikopterja.

Zgodovina sprememb…

Js pa mislim da raje kot da igraš 5ur bf se spraviš neki delat ka si plačan in našparaš battlefield 4 :P

dronyx je izjavil:

BF3 je ekipna igra in tu je eden izmed problemov, kot ga jaz vidim. Namreč ko se enkrat v BF3 na eni strani dobi skupaj ekipa, ki praktično živi za BF3 in to vsak dan igra po 5 ur in več, je igra skoraj vedno "unbalanced". Namreč taka ekipa, ki uporablja teamspeak in pozna mape do potankosti je zame hujši nasprotnik, kot pa vsi aimboti. Pa ne počnejo nič narobe, celo več, oni igrajo igro tako, kot je zamišljena.

Zadnjič sem opazoval na mapi baazar par primerkov, ki so imeli KD ranga 70:2. Izgledalo je skoraj kot cheaterji, samo modeli so se vozili v krogu z LAV, ves čas so ga popravljali in bili so dobesedno neuničljivi. Ni teorije, da bi lahko nasprotnik naredil karkoli in seveda smo igro gladko izgubili.

Zato jaz trdim, da bi moral EA vgraditi v tako igro obvezno neko komunikacijo vsaj med igralci iste ekipe za vse tiste, ki niso del nekih "klanov" in sedaj igrajo kot "lone wolf". Samo to.

In ja, kljub temu da igro kritiziram, sem kupil še Premium, predvsem zaradi Armored kill. Mape so mi boljše, kot v osnovnem BF3, razen tiste gorske s snegom, ki deluje bolj kot mapa za kakšen Dirt ali kaj podobnega, kot pa BF3.
igram vseh 260 ur kot lone wolf, in gre super, včasih pa padeš v nek kul squad in je še boljš :D

T-h-o-r je izjavil:

igram vseh 260 ur kot lone wolf, in gre super, včasih pa padeš v nek kul squad in je še boljš :D

Naredta z onyxem svoj platoon, pa bodta Lone Wolves! ;>

ne hvala, s takim težakom mi res ni igrat :D

skor me spominja na nekoga, ki je nabavil bf3, pa ni še nitit minute online igral

nej me gdo še doda.
n33dsome1topwn

V Armored kill pa moram reči da kar precej pogrešam kakšnega soigralca, s katerim bi lahko igral malo bolj koordinirano. Namreč na teh precej velikih mapah si v tanku ali tank destroyerju sam precej lahka tarča, če pa skupaj delujeta vsaj dva (v stilu wingmana), pa se da izvleči iz marsikatere situacije, ker lahko eden brani, ko drugi popravlja svoje vozilo. Še boljša pa bi bila kombinacija štirih z dvema tankoma, v katerem bi imel nekoga, da z laserjem označuje tarče, tankista pa lahko streljata vodene rakete.

Sem pa opazil, da precej igralcev sploh ne zna polagati mine, ker jih postavijo nekam na ravnino, kjer jih osvetli en sam pritisk tipke Q. Je sicer res, da to nekoliko upočasni napredovanje, težko pa na tak način koga onesposobiš, razen če slučajno kdo s štirikolesnikom nepazljivo prileti na mino.

Mino moraš postaviti na klancu navzdol (prava pozicija je nekje na previsu) v smeri, iz katere prihaja nasprotnik. V tem primeru mine ne vidi oziroma jo tipka Q ne označi in skoraj vedno se kdo razstreli. :D

Zgodovina sprememb…

fireX88 ::

čak kaj nisi reku da neboš dajal nič več kot si dal na začtku za igro?

drugač pa obstajajo tudi srverji da premešajo ekipi če se konča z veliko razliko ticketov (govorim o 100 ali več). Poišči te srverje! če jih pa ne najdeš ti jih pa bom jst posredoval ob priliki ko bom bil na battlelogu!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Ja, samo sedaj z novim vložkom poskušam rešiti osnovno investicijo. To je podobno kot pri Vegradu in SCT-ju. Milijoni so šli samo zato, ker so poskušali rešiti nerešljivo. :D

fireX88 ::

ti si ena hilda!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

dronyx je izjavil:

Mino moraš postaviti na klancu navzdol (prava pozicija je nekje na previsu) v smeri, iz katere prihaja nasprotnik. V tem primeru mine ne vidi oziroma jo tipka Q ne označi in skoraj vedno se kdo razstreli. :D

S tankom cez previs? :> lol. To si ti neki zamesal.

Kako to mislis, da mino s tipko Q osvetlis? A ti med voznjo skoz Q prtiskas, ce je kje kaksna mina skrita? :> Mino pac vidis na cesti in ustrelis vanjo. Q prtisnes samo ce si pehota, da jo tankist prej opazi. :)

Pehota ponavadi ne označi mine niti če nanjo stopi. Jaz praktično vedno pritiskam tipko Q in sem že razmišljal, da bi moral imeti narejen nek makro, da to počne avtomatično. V Armored kill nekateri res pretiravajo z minami in recimo na mapi Death Valley se te vizualno skoraj ne opazi zaradi strukture terena in teme.

Kot previs pa nisem mislil v smislu "prepada", ampak teren, kjer se iz ravnine spusti navzdol. Če mine postaviš na pravo mesto, jih vozila ne opazijo, pa tudi tipka Q jih ne detektira. Težko pa ti to opisujem, bi moral pokazal na praktičnem primeru.

Zgodovina sprememb…

BigWhale je izjavil:

Kako to mislis, da mino s tipko Q osvetlis? A ti med voznjo skoz Q prtiskas, ce je kje kaksna mina skrita? :>

Da. Bodi vesel.

Ziga Dolhar je izjavil:

BigWhale je izjavil:

Kako to mislis, da mino s tipko Q osvetlis? A ti med voznjo skoz Q prtiskas, ce je kje kaksna mina skrita? :>

Da. Bodi vesel.

A v avionu tudi?

nofaith je izjavil:

Zato pa js igram rush. Največ demavand park zarad unga skoka. Čis me je obsedu :D

a se meces na glavo al na noge?

hehe

DrSergioDJ ::

Evo, končno usposobil spet ta kurčev PB da dela po nakupu Premiuma...

opažam, da na teh zadnjih 4 mapah (amrored kill al kaj naj bi bilo) je res težje igrati kot lone wolf, drugače pa všečne zadeve :)
...

a gre gdo z mano 1 igro zdele?

Ziga Dolhar je izjavil:

BigWhale je izjavil:

Da. Bodi vesel.

saj pa s thermal vision jih vidiš brez panike in drkanja q :D

T-h-o-r je izjavil:

To je že res, samo verjetno ima vsak raje IR smoke, kot pa termovizijo.

Me pa v zvezi s tanki zanima, kako je možno, da imajo nekateri po 20 urah v tanku čez 1500 killov? Ne glede na skill, se mi zdi to povsem nerealno, razen če se s tankom ne vozijo po mapah tipa Closed quarters.

nevem, men je tako kul

če me fejst ciljajo, mi itak dim ne pomaga

če pa dobim kak hit, pa uporabim repair

dronyx je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

To je že res, samo verjetno ima vsak raje IR smoke, kot pa termovizijo.

Me pa v zvezi s tanki zanima, kako je možno, da imajo nekateri po 20 urah v tanku čez 1500 killov? Ne glede na skill, se mi zdi to povsem nerealno, razen če se s tankom ne vozijo po mapah tipa Closed quarters.

20 ur, 1200 minut.

Malo več kot en kill na minuto, s tankom? Več kot doable.

Ziga Dolhar je izjavil:

Malo več kot en kill na minuto, s tankom? Več kot doable.

Ja, če igraš samo mapo Seine crossing. Na mapah tipa Armored kill pa so razdalje tako velike, da takšen rezultat po moje ne moreš narediti.

Armored Kill mape so na voljo sele en teden no. Pa sej pogledas kaj je clovek igral.
««
122 / 149
»»